Bästa telefoner under Rs. 3500

0 Shares

Alla brouhaha kring Reliance nya JioPhone, har gjort för ett händelserikt förslag i det tidigare försummade entry-level segmentet på marknaden. Genom att presentera sin första funktionstelefon någonsin har det Mukesh Ambani-ledda företaget anslutit sig till bland annat Nokia, Micromax och Samsung (bland andra), som erbjuder riktigt prisvärda enheter till sina användare. (हिंदी में पढ़ें)

Låt oss ta en titt på de bästa knappsats telefoner som du kan få idag för en riktigt liten budget (under Rs. 3500).

Läs också: JioPhone Feature Phone blir officiell – pris, tullplaner, tillgänglighetsinformation

Reliance JioPhone

Som vi sa är den nyligen lanserade JioPhone för närvarande en av de bästa grundläggande mobiltelefonerna du kan få för dig själv. Med enheten får du en 2,4-tums QVGA-skärm, SD-kortplats, hörlursuttag, kamera, ficklampa och FM-radio.

Förutom det får du funktioner som NFC och mobil betalningsanslutning (kommer att släppas senare i år), innehållsströmmande anläggningar samt alla Jios underhållningsappar. Allt detta för en summa av Rs. 1500 (även det återbetalas efter tre år), tycker vi, är en stjäl.

Reliance JioPhone Fullständiga specifikationer och pris i Indien

Nokia 3310

Genom att ta tillbaka en moderniserad version av sin 3310-telefon har Nokia’s försökt överföra till Nokia-entusiaster från gamla skolor (och samla naturligtvis nya) och lagt till funktioner inklusive en 2,4-tums TFT-skärm med en upplösning på 240x320p, dubbla GSM-SIM-kortplatser, och en 2MP bakre kamera.

Telefonen har också ett 1200 mAh -batteri och har Bluetooth, FM -radio och microUSB 2.0 som anslutningsmöjligheter.

Nokia 3310 Fullständiga specifikationer och pris i Indien

Samsung Guru Music 2

Läs också: Reliance JioFiber Preview -erbjudande kommer att finnas tillgängligt i dessa städer

Ursprungligen lanserades förra året, den här här är en dual-SIM-telefon, och, som namnet antyder, kommer med en lagringskapacitet på 3000 låtar åt gången. Den har en 2-tums skärm, TFT QVGA-skärm, 800mAh batteri och microUSB-anslutning.

Samsung Guru Music 2 Fullständiga specifikationer och pris i Indien

Micromax X1i 2017

Det indiska företaget är inte långt efter i funktionstelefonavdelningen, med sin dual-SIM X1i-telefon som erbjuder funktioner som en 2,4-tums QVGA-skärm, 0,8 MP bakre kamera och ett 1300 mAh batteri.

Dess 30MB inbyggda lagringsutrymme kan också förlängas ytterligare till 8 GB, medan dess andra anmärkningsvärda funktioner inkluderar en ficklampa, FM-radio samt Bluetooth-anslutning.

Micromax X1i Fullständiga specifikationer och pris i Indien

Nokia 130

En annan av de föryngrade Nokias varor, 130 kommer klädd i en polykarbonatkropp med en “reptålig” färgbeläggning på toppen, och erbjuder en 1,8-tums QVGA (240x320p) TFT-skärm, ett 1020mAh batteri, LED-ficklampa och ett 4 MB RAM -minne.

Läs också: “Not” -effekten – Video av Xiaomi Redmi Note 4 som går upp i lågor blir viral

Den har också ett inbyggt lagringsutrymme på 4 MB som kan utökas till 32 GB. Förutom det har 130 mikro USB 2.0 och Bluetooth -anslutning, FM -radio och ett 3,5 mm ljuduttag.

Nokia 130 Fullständiga specifikationer och pris i Indien

Bästa knappsats telefoner du kan köpa

Så det här är några av de bästa grundtelefonerna du kan köpa i Indien från och med idag. Även om du kan köpa en funktionell 4G VoLTE -smartphone för cirka 3500 INR idag, är Android -upplevelsen på ingångssegmentet knappast glädjande. Många människor som faktiskt använder sin telefon mycket för att ringa kommer fortfarande att ha det bättre med en grundläggande knappsatsstelefon i denna budget och det här är några av de bästa telefonalternativen att välja mellan.

0 Shares