Bästa programvaran för att lägga till stämplar till PDF-filer

0 Shares

Många av applikationerna som tillåter oss att stämpla PDF-dokument har ett brett utbud av fördefinierade stämplar och de kommer också att tillåta oss att skapa våra egna anpassade stämplar genom att bara importera stämpelstrukturen i PDF- och bildform. Med detta kommer vi att uppnå ett idealiskt sätt att identifiera och begränsa åtkomsten till vårt dokument.

Bästa programvaran för att lägga till stämplar till PDF-filer

Vad är stämplar i pdf-dokument

När vi arbetar med PDF-dokument är det möjligt att vi ibland vill indikera för dess mottagare att artikeln är brådskande, eller att den uteslutande bör läsas av vissa personer. För detta finns möjligheten att lägga till ett sigill, som kan innehålla vad vi vill, såsom en text, en ritning eller en bild, så att det kraftfullt kan locka användarnas uppmärksamhet.

När vi talar om att anbringa en stämpel på en PDF syftar vi i princip på samma sak som vi gör på ett pappersdokument. För detta använder vi program för att visa eller redigera PDF-filer som har en lista med fördefinierade stämplar eller låter oss skapa våra egna. Dessutom kan vi även hitta dynamiska stämplar som inte tillåter oss att ange namn, datum och tid på vår stämpel.

Användbara och viktiga program för att försegla PDF-filer

För att ha möjlighet att försegla våra PDF-dokument kan vi använda ett av programmen som vi kommer att se nedan. De flesta av mjukvaran är free så vi kommer att ha möjlighet att testa dem för att ta reda på vilken som passar våra behov bäst utan att behöva betala en enda euro. I andra fall kan vi ladda ner testversioner, för att kunna använda det tidigare, innan vi går igenom kassan.

Acrobat Reader DC, den mest populära PDF-läsaren

Det är möjligen den mest populära PDF-filläsaren på marknaden, helt och hållet free och det gör att vi kan lägga till stämplar till filerna. Den har ett brett utbud av inbyggda stämplar, som Signature Stamps här, Dynamic Stamps, Business Stamps, bland annat. Den har också möjlighet till göra dynamiska stämplar som kan visa oss personlig information som datum, tid, namn etc. Det finns också möjlighet att göra personliga stämplar, då vi kommer att ha möjlighet att importera stämplar i form av ett PDF-dokument.

Huvudmeny för Acrobat Reader DC

Den här läsaren tillåter oss att läsa alla PDF-dokument, men inte redigera dem. Den innehåller också ett stort antal verktyg för bättre dokumentvisning, såsom en sidvy, två sidvy, zoom, etc. Den har även mätverktyg, möjlighet att lägga till kommentarer och göra digitala signaturer.

Acrobat Reader DC är en free applikation som vi kan ladda ner härifrån.

Foxit Reader, det fantastiska alternativet till Acrobat Reader

Det är en multiplattform och free programvara vars huvudsakliga användning är visning av PDF-dokument. Dess egenskaper inkluderar närvaron av ett läs-, zoom-, markeringsläge, bland annat. Den har också möjlighet till med dynamiska stämplar såsom som den Reviderade eller Mottagna, samt Tecken här. Dessutom har den standardsigill som noll, verifierad eller utkast. Det finns också möjlighet att skapa egna frimärken, att kunna importera dem både i PDF-format och i bilder.

Foxit Reader-gränssnitt

Med den här mjukvaran kan vi öppna dokument snabbt, att kunna ha flera öppna i samma fönster tack vare dess gränssnitt med flera flikar och tillåter helskärmsvisning. Den har också möjlighet att fylla i formulär och underteckna dokument.

Foxit Reader är en free PDF-läsare som du kan ladda ner från dess hemsida.

PDF-XChange Editor, lägg till och skapa våra egna stämplar

Vi ska prata om en kraftfull free applikation som vi kan använda både som tittare och som redigerare för PDF-filer, och som vi kan använda för att lägga till skyltar, redigera dem på olika sätt och till och med skapa våra egna stämplar. Med detta verktyg kommer det att vara möjligt att skapa och konvertera PDF-filer till andra format, samt att skapa, redigera, visa, kommentera och digitalt signera filerna.

PDF-XChange Editor

Denna programvara är också idealisk för att lägga till kommentarer, kryptera dokument, samt skapa PDF direkt från skannade bilder eller Office-kompatibla textfiler.

PDF-XChange Editor kan laddas ner free för hemmabruk från denna länk . Den har också en kommersiell version, som inkluderar de flesta av dess alternativ och är prissatt till 42 euro.

Sejda PDF Editor, tittare och redaktör med ett brett urval av frimärken

Det är en applikation utvecklad för att titta och redigera PDF-filer, speciellt riktad till enstaka användare i sin free version. Den har en brett urval av frimärken att välja mellan och lägg till det enkelt. Den har även textmarkering och genomstrykning, svärtningar, signaturer eller textinfogning. Det kommer också att finnas möjlighet att lägga till bilder, skapa länkar och till och med konvertera PDF-filer till Word eller JPG.

Sejda PDF-redigerare

Detta program har en free version, som är ganska begränsad, men den kan användas för att testa produkten eller för att använda den sporadiskt, eftersom vi bara kan utföra 3 uppgifter om dagen. Vi kan ladda ner den härifrån. Den betalda versionen har ett startpris på $4.

PDFescape, komplett onlineredigerare för att lägga till stämplar

Vi pratar om en onlineapplikation med vilken vi kan hantera och redigera våra PDF-filer. Den har en free och en betalversion, och i båda kommer det att vara möjligt att lägga till stämplar i en PDF . Dess huvudsakliga funktioner inkluderar möjligheten att lägga till text, bilder, skydda filer med lösenord, fylla i formulär och konvertera dem från PDF till Word eller vice versa.

PDFescape Editor

PDFescape kan användas för free och online genom att klicka här , vilket gör att vi kan utföra små redigeringsuppgifter. Den har även en stationär version, som vi även kan ladda ner en testversion av.

PDFsam Basic, free kodredigerare som låter dig försegla PDF-dokument

Vi står inför en free och öppen källkod som hjälper oss att redigera PDF-dokument. Bland dess funktioner kan vi hitta möjligheten till stämpla PDF-dokument , vilket ger ett brett utbud av frimärken att välja mellan. Dessutom har den möjlighet att kommentera en PDF genom att lägga till stämplar och kommentarer. Av dess mest enastående funktioner, säg att vi kan dela, slå samman, extrahera sidor och rotera alla typer av dokument. Den har också möjlighet att sammanfoga och separera olika element, samt kombinera PDF-filer.

PDFsam Basic

PDFsam Basic är en free applikation som vi kan ladda ner från dess webbplats.

Gaaiho-läsare, free och med ett stort antal frimärken att välja mellan

Vi talar nu om en annan free programvara med vilken vi kan lägga till stämplar till våra PDF-filer. Den kännetecknas av att ha ett stort antal typer av frimärken. På så sätt hittar vi både dynamiska, legala, standardstämplar, samt Godkända, Mottagna, Brådskande, Konfidentiella, bland annat. Möjligheten att skapa nya frimärken genom bilder kommer inte heller att saknas.

Gaaiho-läsare

En annan funktion i detta program är möjligheten att utföra batchkonverteringar, slå samman dokument under PDF-konvertering, samt skydda dem med 128-bitars AES-kryptering genom att ställa in ett lösenord för att öppna, skriva ut och ändra, bland annat.

Vi kan ladda ner Gaaiho Reader för free från denna länk.

ApowerPDF, betalningsalternativet för att lägga till stämplar till PDF-filer

Det är en programvara designad för att fungera med PDF-filer, och som har en mängd funktioner som gör att vi kan redigera dokument på olika sätt. Bland dess många möjligheter har den möjlighet till lägga till stämplar till våra dokument eftersom det har ett brett utbud att välja mellan och det till och med tillåter oss att anpassa dem. Möjligheten att redigera text, redigera bilder, markera text etc. kommer givetvis inte att saknas.

ApowerPDF

Applikationen har ett attraktivt och lätt att utforska gränssnitt där hela uppsättningen funktioner är organiserade på ett intuitivt sätt. Inom sitt omfattande innehåll av verktyg låter den oss göra justeringar av dess innehåll, redigera text och bilder.

ApowerPDF har en free testversion som vi kan ladda ner från denna länk. Vi kan köpa dess livstidsversion för 39,95 euro.

0 Shares