Bästa spelen för att lära dig engelska samtidigt som du har roligt

0 Shares

Lär dig genom att leka för de små

Det bästa sättet att lära sig ett språk, och nästan vad som helst, är genom att ha en rolig tid och detta accentueras ännu mer hos de små, som också har den lättaste förmågan att göra det när det kommer till att lära sig ett språk. Om du lägger till detta att de kommer att ha en rolig tid, är framgång praktiskt taget garanterad och de kommer att lära sig engelska samtidigt som de har roligt när de spelar.

Lingokids – engelska för barn

LingoKids

Det är applikationen för leklärande som lär de små praktiska färdigheter genom att träna riktigt underhållande spel. Den är designad för att barn mellan 2 och 8 år ska kunna öva mer än 3 000 ord på engelska och lära sig om 60 olika ämnen samtidigt som de övar det engelska alfabetet, lyssnar på ljudböcker eller sjunger sånger som hjälper dem att lära sig och förbättra sin nivå av Engelsk .

En av punkterna för Lingokids är att den inte har några annonser och är 100 % säker för barn att använda, så du behöver inte oroa dig för dem medan de leker med enheten. Hela tiden kommer de att vägledas av sina lurviga vänner, bland dem Lisa och Billy, så de kommer aldrig att vara ensamma i detta äventyr att lära sig engelska samtidigt som de har det bra.

Buddy.ai: Engelska för barn

Kompis

Buddy är den berömda AI-vänliga roboten som, aktiverad med röst, kommer att ansvara för att lära ut engelska till de små i huset genom en riktig talövning. Det är den ledande applikationen för att lära sig engelska för barn i mer än 10 olika länder, inklusive Tyskland och Ryssland, i själva verket har den ett betyg på 4,85 stjärnor efter att ha värderats av mer än 30 000 studenter.

Denna app har nominerats till den bästa pedagogiska upplevelsen vid 2019 Voice Summit och vinnare av Global Edtech Startup Innovation 2020 i London. Dess funktion är baserad på verkliga samtal med röst- och ordförrådsövningar, med vilka barn lär sig och använder de viktigaste orden på engelska.

EWA Kids: Engelska för barn

EWA barn

Denna applikation är en interaktiv plattform som har designats för barn mellan 5 och 12 år att lära sig engelska och har skapats av teamet som skapade EWA: Learn Languages. Den har hundratals barnböcker som har anpassats för översättning med bara ett klick.

Den har också konversationskurser med karaktärerna från dina favorittecknade serier och mer än tusen kort med nya ord hjälper ditt barn att nå sina första nivåer i engelska, allt på mindre än en månad. Det är utan tvekan en innovativ inlärningsupplevelse som hjälper barn att lära sig genom gamification, åtföljd av tydliga och underhållande ljud för att lära sig uttal, färgglada illustrationer och stor användarvänlighet.

Lär dig engelska för småbarn

Aprender Ingles para Pequeños

Learning English for Kids har belönats som en av apparna vi älskar, i App Store, och även inom bästa appar och spel för barn är det till och med den mest nedladdade applikationen för barn i förskoleåldern att lära sig engelska, så att vi är talar om ett av de bästa alternativen som du kan hitta i Apples applikationsbutik för de små att lära sig engelska på ett roligt sätt.

Den har mer än 100 ord att veta, allt tack vare de utmärkta spelen som förstärker din inlärning, tillsammans med utmärkt grafik och, naturligtvis, ständiga uppdateringar av innehållet de erbjuder. Många förskoleexperter är överens om att att lära sig två språk har djupgående positiva effekter på hjärnans och intelligensutvecklingen hos barn.

Lär dig engelska för barn 2+

Aprender Ingles para Niños

Om du vill ge ditt barn den bästa utbildningen i engelska och spanska, är det bäst att göra det genom roliga spel som, förutom att hjälpa honom att lära sig ett nytt språk, också får honom att ha en rolig och trevlig tid. Den här applikationen ger en inlärningsmetod baserad på spelet, så på detta sätt sker det på ett naturligt sätt.

Det är en enkel och rolig app som har många olika animationer och ljud som kommer att vara till stor hjälp för alla föräldrar, och så klart för de små. Den har ett stort antal aktiviteter, spel, sånger och videor på engelska. Designad av lärare och experter inom språkinlärning.

Pili Pop engelska

Pili Pop engelska

Pili Pop English är applikationen som hjälper ditt barn att få en tvåspråkig nivå genom att öva sina muntliga färdigheter varje dag. Hon har vunnit Parents’ Choice Awards. Det är ett innovativt äventyr att lära sig engelska som riktar sig till barn mellan 5 och 10 år och har designats av språkexperter.

Fördelarna som denna applikation kommer att ge ditt barn kommer att vara möjligheten att öva sin engelska dagligen på ett roligt och njutbart sätt, de kommer att förbättra sitt uttal tack vare övningarna och exemplen som appen innehåller, vilket kommer att få dem att känna sig bekväma med att prata engelska från en tidig ålder, förutom att kunna öka sin ordförrådsnivå.

Kul på engelska för vuxna också

På samma sätt som för de små i huset är att lära sig genom att leka ett fantastiskt sätt att kunna börja och utveckla sina kunskaper på ett nytt språk, för de äldre händer samma sak. Ingen gillar att sitta framför lakan och lakan för att studera, det bästa sättet att lära sig är alltid genom att spela, eftersom du förutom att öka dina kunskaper med engelska också har en underhållande tid, därför, dessa applikationer som vi visar dig nedan, de kommer bra för det.

Word Collect: Ordspel

Word Collect- Juegos Palabras

Word Collect är det bästa pusselspelet du kan hitta på App Store. Den kan koppla av dig, få dig att ha en rolig tid, och framför allt hjälper den dig att förbättra din engelska nivå med en enorm mängd ordförråd som du kommer att introducera tack vare detta fantastiska pusselspel.

Den har mer än 2500 nivåer där du kan visa din engelska nivå och naturligtvis öka den eftersom svårigheten ökar när du ökar nivåerna. Den har dagliga bonusmynt, samt en daglig utmaning som du måste göra om du vill vinna motsvarande pris.

Korsord vänner

Amigos del crucigrama

Om du enkelt vill kunna lära dig engelska genom att lösa ordpussel är detta utan tvekan applikationen du letade efter. Med Friends of the crossword kan du spela korsord med dina vänner och på så sätt lära dig nya ord på engelska på bästa möjliga sätt, lekande. Dessutom, eftersom det är ett cross-spel med flera spelare, ger det dig möjligheten att kunna tävla, på ett hälsosamt sätt, med dina vänner.

Du kan lösa pusslen på olika sätt, å ena sidan har du möjligheten att spela med en vän, du behöver bara skicka honom länken och starta spelet. Å andra sidan kan du spela med en slumpmässig spelare, och slutligen kan du också njuta av rekreationsläget, där nivåerna ökar när du övervinner spel.

Alfabetsoppa på engelska

La sopa de letras en ingles

I den engelska alfabetsoppan måste du hitta de engelska orden omgivna och stryka över dem, det vill säga det traditionella alfabetssoppspelet, men i det här fallet på engelska, på detta sätt, kan du samtidigt som du har en rolig tid att spela på din iPhone, lär dig och utöka ditt ordförråd på engelska.

Det har 4 svårighetsgrader, lätt, medel, svårt och mycket svårt, vilket gör det här spelet till en riktig utmaning eftersom det också har ett stort antal dolda ord som väntar på att bli upptäckta. Det faktum att du också tävlar mot tiden kommer att få dig att lägga alla dina sinnen på att lösa varje alfabetsoppa som detta spel presenterar för dig.

stavelse ordsökning

stavelse ordsökning

Den här appen belönades med Academics award 2015 för Choice Award – Smart Media. I den kommer du att kunna njuta av Spikes äventyr, rymdutforskaren som har rest genom tusentals äventyr och som vill att du ska dela några av dem med honom genom detta fantastiska spel.

Spike ger dig äventyren som han har levt på några av planeterna han har besökt så att du kan njuta av det och övervinna de 27 uppdragen som du måste slutföra med olika färdigheter, bevisat att du kan klara dem alla.

0 Shares