Bästa Spotify-alternativ för att lyssna på din favoritmusik

0 Shares

Spotify är en musikalisk plattform som låter dig få tillgång till miljontals låtar gratis. Den innehåller musikaliska album från olika språk och du kan lyssna på ditt favoritspår var som helst. Spotify-appen är tillgänglig för flera plattformar och du kan synkronisera dina aktiviteter genom att logga in med samma ID. Spotify premium är tillgängligt för reklamfri musik. Om du är Spotify-användare och letar efter alternativ, ta en titt på de bästa apparna som du kan använda istället för Spotify. Spotify-alternativen finns också på flera plattformar. Du kan kontrollera och installera din favoritapp för att lyssna på din favoritmusik.

Bästa Spotify-alternativ

Nedan följer de bästa Spotify-alternativen som du kanske gillar:

 1. Google Play Musik
 2. Apple Music
 3. Amazon Music
 4. Tidvattens
 5. Deezer
 6. Pandora Radio
 7. SoundCloud
 8. Youtube musik
 9. Audiomack

Google Play Musik

Google Play Music är ett av de bästa Spotify-alternativen som kommer med en stor samling låtar att lyssna på. Spellistorna är skapade av musikexperter från olika länder. Det erbjuder ljudspåren baserat på dina rekommendationer och låter dig lagra din personliga spellista i appen. Prenumeration på Google Play Musik låter dig skapa din egen spellista med dina favoriter, radioströmning och erbjuder också offlinelyssning. Det erbjuder 30 dagars gratis streaming av musik till nya användare. Om du äger YouTube Music-premium är Google Play Music helt gratis att använda. Det är en av de bästa musikspelarna för Android.

Prenumerationskostnad

 1. 9,99 USD / månad.

Apple Music

Apple Music är en pålitlig streamingtjänst för musik som erbjuder mer än 60 miljoner låtar att lyssna på. Du kan lyssna på exklusiva musikspår som du inte hittar någon annanstans. Det är en av de högst rankade musikstreamingtjänsterna att använda istället för Spotify. Annat än musikströmning gör det att du kan strömma flera radiostationer över hela världen. Nya prenumeranter erbjuds med 3 månaders kostnadsfri provperiod. Det har bättre integration med Siris röstassistent för att söka efter och spela låtar. Med den här appen kan du ladda ner musik på iPhone.

Prenumerationsplaner

 • Månadsabonnemang – $ 9,99 / månad.
 • Årsabonnemang – $ 99 / år.
 • Familjeabonnemang – $ 14,99 / månad.
 • Studentabonnemang – $ 4,99 / månad.

Amazon Music

Amazon Music är ett av de utmärkta Spotify-alternativen eftersom det låter sina användare lyssna på miljontals låtar i HD. Alla dess spellistor är skapade av musikexperter och du kan lyssna på dina favoritlåtar på alla dina favoritenheter. Att prenumerera på Amazon-musik erbjuder offline-lyssnande, obegränsade hopp och får också bättre musikupplevelse utan irriterande annonser. Det möjliggör Alexa-stöd och låter dig ladda ner dina favoritspår. Få Amazon Music-medlemskap för att få tillgång till 30 dagars gratis provperiod.

Prenumerationsplaner

 • Prime Members – £ 7,99 / månad.
 • Prime Members – £ 79 / år.
 • Icke-primär medlem – £ 9,99 / månad

Tidvattens

Tidal är en flexibel streamingtjänst online för musik som levererar högkvalitativ streaming av musik. Det går inte att offra ljudkvaliteten, vilket innebär att du kan strömma okomprimerade ljudspår på din favoritenhet. Förutom att lyssna på musik kan du spela in dina ljudspår i studion via MAQ-funktionen (Master Quality Authenticated). Det ger offlinelyssning tillsammans med din betalda prenumeration. Du kan dela din spellista med Facebook och även extrahera URL för din spellista att dela med andra.

Prenumerationsplaner

 • Standardplan – $ 9,99 / månad.
 • Premiumplan – 19,99 dollar / månad.

Deezer

Deezer är en enastående streamingtjänst för musik som ger mer än miljoner ljudspår gratis. Även det låter dig upptäcka egna podcasts och anpassa ditt musikbibliotek med favoritlåtar. Dessutom kan du lyssna på flera radiostationer och ljudströmningskanaler med överlägsen ljudkvalitet. Deezer premium erbjuder reklamfritt lyssnande som integreras med Alexa för att styra dina uppspelningar. Det liknar Spotify som erbjuder högkvalitativ musik med 320 kbps.

Prenumerationsplaner

 • Deezer premium – 9,99 dollar.
 • Deezer Elite – $ 14,99.

Pandora Radio

Pandora är unik från andra Spotify-alternativ där du kan skapa en radiostation baserat på dina favoritspår. Det är en perfekt musikapp för att få personlig musikstreaming. Dessutom kan du upptäcka podcaster med önskade låtar från olika genrer och artister. Prenumeration på Pandora erbjuder några fördelaktiga funktioner för att förbättra dina lyssnarupplevelser som överlägsen ljudkvalitet, obegränsade hopp, reklamfri musik och offlinelyssning. För närvarande är denna tjänst endast tillgänglig i USA.

Prenumerationsplaner

 • Pandora Plus – $ 4,99 / månad.
 • Pandora Premium – 9,99 USD / månad.

SoundCloud

SoundCloud är en annan typ av musikströmningstjänst tillgänglig. Med SoundCloud kan du få mer än att lyssna på musik vilket innebär att det gör det möjligt för alla att upptäcka och dela musiken med det globala samhället. Det erbjuder ljudspåret baserat på din lyssnande genre, artist och många fler aktiviteter. Det finns både gratis och premiumversioner och prenumeration på premium låter dig komma åt SoundCloud utan några begränsningar. Du kommer också att kunna ladda ner musiken för offline-lyssnande.

Prenumerationsplan

 • SoundCloud GO – 5,99 £ / månad.
 • SoundCloud GO + – £ 9,99 / månad.

Båda abonnemangsplanerna erbjuder 30 dagars gratis provperiod.

Youtube musik

YouTube Music skiljer sig helt från YouTube som låter dig streama musik från nya utgåvor. Du kan skapa en spellista med alla dina favoriter och aktuell trend i din cirkel. Den kommer med en smart sökning för att hitta dina musikspår snabbt från olika genrer, artister, album och många fler. Prenumerera på YouTube Music Premium för att uppleva reklamfri musikstreaming och bakgrundsspel.

Prenumerationsplan

YouTube-musikpremie – $ 12 / månad (en månad gratis provperiod)

Audiomack

Audiomack är en bra musikapp som kommer med alla typer av musikspår att strömma. Du kan få obegränsad musikströmning och gratis nedladdningsåtkomst för att lyssna på dina favoritlåtar offline. Du kan enkelt skapa och anpassa din spellista baserat på ditt humör. Audiomack låter dig följa dina favoritartister, album, producenter och många fler. Prenumerera på Audiomack-premien för att lyssna på reklamfri musik.

Prenumerationsplan

Audiomack premium – $ 4,99 / månad.

Vårt yttrande

Ovan är de bästa Spotify-alternativen som du kan installera på din Android och iPhone. Du kan också använda webbplatsen i din webbläsare på Windows, Mac och Linux för att också strömma musik. Med de bästa Spotify-alternativen kan du lyssna på favoritmusik var som helst när som helst. Du kan använda den fria versionen men du får annonser när du använder den fria versionen.

Missade vi din favorit Spotify Alternative? Dela det med oss ​​i kommentarsektionen nedan. Följ oss på för regelbundna uppdateringar Twitter och Facebook.

0 Shares