Bästa programmen för att minimera alla fönster till systemfältet

0 Shares

Ibland kan det hända att vi inte behöver något program för att ta hand om vår aktivitetsfält eftersom det vanligtvis är ganska upptaget. Detta kan hända om vi bara vill att ett program ska köras i bakgrunden eller om vi vill ladda ner filer från vår webbläsare. I dessa situationer kan det vara en bra idé att kunna skicka programmen till systemfältet .

Bästa programmen för att minimera alla fönster till systemfältet

Denna funktion är inbyggd som standard i vissa program, även om andra inte gör det. Tyvärr, Windows gör inte inbyggt stöd för att minimera ett fönster till systemfältet eller meddelandeområdet.

För att göra detta, använd tredjepartsverktyg som utvecklats för att skicka vilket Windows 10-program som helst till systemfältet med en snabbtangent för minimera alternativet. Likaså är det också ett bra alternativ om det vi letar efter är att dölja ett pågående program från nyfikna ögon, så det är effektivt som en integritetsåtgärd.

Lätt, bärbar och free program

Därefter ska vi fortsätta att visa en serie av free applikationer för att minimera applikationer till systemfältet, vanligtvis på ett enkelt sätt. De är idealiska att testa och se vilken av dem som passar oss bäst.

Minimera till fack, diskret och med snabbtangenter

Vi pratar om en bärbar applikation, ganska enkel som gör att vi kan skicka vilket fönster som helst till systemfältet för att kunna återställa och maximera det när som helst. Den är extremt diskret, och låter oss utföra funktionen med hjälp av snabbtangenter . Det ger tillgång till en komplett lista med alla minimerade applikationer genom att bara klicka med höger knapp på dess ikon.

MinimizeToTray ventanas minimizadas

Vi kan minimera alla fönster i förgrunden till systemfältet genom att trycka på “Alt + F1” och återställa det genom att trycka på “Alt + F2”. Vi kan också maximera alla element genom att trycka på “F10” eller individuellt genom att klicka på något av elementen i listan.

Minimize to Tray är en diskret, bärbar och mycket lättanvänd applikation som vi kan ladda ner för free härifrån .

RBTray, skicka appar till systemfältet med en knapptryckning

Detta är ett enkelt program som automatiskt skickar alla program till systemfältet. Den har en 32-bitars och en 64-bitarsversion. När vi väl kört det, det kommer att laddas i bakgrunden. Från det ögonblicket, varje gång vi vill minimera en applikation, behöver vi bara göra det på ett konventionellt sätt, men med höger musknapp istället för vänster. Men vad som kommer att hända är att istället för att minimeras till verktygsfältet, kommer det att minimeras till systemfältet.

RBtray är programvara som saknar ett grafiskt gränssnitt , free, öppen källkod och distribueras under villkoren i GNU General Public License. Vi kan ladda ner det från denna webbsida. Dess största nackdel är att eftersom det inte har ett grafiskt gränssnitt, om vi vill avsluta arbetet kommer det att bli nödvändigt att tillgripa Aktivitetshanteraren för att inaktivera den.

Traymond, skicka appar till systemfältet med en kombination av nycklar

En annan riktigt enkel applikation med vilken vi kommer att kunna minimera alla applikationer som vi har öppna i förgrunden för att skicka dem direkt till systemfältet. Vi pratar om bärbar programvara, så den kräver ingen typ av installation för att fungera, och när den väl körs förblir den aktiv i bakgrunden. Det kommer också att ta bort alla riktiga spår när appen stängs.

Traymond

Dess funktion är enkel eftersom det bara kommer att vara nödvändigt att göra en kombination av snabb åtkomst för att utföra sin funktion. Bara genom att ha applikationen öppen i förgrunden trycker vi på “Win + Shift + Z” för att minimera den direkt i systemfältet och visar oss dess ikon i fältet. Vi kan återställa programmet när som helst genom att klicka på dess ikon. I händelse av att vi har flera sparade program kan vi återställa dem alla på en gång genom att klicka på ikonen “Traymond” och välja “Återställ alla Windows”.

Vi kan ladda ner Traymond för free från dess arkiv på GitHub-webben.

Trayconizer, starta applikationer i minimerat läge

Detta free programmet kommer att tillåta oss att minimera alla program till systemfältet, och kunna arbeta med nästan alla applikationer som vi har öppna i förgrunden. För att få det här verktyget att börja med ett visst program, kommer det att vara nödvändigt att ange Egenskaper av programmets genväg. På fliken “Genväg” kommer vi att lägga till ett tomt utrymme och sökvägen för applikationen som vi vill minimera till systemfältet, som visas i denna exempelbild.

trayconizer

Den har möjlighet att starta ansökan i minimerat läge och det stängs av automatiskt när vi klickar på stängningsknappen i menyn i titelraden för programmet som använder “Trayconizer”. Trots dess användbarhet är det lite mer besvärligt att konfigurera än andra tillgängliga alternativ.

Vi kan ladda ner Trayconizer för free härifrån .

Betalningsprogram med större kontrollmöjligheter

Om vi ​​vill gå ett steg längre när det gäller att optimera vår dator för att skicka applikationer till systemfältet kan vi välja betalapplikationer. Med den kommer vi att ha total kontroll och vi får tillgång till fler anpassningsmöjligheter, samt extrafunktioner som kan vara av intresse för oss.

Faktisk Window Minimizer, erbjuder total kontroll över applikationer

Den här lilla mjukvaran kommer att ansvara för att lägga till ett nytt alternativ för att minimera till varje fönster i applikationerna som körs i Windows 10. På detta sätt kommer vi att ha en knapp för att minimera till aktivitetsfältet och en annan knapp för att minimera till facket av systemet eller meddelandeområdet. Därför kan vi med ett enda klick skicka vilken ansökan som helst direkt till systemfältet.

Faktisk fönsterminimering

Applikationen kan konfigureras för att använda snabbtangenter, ändra minimeringsläget och sättet att återställa fönster. Det är ett mer komplett alternativ om vi vill ha total kontroll när det gäller att minimera applikationer till systemfältet.

Faktisk Window Minimizer är inte en free applikation, så för att använda den permanent kommer det att vara nödvändigt att betala för dess licens, som är prissatt till $ 19,95. Vi kan prova det free i 14 dagar och se om vi gillar det innan vi bestämmer oss för att köpa det. Vi kan ladda ner det direkt från utvecklarens webbplats.

4t Tray Minimizer, lätt och kraftfull fönsterhanterare

Vi pratar om en liten fönsterhanterare. Den kännetecknas av att vara lätt såväl som kraftfull och kommer att tillåta oss free upp utrymme i aktivitetsfältet. Vi kan skicka vilken applikation som helst till systemfältet, samt göra fönstret halvtransparent i förgrunden. Det kommer också att tillåta oss att anpassa kortkommandon för att utföra andra alternativ som att återställa eller dölja åtgärder.

4t Tray Minimizer

4t Tray Minimizer börjar på $ 19,95 med ett års support och låter oss ladda ner en free testversion från sin webbplats.

Vilka program är de mest rekommenderade?

Som vi kan se har vi olika verktyg som gör att vi kan minimera alla program på ett enkelt sätt till systemfältet. De flesta av dem är free och bärbara applikationer, så vi kan välja att prova var och en för att kontrollera vilken som är den som passar oss bäst. När det gäller att bo med en, Minimera till fack kan möjligen vara den mest bekväma och enkla att använda, eftersom hela processen görs genom konfigurerbara kortkommandon.

I händelse av att vi vill gå ett steg längre och inte gör det tänka på att betala för det, alternativet för Faktisk fönsterminimering måste beaktas, eftersom det tillåter oss en personalisering och total kontroll, eftersom det är ett program med ett gränssnitt på spanska fullt av alternativ. Dessutom, eftersom det har en provperiod, har vi tillräckligt med tid för att se om vi verkligen behöver det eller slutligen välja en free alternativ.

0 Shares