Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Bästa Samsung Galaxy-erbjudanden: $900 rabatt, Free Galaxy Buds 2 och mer

Julhandelssäsongen är över oss och det finns massor av Samsung Galaxy-erbjudanden att göra. Du kan spara $600 på ett nytt flaggskepp Galaxy S21, köpa en Galaxy Chromebook 2 billigt och till och med ta en free ett par Galaxy Buds 2.

När vi går in i den sista månaden 2021 lägger företag fram sina bästa erbjudanden. Vi har sett enorma erbjudanden på några av Samsungs bästa produkter och de är absolut värda en titt om du är på marknaden efter en ny avancerad smartphone, en ny surfplatta eller till och med en ny dator.

Vissa av dessa Samsung Galaxy-erbjudanden är tidsinställda erbjudanden vilket innebär att de kommer att löpa ut under de kommande dagarna. Andra kommer att sträcka ut sig under loppet av nästa månad eller så, vilket ger dig gott om tid att söka efter en semesterpresent till en älskad eller bedöma dina egna behov.

Det här är några av de bästa Samsung Galaxy-erbjudandena vi har stött på och de hjälper dig att spara en massa pengar på din shopping i år. Vi kommer att fortsätta att uppdatera den här guiden under de kommande veckorna så se till att du kommer tillbaka för de senaste erbjudandena.

Galaxy S21-erbjudanden

Galaxy S21, Galaxy S21+ och Galaxy S21 Ultra är tre av Samsungs flaggskeppssmarttelefoner och de har alla fått kraftiga rabatter.

Om du vill ha en kraftfull enhet med en stor skärm, fantastiska kameror och utmärkt prestanda, vill du ta en lång titt på Galaxy S21-serien.

Överraskande nog kommer några av de bästa Galaxy S21-erbjudandena där ute från Samsung själv. Företaget har sänkt en massa pengar på priset på de tre telefonerna.

När det gäller Galaxy S21 kan du ta $550 av priset på den nya enheten, vilket ger 128GB-modellen hela vägen ner till $249,99. Om du behöver mer lagringsutrymme kan du ta Galaxy S21 på 256 GB för bara 299,99 $.

Om du föredrar att gå med Galaxy S21+ kan du få 128GB-modellen hos Samsung för bara $449,99. 256 GB Galaxy S21+ kostar för närvarande $499,99.

När det gäller den högsta modellen, Galaxy S21 Ultra, kan du ta 128GB-modellen för $599,99, 256GB-modellen för $649,99 eller 512GB-modellen för $779,99.

Kom nu ihåg att för att få den största rabatten måste du byta in en nyare telefon i gott skick. Som sagt, du kan byta in en telefon med sprucken skärm och ändå få en hel del pengar på ditt köp.

Som ett extra incitament kastar Samsung också $50 i rabatt på ett par Galaxy Buds Pro.

Galaxy S20-erbjudanden

Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra och Galaxy S20 FE är Samsungs tidigare flaggskepp, men de är fortfarande extremt kapabla telefoner och de är verkligen värda en titt om du inte gillar Galaxy S21:s prissättning.

Galaxy S20 FE, eller Galaxy S20 Fan Edition, är företagets senaste Galaxy S20-modell. Det är budgetvarianten av huvudserien Galaxy S20.

Om du har en enhet att byta in kan du ta Galaxy S20 FE från Samsung för så lite som $125,99. Om du inte har en enhet att byta in kan du fortfarande spara pengar om du köper den från Best Buy. Återförsäljaren erbjuder 200 USD rabatt på priset så att du kan betala bara 5,57 USD i månaden i avbetalning.

Om du föredrar att köpa Galaxy S20, Galaxy S20+ eller Galaxy S20 Ultra, kan du också hitta dessa enheter rabatterade hos Samsung och Best Buy. Samsung erbjuder också en free par Galaxy Buds 2 med valfri beställning.

Om du har en telefon att byta kan du köpa Galaxy S20 för så lite som $300, Galaxy S20+ för så lite som $400 och Galaxy S20 Ultra för så lite som $600.

Om du inte har en telefon att handla med har Best Buy sänkt 100 $ (eller mer) av priset på en Galaxy S20. Så se till att kolla där också.

Galaxy Z Fold 3-erbjudanden

Galaxy Z Fold 3 är Samsungs senaste flaggskepp. Till skillnad från Galaxy S-serien kommer enheten med en vikbar display. Det är värt att utforska om du vill prova en ny smartphone-formfaktor.

Precis som Samsungs andra enheter är Galaxy Z Fold 3 också rabatterad. Samsung slänger också in ett par free Galaxy Buds 2 med alla köp. Du kan också spara ytterligare $90 med Samsungs rabattprogram.

Galaxy Z Fold 3 börjar vanligtvis på $1799,99 för 256GB-modellen, men den kan bli din för så lite som $899,99 eller lägre. Om du behöver lite mer lagring, kan du ta 512GB-modellen för $999,99. Den säljs vanligtvis för $1899,99.

Best Buy erbjuder också upp till $400 rabatt på en Galaxy Z Fold 3 med en kvalificerad aktivering. Liksom Samsung, det är också kasta in ett par free Galaxy Buds 2.

Galaxy Z Flip 3-erbjudanden

Galaxy Z Flip 3 är en annan hopfällbar telefon och den är mycket billigare än Galaxy Z Fold 3. Om du är intresserad av en hopfällbar enhet, men du vill inte slå sönder banken, vill du ta en titt på Galaxy Z Flip 3.

Samsung erbjuder många Galaxy Z Flip 3-erbjudanden. Företaget erbjuder en free ett par Galaxy Buds 2 med en beställning och den erbjuder också prissänkningar via inbyten och/eller avbetalningsplaner. Du får också free anpassningsalternativ.

Galaxy Z Flip 3 börjar vanligtvis på $999,99, men med ett inbyte kan du få priset under $400. AT&T-kunder kan också dra nytta av en inbyteskredit.

Best Buy har också sänkt Galaxy Z Flip 3-priset en aning så att du också vill ta en titt på återförsäljarens erbjudanden innan du köper.

Galaxy Watch 4-erbjudanden

Samsungs Galaxy Watch 4 är företagets Apple Watch-konkurrent. Det är den första Samsung Watch som kör Googles Wear-operativsystem sedan Samsung Gear Live från 2014. Det är också den första klockan som kör Wear OS 3.

Samsung rabatterar både Galaxy Watch 4 (kommer i aluminium) och Galaxy Watch 4 Classic (kommer i rostfritt stål).

Med ett inbyte kan du ta 40 mm Galaxy Watch 4 för så lite som $164,99. Om du behöver en större urtavla kan du köpa 44 mm-modellen för $194,99.

Galaxy Watch 4 Classic är dyrare. Med ett inbyte kan du få 42mm-modellen för $264,99 eller 46mm-versionen för $294,99.

På Best Buy kanske du kan hitta en Galaxy Watch 4 rabatterad med upp till 90 USD även om enheterna har varit i och slut i lager så du måste hålla utkik.

Galaxy Tab-erbjudanden

Om du letar efter en surfplatta, leta inte längre än Samsungs Galaxy Tab-serie som finns i alla former och storlekar. Galaxy Tab-serien finns också till en mängd olika prisklasser.

Det finns ett gäng Galaxy Tab-modeller, men några av våra favoriter inkluderar flaggskeppet Galaxy Tab S7-serien, Galaxy Tab S6-serien som inkluderar Galaxy Tab S6 Lite och budgeten Galaxy Tab A7.

Galaxy Chromebook-erbjudanden

Om du är på jakt efter en Chromebook kommer du definitivt att vilja kolla in Galaxy Chromebook-erbjudandena. Vi har sett några ganska branta rabatter de senaste veckorna.

Samsung rabatterar för närvarande tre Galaxy Chromebook-modeller. Listan inkluderar Galaxy Chromebook, Galaxy Chromebook 2 och nya Galaxy Chromebook Go.

Du kan få Galaxy Chromebook Go eller Galaxy Chromebook 2 för så lite som $199,99. Du kan också hitta en rabatt på Galaxy Chromebook i form av en omedelbar kredit på 100 USD.

Vi kommer att fortsätta att uppdatera den här guiden när vi hittar fler erbjudanden under de kommande veckorna.

5 skäl att vänta på Galaxy S22 & 3 skäl att inte göra det

Vänta på ännu bättre prestanda

Vänta på ännu bättre prestanda

Du kan förvänta dig att Galaxy S22-serien bygger på grunden som Galaxy S21-serien lämnar efter sig och erbjuder förbättrad prestanda inom ett antal nyckelområden.

Som vanligt kan du förvänta dig att Galaxy S22 kommer med en Exynos-processor på vissa marknader och en Qualcomm-chipset på andra.

Inget är bekräftat, men det finns en god chans att Galaxy S22 använder Qualcomms nästa generations Snapdragon-processor. Det borde vara processorn som driver Galaxy S22-serien på de flesta marknader.

Till en början såg det ut som att chippet skulle heta Snapdragon 898, men det heter faktiskt Snapdragon 8 Gen 1.

Processorn har redan dykt upp i Galaxy S22 benchmarks vilket är ett bra tecken.

Qualcomm ska enligt uppgift använda Samsungs 4nm-process för att producera den nya processorn även om företaget kan använda TSMC för att hjälpa till med produktionen.

När det gäller Exynos-sidan, testar Samsung enligt uppgift en ny version av processorn med AMD-grafik. Den ska enligt uppgift heta Exynos 2200.

Liksom Snapdragon har vi sett Exynos 2200 dyka upp i tidiga benchmarks. Processorn har visat sig på Galaxy S22 Ultra.

Nya processorer bör hjälpa Galaxy S22-serien att leverera ännu bättre prestanda inom nyckelområden som hastighet, batteritid, spel och multitasking.

Batterierna Galaxy S22+ och Galaxy S22 Ultra har klarat 3C-certifieringen. Galaxy S22+ är listad med ett 4 370 mAh batteri (troligen en kapacitet på 4 500 mAh) medan Galaxy S22 Ultra är listad med ett 4 855 mAh batteri (troligen 5 000 mAh kapacitet).

Galaxy S22-batteriet har också fått certifiering i Sydkorea och det är listat på 3 590 mAh vilket förmodligen betyder 3 700 mAh.

Galaxy S22 och Galaxy S22+ har också besökt FCC i USA med Galaxy S22+ listad med samma 4 370 mAh batteri.

Digitimes säger också att Samsung “omprövar att adoptera ångkammare för sina nya smartphones för 2022.” Detta kan hjälpa enheterna att fungera på topp under längre perioder.

Rapporten nämner inte Galaxy S22-serien, men det finns verkligen en chans att flaggskeppsenheterna använder denna teknik.

Vi har också hört att Samsung för närvarande testar förbättrad laddningskraft på Galaxy S22. Informationen kommer från läckaren Ice Universe. Han säger att företaget försöker få laddningseffekten över 25W till 45W eller 65W snabbladdning.

I en ny tweet säger Ice Universe att han är 100 % säker på att företaget kommer att ta med 45W trådlös laddning till Galaxy S22 Ultra.

Twitter-läckaren FrontTron hävdar också att Samsung planerar att testa 65W-laddning på Galaxy S22-serien.

En annan rapport pekar på 25W laddning över hela linjen, men vi skulle ta det med en nypa salt med tanke på vad vi har hört hittills.

Om du är en avancerad användare och inte är nöjd med vad som finns där ute just nu, kanske du vill luta dig tillbaka och vänta på Galaxy S22-serien.