Bästa Smart TV med mikrofon på fjärrkontrollen

0 Shares

Och här kan vi hitta två typer av tv-apparater: de som kan styras med hjälp av en smart produkt, till exempel en högtalare med Alexa. Och så finns det smarta tv-apparater som har en mikrofon i fjärrkontrollen så att du kan aktivera röstassistenten som är kompatibel. Uppenbarligen är den andra lösningen mycket mer användbar, så vi kommer att fokusera på dessa typer av enheter.

Smart TV med mikrofon på fjärrkontrollen: de bästa modellerna

Fördelar med TV-apparater med mikrofon på fjärrkontrollen

Sanningen är att fördelarna med en smart TV med inbyggd mikrofon är uppenbara. Till att börja med, och som förväntat, genom fjärrkontrollen kan du styra röstassistenten för att utföra alla typer av åtgärder beroende på dina behov. Till exempel, du kan be Amazon Alexa eller Google Assistant att berätta om trafikläget på väg till jobbet , för att informera dig om vädret i ditt område, för att påminna dig om alla möten du har planerat för dagen … Kom igen, vilka alternativ kommer du inte att sakna exakt.

Och då måste du överväga fördelarna med röstassistenter inbyggda i en smart TV. Mer än något annat eftersom du också kan göra röstkommandon relaterade till de applikationer och funktioner som din TV innehåller. Till exempel vill du fortfarande se ett nytt kapitel av din favoritserie på Netflix. I det här fallet behöver du bara säga till röstassistenten att lägga upp motsvarande kapitel åt dig. Till exempel, om du är ett fan av La casa de papel, be din tv att “lägga upp det senaste kapitlet av La casa de papel på Netflix” så kommer din Smart TV att göra allt.

För att inte tala om det faktum din Smart TV kommer att bli en kommandocentral kan styra vilken enhet som helst som är kompatibel med röstassistenten som har integrerats i din tv. Om du till exempel har smarta glödlampor hemma kan du be Smart TV:n slå på eller stänga av dem.

Det är väldigt lätt att använda

Å andra sidan kan du vara orolig över hur svårt det är att använda en fjärrkontroll med inbyggd mikrofon. Ingenting är längre från verkligheten. Allt du behöver göra är att trycka på motsvarande knapp på fjärrkontrollen för att aktivera röstassistenten. Tänk på att Samsung har en egen assistent, Bixby, men du kan aktivera Alexa eller Google Assistant utan problem.

Nu när fördelarna med denna typ av Smart TV har blivit tydliga, förutom att det är väldigt enkelt att aktivera en röstassistent med fjärrkontrollen, lämnar vi dig med tio modeller som är kompatibla så att du kan njuta av en erfarenhet av användning lever upp till förväntningarna.

Samsung QLED 8K 2020 75Q800T

Den första modellen som vi vill rekommendera dig är denna imponerande TV från den koreanska tillverkaren. Vi pratar om Samsung QLED 8K 2020 82Q800T, en 8K Smart TV som garanterar bästa bildkvalitet. Markera dess processor, som kan skala allt innehåll som spelas för att se det i 8K. Resultatet kommer att överraska dig!

Samsung QLED 4K 2019 65Q90R

Samsung QLED 4K 2020 55Q95T

Vi fortsätter med ytterligare en modell från den Seoul-baserade tillverkaren som mer än kommer att möta dina förväntningar. Mer, om man tar hänsyn till att Samsung QLED 4K 2019 65Q90R har en mikrofon i fjärrkontrollen, förutom alla typer av teknologier för att erbjuda bästa bildkvalitet, inklusive stöd för HDR10+.

Philips 55OLED804 / 12

Philips 55OLED804

Vi vänder oss till den holländska tillverkaren, eftersom det är en annan av tungviktarna i branschen, och ett företag som inte tvekar när det gäller att integrera en mikrofon i fjärrkontrollen för att kunna dra nytta av fördelarna med Alexa eller Google Assistant. Lägg till en utsökt design, stöd för de viktigaste HDR-standarderna, inklusive Dolby Vision, och Ambilight-teknik för en komplett produkt.

LG OLED55CX

Kampanjbild för Smart TV LG OLED CX 65

Ett annat bra alternativ att överväga är LG:s OLED CX . En modell som lyser med sitt eget ljus tack vare minimalistiska ramar så att skärmen är huvudpersonen i ditt vardagsrum, tillsammans med suverän bildkvalitet.

Samsung QLED 2020 65Q70T

Smart TV Samsung QLED Q70T

Vi fortsätter med den här sammanställningen med de bästa smarta TV-apparaterna som du kan köpa om du vill ha en modell med mikrofon på fjärrkontrollen, vi återvänder till den asiatiska jätten för att rekommendera sin Samsung QLED 2020 65Q70T. En mycket komplett modell som kommer att bli ett utmärkt alternativ att överväga om du har köpt en ny generations konsol.

LG OLED C9

Smart TV LG

Ett annat utmärkt alternativ är LG C9. En OLED-modell som just nu har sänkt priset rejält på grund av lanseringen av nyare modeller, men som fortfarande är en av de mest kraftfulla OLED Smart TV-apparaterna du hittar. Och till ett mycket attraktivt pris!

Sony KD-55AG9

Smart TV Sony KD-55AG9 colgada en la pared

Den japanska tillverkaren är en annan av tungviktarna så dess Sony KD-55AG9 kunde inte saknas i denna sammanställning. En modell som stoltserar med Android TV som operativsystem så att du kan installera alla typer av spel och applikationer utan problem. Och dess bildkvalitet kommer att överraska dig.

Samsung QLED 4K 2020 43Q60T

lateral de la Smart TV Samsung 43Q60T

Den sista Samsung-TV:n som vi vill rekommendera är Q60T i sin 43-tumsversion. En perfekt modell att hänga i rummet och få ut det mesta av dess otroliga bildkvalitet.

Philips Ambilight 58PUS8505 / 12

Smart TV Philips Ambilight 75PUS8505/12

Ett annat utmärkt alternativ från den holländska tillverkaren ses i Philips Smart TV 58PUS8505 / 12. En modell som stoltserar med Android TV som operativsystem, samt trepunkts Ambilight-teknik och en attraktiv design där ädla finish ger denna TV en mycket attraktiv utseende.

Xiaomi Mi TV 4S

Smart TV Xiaomi Mi TV 4S

Vi avslutar den här sammanställningen med Xiaomi Mi TV 4S, en smart TV med Android TV som mer än kommer att möta dina förväntningar genom att erbjuda bra bildkvalitet för väldigt lite pengar. Ett fullfjädrat fynd!

0 Shares