Bästa surfplattor för barn: modeller, storlekar, funktioner och priser

Det första du bör tänka på är att det faktum att surfplattan kommer att vara i händerna på våra barn innebär en hög risk för brott eller olycka, därför är det inte tillrådligt att spendera mycket pengar. Dessutom är det alltid lämpligt att köpa ett fodral som gör att vi kan skydda enheten så mycket som möjligt om den inte kommer med en serie etta eller den som den har inte övertygar oss alltför mycket.

Idealiska tabletter för barn

När det gäller detaljerna att ta hänsyn till när man väljer en modell, är sanningen att när det kommer till skärm , det finns inga idealiska mått. Sanningen är att en 10-tums surfplatta erbjuder stor användbarhet, medan 7- eller 8-tumsmodellerna tillåter bättre hantering på grund av sin lilla storlek.

De upplösning är inte heller en avgörande faktor, eftersom barn inte kommer att märka skillnaden mellan en skärm med högre eller lägre upplösning lika mycket. När det kommer till hårdvara Med tanke på att barn inte kommer att utveckla alltför krävande uppgifter, behöver vi inte heller vara besatta av att ha mycket kraftfull hårdvara.

Det är såklart viktigt att de har WiFi-anslutning och en bra uppsättning inställningar för föräldrakontroll så att föräldrar hela tiden kan kontrollera vad deras barn kan eller inte kan göra, hur länge de kan använda enheten, etc. Det är också bekvämt att den har en operativsystem alltså lätt att hantera, säkert och som gör att du enkelt kan installera alla typer av applikationer och spel. Med detta i åtanke kommer vi att visa en intressant sammanställning med några av de mest intressanta surfplattorna för barn.

Billiga surfplattor idealiska för barn

Huawei Mediapad T3

Det är en 9,6-tums surfplatta med en fantastisk finish och hårdvara som erbjuder bra prestanda för alla typer av uppgifter. Specifikt har den en IPS-skärm med HD-upplösning, som drivs av en Qualcomm Snapdragon 425-processor och 2 GB RAM. Dessutom har den 16 GB utrymme för att lagra filer och installera appar och operativsystemet Android 7.

Tablett huawei MediaPAd T3

Samsung Galaxy Tab A

Denna Samsung-modell är en av barnplattorna med de bästa funktionerna. Vid detta tillfälle är det en 8-tums surfplatta med en upplösning på 1280 x 800 pixlar som drivs av Qualcomm Snapdragon 425-processorn och 2 GB RAM. Den interna lagringskapaciteten är 32 GB, även om vi kan utöka den med minneskort. Den har en mycket praktisk design, perfekt för barns små händer.

Surfplatta samsung galaxy tab A

Tablet Fire HD 8

Fire HD 8-surfplattan är en av produkterna i Amazon-katalogen som har bra valuta för pengarna och därför är ett av de fantastiska alternativen för de små i huset att använda. Den är utrustad med en 8-tums HD-skärm och drivs av en 2,0 GHz fyrkärnig processor och 2 GB RAM. När det gäller lagring erbjuder den två alternativ eller konfigurationer, 32 eller 64 GB, erbjuder en autonomi på upp till 12 timmar och har ett spelläge speciellt designat för barn.

Tablet Fire HD 8 Amazon

Lenovo Tab M7

Lenovo Tab M7 är ytterligare en surfplatta med en fantastisk finish och en mycket hanterbar storlek för de minsta i huset. Det är en 7-tums surfplatta med IPS-skärm och 1024 x 600p upplösning, MediaTek MT8321-processor och 1 GB RAM. Utrymmet för att installera applikationer och spel är 16 GB och vi kan göra det enkelt från Google Play, eftersom det har ett Android-operativsystem.

surfplatta Lenovo Tab M7

Vankyo

Denna Vankyo surfplatta är en modell speciellt designad för barn som har en 8-tumsskärm med 1280 x 800p upplösning som kan justera ljusstyrkan automatiskt och som erbjuder två visningslägen, läsläge och normalt läge. Den har också ett föräldrakontrollläge för att skapa och hantera profiler för varje barn och kommer med ett skyddande fodral för att förhindra att surfplattan skadas om den träffas eller tappas i marken.

tablett infantil vankyo

Dragon Touch

Det är en annan surfplatta speciellt designad för barns användning. I det här fallet är skärmen 7 tum med 1024 x 600p upplösning, har Android 9 operativsystem och drivs av en 1,5 GHz fyrkärnig processor tillsammans med 2 GB RAM och 16 GB ROM. Den levereras med den förinstallerade Kidoz-appen som låter dig enkelt hantera de viktigaste föräldrakontrollerna och har ett mycket skyddande silikonfodral och flik för att stödja surfplattan på ett bord.

surfplatta infantil Dragon Touch

Tablet Fire 7

Det är en annan av Amazon-modellerna. I det här fallet är Fire 7 en modell med en 7-tums IPS-skärm med kapacitet att lagra data och installera applikationer på 16 eller 32 GB som vi kan utöka upp till 512 GB med ett microSD-kort och som erbjuder upp till 7 timmar av autonomi. En surfplatta som även om den inte har designats för att användas av barn, är sanningen att den på grund av dess egenskaper, fördelar och pris passar perfekt. Naturligtvis måste vi köpa ett skyddsöverdrag.

Tablet Fire 7 Amazon

K7 Surfans

Denna Surfans surfplatta är en modell speciellt designad för barn som har en 7-tumsskärm och har flera förinstallerade applikationer för att göra det lättare för barnet att utforska olika spel, böcker och andra applikationer för att göra anteckningar eller måla. Skärmen har en upplösning på 1920 x 1200p, har 32 GB intern lagringskapacitet och har ett Android-operativsystem.

Surfans barn till Surfans K7

AEEZO

Med en stor skärmupplösning, 1920 x 1200p, hittar vi även denna 7-tums surfplatta för barn som har Kidoz-appen för fullständig föräldrakontroll. En modell som även ger skydd för röda ögon för att undvika visuell trötthet när barn har stått framför skärmen ett tag och som har operativsystem Android 10 för att kunna hantera applikationerna på enklast möjliga sätt.

Tablett för niños AEEZO

qunyiCO

Tabletten qunyiCO är en annan modell med Android 10, en 7-tumsskärm och som har olika spel och förinstallerade applikationer för olika åldrar. Den har en intern lagringskapacitet på 32 GB och drivs av en 1,6 GHz fyrkärnig processor tillsammans med 2 GB RAM. Den har en batterikapacitet på 3 400 mAh och föräldrakontrollläge.

Tablett infantil qunyiCO

Relaterade Artiklar

Back to top button