Bästa smarta glödlampor och lampor som är kompatibla med Apple HomeKit

0 Shares

Vilka alternativ finns det för belysning?

När det kommer till att gå ut på marknaden för att leta efter smart belysning finns det många alternativ på grund av den stora tillväxten inom denna sektor de senaste åren. När allt kommer omkring, att gå in i huset och kunna tända ljuset genom din röst eller till och med att ljuset tänds automatiskt har lett till att fler och fler användare attraheras av denna teknik. Något som tillverkarna har utnyttjat genom att fylla marknaden som sagt med helt andra alternativ.

Bästa smarta glödlampor och lampor som är kompatibla med Apple HomeKit

Å ena sidan har du de smarta lamporna, de som du bara behöver ansluta till strömmen och synkronisera med HomeKit för att kunna använda dem med total lätthet. Men en produkt som har störst framgång är smarta glödlampor. Många av de smarta lamporna kan ha ett för minimalistiskt utseende och många vill behålla sina lampor hela livet, men eftersom de är smarta kan de uppnå genom smarta glödlampor. Å andra sidan hittar du även ledstrips som utan tvekan är ett fantastiskt alternativ för att lysa upp vissa ställen i huset och är du ovanpå dem är de smarta, mycket bättre.

HomeKit-kompatibla lampor

Smart Wi-Fi Touch nattlampa

Lámpara nocturna táctil WiFi

Meross-företaget erbjuder i detta fall en smart nattlampa som du självklart kan styra med din röst tack vare dess kompatibilitet med HomeKit, såväl som med Alexa och Google Assistant. Du kan också interagera med den på ett taktilt sätt högst upp på den, där du kan stänga av, tända och justera ljuset efter ditt tycke eller behov.

Du kan till och med välja färgen på ljuset som det avger, från ett varmvitt ljus till ett brett utbud av livfulla färgkombinationer. Förutom att styra ljuset genom Home-appen, Siri-kommandon eller genom beröring har denna lampa en egen applikation, Meross-appen där du kan justera ljusstyrka, färgtemperatur och själva färgen från din iPhone.

Xiaomi MUE4093GL

Xiaomi MUE4093

Den populära och kända för alla asiatiska tillverkare Xiaomi har i detta fall en lampa som de har fokuserat på att placera den på nattduksbordet i ditt sovrum. Den har en effekt på 9W och självklart, som det inte kunde vara annorlunda när den är med i denna kompilering, är den kompatibel med HomeKit, så du kan styra dess användning från din iPhone genom Home-appen eller även med enkla kommandon. röst genom Siri.

Den har ett väldigt brett utbud av färger, faktiskt kan du välja mellan 16 miljoner olika färger som du kan konfigurera denna fantastiska lampa med. Naturligtvis är parametrar som ljusstyrka också fullt konfigurerbara för att anpassa ljuset till varje användares behov. Slutligen ska det också nämnas att den har en egen applikation för att kunna använda den från din iPhone.

Philips Hue Play Light Bar

Philips Hue Play Barra de luz

En av de tillverkare som erbjuder en produkt av högre kvalitet inom denna sektor är Philips. Det är ett företag specialiserat på den här typen av produkter med enorm erfarenhet och som också har velat lägga till, och på vilket sätt, till världen av smart hemautomation. I det här fallet erbjuder den en högkvalitativ ljusbar som uppenbarligen är kompatibel med HomeKit, men också med Google Home och Amazon Alexa.

Den har energieffektivitetsklass A. Det är den mest mångsidiga produkten som Philips har i sin Hue-portfölj och utmärker sig för att ha en verkligt kompakt design. Den har en konfigurerbar färgtemperatur som går från 2000 Kelvin till 6500 Kelvin, med upp till 16 miljoner färger och möjligheten att synkronisera ljuset med musiken som spelas i det ögonblicket, med en film eller till och med med ett videospel. via Hue Sync.

Smart Wi-Fi nattlampa

Lámpara nocturna Wi-Fi inteligent

Vi fortsätter med ytterligare ett alternativ från företaget Meross som också har en estetik som är relativt lik det alternativ vi diskuterat ovan, men anpassat till en betydligt mindre storlek. Denna smarta lampa har energieffektivitetsklass A+ och är såklart kompatibel med HomeKit samt Alexa och Google Assistant så att du kan använda den på det bekvämaste sättet för dig.

I det här fallet har den två färglägen, å ena sidan ett varmvitt ljus, och å andra sidan de ljusa färgerna som denna lampa erbjuder. Den är även kompatibel med en egen Meross App genom vilken du kan styra ljuset, justera ljusstyrka och temperatur och som självklart är kompatibel med iOS och Android.

Smarta glödlampor

Philips Hue 2-pack smarta LED-lampor

Philips Hue Pack 2 bombillas

På marknaden för smarta glödlampor hittar vi även Philips, i det här fallet med det här paketet med 2 Philips Hue-lampor som är idealiska att placera i vilken lampa som helst för att förvandla den till en smart lampa som du kan styra via din iPhone och givetvis via Apples berömda röstassistenten Siri. Du kan också kontrollera dem genom dess applikation, och kan använda upp till 10 glödlampor och 50 om du har Philips Hue-bryggan.

De har en färgtemperatur som kan nå upp till 2 700 kelvin. Den är även kompatibel med andra smarta system förutom HomeKit, som Amazon Alexa och naturligtvis Google Home, så det här alternativet från Philips är idealiskt för alla de användare som vill börja göra sitt hem lite smartare.

WiFi Smart Flerfärgad LED-lampa

Bombilla LED multicolor Inteligente

Vi går med ytterligare ett paket med två smarta glödlampor, i det här fallet från märket Meross. Dessa glödlampor är helt kompatibla med de viktigaste smarta systemen som Apple HomeKit, Amazon Alexa eller Google Assistant, så du kan använda dem på olika sätt, antingen genom röstkommandon, genom tillverkarens egen applikation som du kan installera på din iPhone, eller också , via Apple Home-appen.

Dessa glödlampor gör att du kan anpassa ljuset till den miljö du vill skapa i varje rum, du behöver bara justera ljusstyrkan på dem, den vita inställningen, skapa ett varmare eller kallare ljus och naturligtvis valet av färg sig. ljuset från dessa glödlampor. Dessutom fungerar de med vilken 2,4 GHz eller dual-band WiFi-router som helst.

Refoss WiFi Smart LED-lampa

Refoss Bombilla LED

Konkurrens mellan olika märken är alltid fördelaktigt eftersom den som vinner trots allt alltid är användaren som är intresserad av att skaffa en produkt av denna typ. Det är därför vi ger dig detta paket med två smarta glödlampor från varumärket Refoss. De är helt kompatibla med Apple HomeKit, Amazon Aleza eller Google Assistant så användaren kommer att ha alla möjligheter att använda dessa två fantastiska glödlampor.

Du kommer att kunna skapa på och av scheman för att kunna anpassa användningen till vissa tider som du upprättar och inte behöva oroa dig för att slå på eller av den. De har en energiförbrukning på endast 9W, vilket motsvarar ljusstyrkan hos en 60W glödlampa. Dess färg är helt justerbar och anslutningen är mycket tillförlitlig med tanke på dess kompatibilitet med alla dual-band eller 2,4 GHz Wi-Fi-router.

Philips Hue White – Set med 3 LED-lampor

Philips Hue Vit

Vi har pratat färdigt om smarta glödlampor med det här paketet med 3 glödlampor som Philips erbjuder men som även inkluderar den berömda Philips Hue Bridge som ger dig möjligheten att styra upp till 50 glödlampor i ditt hem. I det här fallet sticker dessa glödlampor ut tack vare den vita färgen som de kan erbjuda, speciellt på grund av det varmvita ljuset som är idealiskt för avkoppling.

Naturligtvis är de kompatibla med HomeKit, samt Amazon Alexa eller Google Home. På så sätt kan du styra lamporna genom röstkommandon som du kan interagera med Siri med, även genom iPhones egen Home App eller till och med med Philips-applikationen som finns för iOS.

Led-strips för att ansluta till HomeKit

Eve Light Strip – Smart LED Strip Light

Eve Light Strip

Led-ljuslister är ett riktigt intressant alternativ för att ställa in vissa platser i huset på ett annat sätt. I det här fallet tillhandahåller märket EVE denna smarta led-ljusremsa som har ett brett spektrum av både vitt och färgat ljus, med 1800 lumen och med förmågan, självklart, att kunna anpassa ljuset den ger efter användarens behov. i varje ögonblick.

Den har en premium trippeldiodarkitektur som kan lysa med en kapacitet på 900lm per meter vid 4200 kelvin. Du kan styra dem från din iPhone, genom dess applikation eller också, naturligtvis, genom de olika Siri-kommandon som du kan använda. Den är också helt kompatibel med HomeKit adaptiv belysning som gör att ljuset ändras baserat på tiden på dygnet.

Osram Smart + Apple HomeKit Flex

Osram Smart

Det är en produkt som har designats och skapats exklusivt för Apple HomeKit. Denna 180 cm långa randiga Led-remsa har möjlighet att styra färgen och reglera den genom HomeKit antingen med de olika röstkommandon som du kan interagera med Siri eller med själva Apple Home-appen.

Naturligtvis har den olika anpassnings- och konfigurationsmöjligheter, så att du kan välja den färg du vill att lamporna ska ta, dess intensitet, ljusstyrka och temperatur, det vill säga allt du behöver för att generera den miljö du vill ha genom ljus och utan att behöva röra vad som helst.

0 Shares