Bästa simapparna för iPhone och Apple Watch

0 Shares

Användningsvarningar för dessa applikationer

Som vi har nämnt tidigare finns det två Apple-produkter som användare brukar spela in sina träningspass med, det är iPhone och Apple Watch. Men när det kommer till att prata om vattensporter måste du vara mycket försiktig med hur dessa enheter används, eftersom deras motstånd mot vatten varierar avsevärt från den ena till den andra.

Bästa simapparna för iPhone och Apple Watch

När det gäller iPhone kan du inte direkt sänka ner den eller ta den med dig när du simmar, såvida du inte använder ett tillbehör speciellt utformat för det som hindrar telefonen från att komma i kontakt med vatten. Trots att dessa sedan iPhone 7 har IP68-certifiering, vilket ger enheten en liten motståndskraft mot vatten, i fall iPhone skadas av att ha kommit i kontakt med vatten, kommer Cupertino-företaget inte att passa dig. för att täcka den skada du har drabbats av, så vi rekommenderar att du tar din iPhone med dig om du inte har ett tillbehör som hindrar enheten från att komma i kontakt med vatten när du simmar.

När det gäller Apple Watch förändras saker, men var försiktig, inte i alla modeller. Här är listan över Apple Watch-modeller som är vattentäta och med vilka du perfekt kan spela in dina träningspass med några av följande applikationer eller med Apple Watchs egen träningsapp. Om din Apple Watch inte finns på den här listan betyder det att den inte är vattentät och därför rekommenderar vi inte att du bär den när du simmar.

  • Apple Watch Series 3
  • Apple Watch Series 4
  • Apple Watch Series 5
  • Apple Watch SE
  • Apple Watch Series 6

Registrera dina träningspass med iPhone med dessa appar

Poolträning

Entrenamiento en piscina

Om det du letar efter är en applikation som ger dig olika träningspass att utföra i poolen, är denna app utan tvekan precis vad du behöver. Den innehåller en omfattande bas av unika och högeffektiva simprogram, lämpliga för både nybörjare och professionella simmare.

Denna applikation erbjuder upp till 50 ovanliga simevenemang. Vart och ett av dessa test har en väl förberedd och planerad uppsättning övningar med sina olika mål, dessutom är alla tester grupperade efter svårighetsgrad. Du kommer också enkelt att kunna registrera alla dina test och känna till informationen om vart och ett av dem.

Swimmo – Smart simning

Swimmo

Denna applikation är den som motsvarar Swimmo träningsklocka, speciellt designad för simmare. Med den kan du mäta, köpa och förbättra dina tider och din träning i poolen. Analysen av data som samlas in av den här appen är nyckeln till att du fullt ut ska kunna förstå dina resultat och därmed veta avståndet du har tillryggalagt, tempot, varaktigheten, varvtider, puls, kalorier och all data relaterad till träningen.

Ett riktigt intressant avsnitt som ger den extra motivationen till alla sina användare är den sociala delen av den. Med den här appen kommer du att kunna tävla med dina vänner och andra människor som finns runt dig och som naturligtvis också använder samma applikation när du tränar i poolen.

ARENA SWIM – Officiell app

ARENASIM

Detta är den första free digital simträningskollektion. Inom denna applikation kan du designa en helt personlig träningsplan och därför anpassad till dina mål och, naturligtvis, även till din nivå. Oavsett om du vill förbättra din stroke eller öka efterfrågan på dina sessioner, med denna applikation kan du planera det som en charm.

Med Arena Swim kommer du att kunna bestämma vad du vill fokusera på och hitta i den här appen olika träningsplaner helt anpassade till det mål du har satt upp. Naturligtvis har den grundläggande övningar som hjälper dig att lära dig eller förbättra de grundläggande rörelserna som krävs för att förbättra din teknik.

Split Smart

Split Smart

Split Smart är en datadriven plattform designad för tävlingssimmare som är angelägna om att lära sig att dela sina löpningar mer intelligent. Med syftet att koppla ihop simmare i alla åldrar och nivåer med möjligheten att analysera deras träning och lopp.

Denna app har tre huvudfunktioner. Hitta divisioner med hjälp av en angiven måltid. Att hitta måltiden och lämpliga delningar med hjälp av personlig bästa tid från ett annat relevant lopp. Ta reda på hur din favoritelitidrottare skulle dela en sista tid. Graden av precision för denna app är så hög eftersom divisioner och sluttider för mer än 500 lopp har sammanställts för att upptäcka vilka som är de bästa divisionsmönstren för de bästa simmare i världen.

Suunto

Suunto

Om du har en Suunto-klocka, som är ett av de mest populära märkena fokuserade på sportklockor och vilka bästa produkterna att göra för mer atletiska användare, måste du också använda denna applikation eftersom det är platsen där du kan kolla alla dina aktivitetssporter , analysera det och dra slutsatser av det.

En av de många aktiviteter som du kan spela in med Suunto-klockor och deras tillämpning är simning, så på detta sätt kommer du att ha möjlighet att kontrollera din prestation när det gäller den tid som spenderas i aktiviteten, puls och andra mätvärden som denna klocka erbjuder för att kunna analysera det och vara medveten om den prestation som erhålls vid varje gång du kastar i poolen. En av fördelarna med Suunto-klockor är att du kan anpassa vad du vill se på dem under träningen.

All In Your Mind Atlet

Allt i ditt sinne Atlet

Ett verktyg som kan vara mycket användbart för att perfekt planera och strukturera alla träningspass är denna applikation. All In Your Mind Athlete, även känd under förkortningen AIYM, är ett varumärke som tillhandahåller detta verktyg för att utveckla program för motståndsträning, vare sig det är löpning, triathlon, cykling, trail och även, naturligtvis, simning.

Plattformen är helt fokuserad, genomtänkt och utvecklad för tränare som vill använda den för sin gemenskap, för sina idrottare och sina lag. Utan tvekan ett fantastiskt alternativ att genomföra en bra och korrekt träningsplan.

RaceKeeper Simning

RaceKeeper Natación

Denna applikation har tänkts och utvecklats för tävlingssimmare och också, naturligtvis, för föräldrar och tränare som vill veta all information om sportmatcher, lopp och evenemang för simmare. Istället för att ha all information i ett kalkylblad eller ett utskrivet resultatblad kan du ha allt i denna applikation och därmed ha all historisk information om dina lopp på iPhone.

RaceKeeper Swimming upprätthåller karriärhistoriken för varje simmare som har registrerats i applikationen, med en lista över personliga rekord efter evenemang, trender för simmaren och evenemang för att övervaka prestation över tid. För att lägga till nya tävlingstider kan du göra det manuellt när du har avslutat tävlingen eller till och med använda timern för att spela in det live.

Simning stoppur

Cronómetro para natacion

Stopwatch for Swimming är en stoppursapplikation, som namnet antyder, som har tänkts, designats och utvecklats speciellt för simvärlden. Använd volymknapparna för att starta, stoppa eller markera varv, vilket avsevärt underlättar användningen och gör att användaren av appen kan vara helt fokuserad på simmaren utan att behöva titta på iPhone-skärmen för att använda denna app.

Den innehåller moduler för att spela in tider för mer än en simmare i samma tävling och den har till och med en annan modul för att spela in stafetttävlingar. Appen upprätthåller historiska register över de inspelade händelserna för att sedan kunna utföra deras relevanta granskning och analys.

Få ut det mesta av din Apple Watch i vattnet

MySwimPro: Simträning

MySwimPro

Tilldelas utmärkelsen Årets app av Apple. MySwimPro kan bli din nya simtränare. Med denna applikation kan du simma snabbare, starkare och förbättra din teknik tack vare de personliga träningsplanerna, analyserna och övningarna som du kommer att ha tillgängliga på din iPhone, men även på din Apple Watch, allt inom räckhåll för din handled.

Det är utan tvekan den # 1 träningsappen för simmare. Den har 15- till 60-minuters träningspass, veckokalendrar och tutorials som hjälper dig att träna ordentligt. Du kan även skapa dina egna träningspass, ladda upp dem för att kunna spåra din aktivitet, den har till och med coachningstips och möjlighet att synkronisera din aktivitet med den berömda Strava-appen.

Swim.com: Swim Tracker

Swim.com

Med den här applikationen kan du spela in dina simpass från din Apple Watch och följa dina framsteg med avancerad simstatistik. Du kan till och med tävla både på topplistorna och med dina vänner. Appen själv, när den används med Apple Watch, upptäcker typen av stroke förutom att göra en exakt räkning.

Du kan även spela in andra typer av träning i vattnet, inte bara kommer du att kunna räkna slagen utan även sparkarna tack vare Exercise mode som appen själv har. Dessutom ansluter Swim.com till HealthKit för att exportera dina aktiviteter till Apples egen Health-app.

0 Shares