Bästa Power Bank med MagSafe-alternativ till MagSafe-batteripaket

0 Shares

Först och främst, och om det skulle finnas någon aning i rummet, är att du känner väl till detta Apple MagSafe Battery Pack.

Som vi redan har nämnt är det ett externt batteri vars fördelar direkt stöds av två egenskaper hos iPhone 12:

Du kan ta reda på hur dessa tekniker fungerar i våra recensioner av dessa telefoner som vi lägger upp på YouTube:

Andra tekniska egenskaper som detta nya Apple-batteri har är följande:

  • 1 460 mAh kapacitet .
  • På egen hand laddar den en iPhone med ström 5W genom trådlös laddning . Och när den är ansluten till en strömkälla på 20 W eller högre kan den bära upp till 15 W ström som om den vore en “normal” Qi-bas.
  • Den kan laddas via en lightning-kabel. Apple rekommenderar att man gör det med en 20 W-kontakt, även om det indikerar att vi också kan göra det med en 27 W-kontakt.
  • Det är kompatibel med hela familjen av den nya iPhone 12 .
  • Den är endast tillgänglig i en färg och en storlek .

Dessa två sista egenskaper gör att den, som du kan föreställa dig, kommer att uppta en större eller mindre volym på baksidan av telefonen beroende på vilken modell vi har.

Två har varit de mest kritiserade aspekterna av användare om detta nya tillbehör från Apple Company. Å ena sidan, med sin kapacitet på 1 460 mAh, kommer den inte att kunna ge en enda laddning ens till iPhone 12 mini, vilket lämnar laddningsprocenterna så här:

  • 40 % avgift för iPhone 12 Pro Max.
  • 50 % avgift för iPhone 12 och 12 Pro.
  • 60 % avgift för iPhone 12 mini.

Och på den andra, förmodligen den populäraste som vanligt, är priset. Om du vill skaffa ett av de nya MagSafe Battery Pack måste du betala 109 euro .

Bästa alternativen till Apples Power Bank

Efter att ha sagt allt ovan, och nu när du känner lite bättre till detta nya tillbehör från Apple Company, som du kan förvänta dig, är det många som letar efter en billigare alternativ .

För att göra denna uppgift enklare för dig har vi sammanställt de bästa modellerna som hittills är tillgängliga via Amazon. Och när nya alternativ kommer ut kommer vi att ta med dem här.

Sunnybag POWERBANK +

Det första av allt, och det mest ekonomiska, är detta Power Bank från Sunnybag . Specifikt är det POWERBANK + modell , som har en trådlös laddningseffekt på 15 W och en laddningskapacitet på 5 000 mAh . Den har även en micro USB-port, en USB-C och en USB-A, för att kunna ladda två andra enheter samtidigt. Den väger bara 124 gram och, naturligtvis, är den kompatibel med alla iPhone 12-modeller. Dess pris är också endast 29,90 euro .

Anker PowerCore Magnetic 5K

En annan modell som kan intressera dig är PowerCore Magnetic 5K från tillverkaren Anker , välkänd inom sektorn för externa batterier. Detta är kompatibelt med alla iPhone 12-modeller genom MagSafe och dess pris stiger till 36 euro . Den har en kapacitet på 5000 mAh och ladda med en effekt på 5 W . Den kommer också med en USB-C-port för att ladda annan utrustning samtidigt eller använda den som ett “vanligt” externt batteri.

Duomei Dianzi magnetiskt bärbart batteri

Tillverkaren Duomei Dianzi har också en intressant Power Bank-modell med MagSafe i sin katalog. Detta är en av de få som vi kan få i olika färger, och finns i blått, vitt och svart. Dess lastkapacitet är 5000 mAh med en effekt på 7,5 W . Vikten på denna modell är bara 145 gram och, hur kunde det vara annorlunda, den är kompatibel med alla iPhone 12. Den har en USB-C och en USB-A-anslutning för att ladda mer utrustning. Om du vill skaffa ett av dessa batterier är priset 36 euro .

Boostexx magnetiskt batteri

Om du behöver mer lastkapacitet är följande modeller ditt bästa alternativ. Specifikt är detta första Boostexx batteri som når 38 euro i pris. Den har en kapacitet på 10 000 mAh , en kraft av 20 W för trådlös laddning och självklart har den en USB-C-anslutning som vi kan ladda en extra enhet med. Och överraskande nog är vikten bara 140 gram.

JIGA Magnetic Power Bank

Slutligen vill vi rekommendera dig detta JIGA Magnetic Power Bank . Det är en modell med 10 000 mAh av batteri och 15 W av trådlös laddningskraft. Den har en USB-C-port och ytterligare en USB-A med snabbladdning på upp till 20 W. Naturligtvis går vikten upp till 245 gram och priset är 44 euro .

0 Shares