Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Bästa sätten att ta bort Keygen.exe

Undrar du vad keygen.exe är? Letar du efter sätt att ta bort keygen.exe? Med det sagt, i det här inlägget kommer vi att förklara vad som är keygen.exe och hur man blir av med det från Windows 10.

Vad är svårare än att säga nej? Att säga ja, till något du vet är felaktigt. Tänker du vad vi menar?

Tja, svaret är enkelt. Vi pratar om piratkopior av programvaran som nästan alla av oss har använt en gång eller har varit frestade att använda men aldrig vågat säga nej.

Visst, förfalskade mjukvarupaket är billiga eller kan säga free men är de värda att ta risken?

Enligt Global Software Survey är det kommersiella värdet av piratkopierad programvara globalt 46,3 miljarder dollar medan 37 % av den installerade programvaran är oregistrerad. Detta betyder att många av oss använder piratkopierad programvara och utsätter oss för hackare.

Piratversioner av applikationen kommer med säkerhetshot och ytterligare applikationer som keygen krävs för att registrera kopian av programvaran. Dessa nyckelgener påverkar systemets prestanda och utsätter vår data för risker.

Om du också har problem på grund av keygen.exe eller har sett en körbar fil med namnet keygen så här hanterar du det.

Vad är en keygen?

Keygen som namnet förklarar är en nyckelgenerator som används för att generera licensnycklar eller serienummer för betald programvara. De kommer oftast med förfalskade programvara och kan vara bärare av skadlig programvara, keyloggers, spionprogram som kan skada systemet.

Orolig?

Undrar du hur man tar bort keygen.exe från Windows?

Här är en steg-för-steg-guide för att ta bort keygen från din PC.

Hur tar man bort Keygen.exe-viruset?

Använd Windows Defender för att skanna systemet efter keygen.exe

Följ stegen nedan för att använda Windows inbyggda säkerhetsverktyg:

1. Tryck på Windows + I för att öppna Windows-inställningar

2. Gå till avsnittet Uppdatering och säkerhet

Keygen.exe

3. Klicka på Windows Security från den vänstra rutan.

Keygen.exe

4. Klicka på Öppna Windows-säkerhet > Virus- och hotskydd > Snabbsökning

5. Vänta tills skanningen är klar och ta bort infektioner.

Notera: Om du känner till filplatsen för keygen.exe kan du radera den och dess relaterade filer manuellt. Men det här är inte lätt eftersom inte alla kan veta. Ta bara bort det från alla platser och det är allt.

Alternativt föreslår vi att du använder Systweak Antivirus, ett säkerhetsverktyg från tredje part som erbjuder realtidsskydd, skydd mot skadlig kod, exploateringsskydd och även skannar startobjekt efter infektioner.

Utför en djupsökning med Systweak Antivirus – det bästa säkerhetsverktyget för Windows

Se till att din PC är free från infektioner och skadliga hot är mycket viktigt för att vara säker. För att vara säker, rekommenderas att använda nästa generations professionella antivirusverktyg som heter Systweak Antivirus. Det här verktyget är designat för Windows och hjälper till att skydda sig från gamla och senaste hot. Med regelbundna uppdateringar av databasdefinitioner kan säkerhetslösningen upptäcka alla typer av hot. Viktigast av allt är det lätt på systemresurser och körs tyst i bakgrunden. För att använda det, följ stegen nedan:

För att använda Systweak Antivirus och skydda din dator från hot som skadlig programvara, virus, spionprogram, keyloggers och andra, följ stegen nedan:

1. Ladda ner och installera Systweak Antivirus

2. Kör det bästa Windows-antivirusverktyget.

3. Välj skanningsläge genom att klicka på alternativet Skanningstyper i den vänstra rutan.

Verktyget erbjuder tre skanningslägen –

  • Snabbskanning – snabbare än de andra två skanningstyperna. Skannar endast standardplatser.
  • Deep Scan – djupgående och tidskrävande.
  • Custom Scan – ger användarna möjlighet att skanna områden enligt önskemål.

Välj valfri skanning för att upptäcka fel som påverkar systemet.

Skanna

4. Vänta tills skanningen är klar.

5. Säkerhetsverktyget för Windows listar alla infekterade filer.

6. Klicka på Skydda nu för att ta bort upptäckta infektioner.

7. När du är klar kommer du att antal objekt skanner, tid och status.

hot blir resultatet

8. Klicka på Slutför och starta om systemet för att tillämpa ändringarna.

På så sätt kan du med hjälp av det allsidiga skyddsverktyget bli av med keygenvirus, spionprogram, skadlig programvara och andra infektioner.

Obs: Ursprungligen är keygen.exe inte skadlig programvara utan några skadliga filer som ska laddas ner med den. Detta utsätter användarens data och system för risker, därför rekommenderar vi inte att använda keygen eller piratkopierade versioner av programvaran.

För att hålla ditt system säkert rekommenderar vi att du installerar Systweak Antivirus – det bästa säkerhetsverktyget för Windows. Det fantastiska verktyget för borttagning av skadlig programvara fungerar sömlöst utan att störa andra processer.

Vi hoppas att den här lösningen hjälpte till att lösa problemet. Glöm inte att dela din feedback med oss. Om du har några frågor känn free för att nämna dem i kommentarsfältet.

Vanliga frågor

Q1. Vad är Keygen.exe?

Keygen.exe är en körbar nyckelgeneratorfil som används för att skapa nycklar för piratkopierade versioner av programvaran.

Q2. Är Keygen.exe ett virus?

Generellt sett är keygen.exe inte ett virus, men i mer än 50 % av upptäckterna har det visat sig innehålla skadliga filer. Därför föreslås det att du inte använder den.

Q3. Är Keygen olagligt?

Ja, de är olagliga eftersom de hjälper användare att skapa en licensnyckel för ett äkta program utan att betala för det.

Q4. Är Keygens säkra?

Nej, det är de inte eftersom de innehåller skadlig programvara och andra skadliga filer. För att skydda dig från sådana otäcka hot som kör Systweak Antivirus rekommenderas det bästa skyddsverktyget för Windows.