Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Bästa Netflix-serier och filmer om teknik att titta på

Netflix-serierna och -filmerna har växt mer och mer, det är till och med svårt att veta vad man ska välja mitt i så många valmöjligheter. Så låt oss ta det första steget, som är att dela upp det i en kategori, i det här fallet teknik. Kolla in topp 10 över tekniska serier och filmer på Netflix nedan.

I den här artikeln hittar du:

Topp 10 Netflix serier och filmer om teknik

10.

Den är baserad på ett science fiction-verk och berättar historien om Major (Scarlett Johansson), en specialagent för cyborg som leder elitgruppen Section 9.

Dedikerad till att stoppa de farligaste brottslingarna och extremisterna möter Sektion 9 en fiende vars enda mål är att förstöra HankaRobotics framsteg inom cyberteknologi. Ett utmärkt urval av Netflix-filmer att se.

9.

netflix filmer om teknik ett av alternativen är iboy

Brittisk film går i fotspåren av en ung man som efter att ha blivit skjuten i huvudet överlever med fragment av en mobiltelefon i hjärnan.

Olyckan ger honom befogenheter att kontrollera annan elektronisk utrustning, en förmåga han använder för att jaga brottslingarna som kidnappade hans bästa vän. Om du är ett tekniskt fan är detta en av de bra Netflix-filmerna i ämnet.

8.

Polsk produktion, kretsar kring en ung man som nyligen blivit utstött från college, som får jobb på en PR-byrå som arbetar med spridning av falska nyheter och misskreditering av offentliga personer på internet.

Han blir allt mer involverad i arbetet och fokuserar all sin kraft på Krasucki, en familj han är förtjust i. Lägg det här alternativet i Netflix filmlista och se det så snart som möjligt.

7.

steve jobs är en av Netflix-filmerna om teknik

Ett biografiskt drama baserat på entreprenörens och Apples medgrundares liv, täcker bakgrunden av tre avgörande ögonblick i miljonärens karriär (och personliga liv): lanseringen av Macintosh 1984; Apples köp av NeXT och Steves efterföljande återkomst till företaget 1996; och släppet av iMac 1998. Om du gillar självbiografiska dokumentärer lägg Netflix på din filmlista.

6.

Original streaming dokumentär, den ger vittnesmål från experter och tidigare anställda på några av de största företagen i Silicon Valley om inflytandet från sociala medier i våra liv.

Genom att visa hur plattformar är programmerade att förstå och uppmuntra vissa beteenden, är titeln tänkt att vara en varning om dessa tjänster. Det här är en av de Netflix-filmerna som avslöjar verkligheten och kan chockera dig.

5.

förändrat kol är en teknologiserie

Baserad på en bok med samma namn utspelar den sig 2384, en framtid där människor kan behålla sitt medvetande i kapslar och byta kropp utan att dö. I det här scenariot vaknar en man upp 250 år efter sin död för att reda ut ett mord med hjälp av tre vapen: artificiell intelligens, virtuell verklighet och big data.

4.

Titel som inte kunde saknas från en lista över de bästa tekniska serierna från Netflix, det är en sydkoreansk produktion som utspelar sig i Sandbox (Sydkoreas Silicon Valley-version). Den romantiska komedin följer i fotspåren av en ung entreprenör som vill bli “Steve Jobs of her country”, och som tillsammans med en entreprenör och vän bestämmer sig för att grunda sin egen startup.

3.

titta på resenärer på netflix

Kanadensisk-amerikansk serie, som utspelar sig i en framtid där tidsresenärer kan gå tillbaka till det förflutna med sitt samvete och ta sig an andras liv. På dessa resor arbetar de tillsammans för att utföra uppdrag som att rädda mänskligheten från en kaotisk framtid, och för det ändamålet använder de verktyg som historisk kunskap och profiler i sociala medier.

två.

Antologisk animationsserie, har korta avsnitt som är helt oberoende och använder olika animationstekniker. Deras berättelser kretsar dock kring de teman som ger serien dess titel och använder sur humor för att berätta historier som utspelar sig i alternativa verkligheter och med överraskande utveckling.

1.

svart spegel en av de största hitsen

Skapat av Charlie Brooker, det är en brittisk science fiction-serie som gav upphov till en interaktiv film: Black Mirror: Bandersnatch. Antologisk produktion, det vill säga som har fristående avsnitt, med olika rollbesättningar, scenarier och berättelser, serien tar upp obskyra och satiriska teman om det moderna samhället och visar på oförutsedda konsekvenser av ny teknik.

Slutsats

Vi har sett flera alternativ för Netflix-serier och filmer att titta på, om du är ett tekniskt fan hittar du det ena bättre än det andra. Av allt vi har sett här, vad ska du titta på? Låt oss veta nedan i kommentarerna.