Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Bästa Native Ad Spy Tools

Oavsett om du precis har börjat din resa som affiliate-marknadsförare eller redan anser dig själv vara en expert är det viktigt att hålla dig uppdaterad med marknadens senaste trender för att säkerställa att du gör rätt saker.

Hur kan du göra det? Genom att spionera på dina konkurrenters annonser.

Som affiliate-marknadsförare är det viktigt för dig att köra erbjudanden, ha annonskopior och designa målsidor som ger bra resultat vad gäller konverteringar.

Du kommer ofta på att du experimenterar med olika målsidor och annonskopior i hopp om att komma fram till bästa möjliga slutsats.

Problemet med denna metod är dock att det på detta sätt tar mycket tid att ge önskade resultat och innebär betydande utgifter.

Så det slutar med att du lägger ner mycket tid, pengar och ansträngning på ditt arbete och det finns fortfarande ingen garanti för att du kommer att få önskat resultat. Så istället för att testa olika saker är en bättre strategi att spionera på dina konkurrenters annonser.

Du kan använda flera annonsspioneringsverktyg och göra efterforskningar av dina konkurrenters annonser för att upptäcka framgångsrika kampanjer.

I det här inlägget kommer vi att dela några av de bästa spionverktygen för inbyggda annonser med dig som kan hjälpa dig att vässa dina färdigheter i affiliate-marknadsföring.

Med hjälp av dessa verktyg kan du komma åt dina konkurrenters reklamkampanjer. Du kan söka efter annonskampanjer i olika kategorier med sökkriterier eller mätvärden som kön, ålder, region, källa, nätverk osv.

Du kan använda informationen du samlar in med hjälp av ett inbyggt annonsspionverktyg för visningsannonsering, reklam på sociala medier, pay-per-view-reklam (PPV) och mobilannonsering.

Med integrerade annonsspionverktyg kan du utföra konkurrensanalyser och ta reda på orsaker som gör konkurrenters annonskopior så framgångsrika.

Du kan använda den här informationen för att förbättra din målsidesdesign och annonstext så att du kan komma med bättre alternativ.

Slutresultatet är att du inte kommer att spendera mycket tid på att testa din affiliate-marknadsföring och dina totala utgifter kommer att minska.

Nu när du vet hur värdefulla verktyg för inbyggda annonser är, låt oss ta en titt på några av de bästa spionverktygen för inbyggda annonser.

Bästa Native Ad Spy Tools

1. Anstrex

Anstrex är ett av de mest kraftfulla spionverktygen för inbyggda annonser som finns tillgängliga idag. Den erbjuder all underrättelseinformation från dina konkurrenter som du kan använda för att förbättra dina annonserings- och marknadsföringsinsatser.

Anstrex har en enorm databas och den uppdateras ofta. Plattformens lättanvända gränssnitt gör det enkelt för dig att hitta framgångsrika annonskampanjer i alla kategorier.

Verktyget erbjuder fantastiska filtreringsalternativ som gör det lättare för dig att söka efter dina konkurrenters annonser.

Målsidor kan förhandsgranskas direkt på Anstrex. Du kan också få information om annonsnätverk med det här verktyget. Dessutom kan du filtrera annonser med hjälp av olika mätvärden som annonsstyrka, löpande dagar, Alexa-rankning och Gravity.

Du är också free för att ladda ner målsidor. Både stationära och mobila plattformar täcks av Anstrex. Du kan analysera konkurrenters inbyggda annonser i olika länder, språk och kategorier.

Anstrex kommer att ge dig olika information som hur länge en viss annons har körts och på hur många plattformar den kördes, etc.

Detta inbyggda annonsspionverktyg sparar mycket tid eftersom du enkelt kan analysera massor av annonser på några sekunder. Anstrex låter dig också spåra dina konkurrenters affiliate-kampanjer.

På så sätt kan du se vad som fungerar för dem och prova att göra det själv. Du kan använda dina konkurrenters beprövade metoder istället för att prova något unikt som inte garanterat kommer att fungera för dig.

Anstrex erbjuder överlägsna filter- och sökfunktioner som är en realtidssparare.

Vi gillar varningsfunktionen hos Anstrex eftersom den gör det möjligt att hålla koll på dina konkurrenter. När en ny annons lanseras av dina konkurrenter kommer du att få ett meddelande via e-post direkt så att du inte går miste om något de gör.

Anstrex är ett av de annonsspionverktyg som ger stöd till fler länder än majoriteten av de andra inbyggda annonsspionverktygen.

Med Anstrex behöver du inte spendera timmar på att leta efter de bästa inbyggda annonserna och analysera dem. Den erbjuder konkurrenskraftig intelligensdata till dig med bara några få klick.

Du kan spionera på flera annonsnätverk eftersom Anstrex täcker 27 annonsnätverk. Anstrex erbjuder även varningar om sökkriterier för att säkerställa att du håller dig uppdaterad med konkurrenterna.

Varningssystemet för detta inbyggda spionverktyg låter dig veta när det ser en annons som matchar dina konfigurerade varningskriterier. Den har även data om flera affiliate-nätverk vilket gör det lättare för dig att lansera dina reklamkampanjer.

Både mobila och stationära plattformar täcks av Anstrex. Du kan använda verktyget för att spionera på olika länder som USA, Storbritannien, Sydafrika, Japan, Indien, Italien, Kanada, Turkiet, Spanien, Frankrike, Tyskland, Mexiko och flera andra.

Inbyggda annonser kan analyseras på olika språk och kategorier. Dessutom är Anstrex ett utmärkt val för alla de marknadsförare som har en stram budget eftersom det är förvånansvärt ekonomiskt.

Sammantaget kan vi säga att Anstrex är den bästa inbyggda annonsspionen som kan hjälpa dig att ligga före dina konkurrenter.

Även om Anstrex inte är en free inbyggt annonsspionverktyg men det är värt sin kostnad med tanke på de utmärkta funktionerna det erbjuder.

Prissättning

Prisplanerna för Anstrex är följande:

 • Anstrex Native: $59,99 per månad och användare
 • Anstrex Push: $79,99 per månad och användare
 • Anstrex Dropship: Free för närvarande

Paketplanen inklusive Native och push är också tillgänglig.

Vårt favoritverktyg för Native & Push Spy

Anstrex - Vårt favorit- och push-spionverktygAnstrex - Vårt favorit- och push-spionverktyg

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

2. Adplexitet

Det näst bästa verktyget för native ad spion enligt vår mening är Adplexity. Det vi gillar mest med Adplexity är att det är ett komplett verktyg för dator, mobil och inbyggd intelligens.

Detta gör det till ett utmärkt inbyggt spionverktyg för att övervaka dina konkurrenters annonskampanjer.

Adplexity ger dig möjlighet att ta reda på om kampanjer som körs på mobiloperatörstrafik. Alla större länder omfattas av verktyget, inklusive flera länder med lägre konkurrens.

Adplexity ger ultrasnabb sökning och resultat returneras inom mikrosekunder.

Du kan använda det här integrerade annonsverktyget för att övervaka annonser från dina konkurrenter som körs på Android-appar. Det kan också spåra kampanjer som är aktiva på popup-annonser.

Verktyget kan användas för att upptäcka annonser som marknadsför affiliateerbjudanden. Varje landningssida du hittar på sökningen kan enkelt laddas ner från Adplexitys användargränssnitt. Du får filtreringsalternativ och djupgående data om varje enskild annonskampanj.

Med Adplexity kan du rikta in dig på populära enheter inklusive PC, Mac, Android-telefoner, iPhones, iPad och Android-surfplattor.

Verktyget ger bland annat information om hur länge en annonskampanj har varit aktiv och använt målsidor. Med Adplexity kan du hitta det som fungerar bra för andra på mobiltrafik och skrivbordskällor.

Sedan kan du använda denna information för att göra justeringar av din egen annonskampanj för att öka din framgångsfrekvens.

Sammantaget finns det inget att klaga på Adplexity eftersom det är ett fantastiskt spionverktyg för inbyggda annonser som hjälper dig att övervaka inbyggda annonskampanjer.

Prissättning

Prissättning av Adplexity är olika för olika trafikkällor.

 • Mobil, dator och e-handel kostar vardera $199 per månad och användare.
 • Adplexity Native kostar $249 per månad och användare.
 • Adplexity Push kostar $149 per månad
 • Adplexity Carriers – $149/månad

Priserna för andra transportörer kan hittas på Adplexity-webbplatsen.

AdPlexity - Världens bästa konkurrenskraftiga underrättelsetjänstAdPlexity - Världens bästa konkurrenskraftiga underrättelsetjänst

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

3. Adbeat

Adbeat ger dig en fantastisk plattform för att spionera infödda annonser från dina konkurrenter. Den erbjuder även mobil konkurrenskraftig intelligens för iPhone, iPad, Android-smarttelefoner och Android-surfplattor.

Med Adbeat kan du ta reda på vad dina konkurrenter gör och använda denna information för att förbättra dina annonskampanjer.

Detta är ett av de bästa annonsspionverktygen som gör dig till en smart annonsör. Du kan ta reda på vilka onlineannonser som fungerar och vilka som inte ger resultat.

På så sätt är det mindre troligt att du väljer en annons som inte kan ge dig de resultat du önskar. Adbeat ger information om de annonskampanjer som lanseras av dina konkurrenter.

Den har en uttömmande reklamintelligensdatabas som du kan dra nytta av om du vet hur du kan utnyttja kapaciteten och funktionerna hos detta kraftfulla inbyggda annonsspionverktyg.

Adbeat ger dig de bästa annonskopiorna för alla segment av marknaden. Du kan ta reda på vilka annonser som driver mest och har högst konverteringsfrekvens.

Detta inbyggda annonsspionverktyg ger dig också tillgång till några av de bästa annonsnätverken, inklusive Adsonar, Pulse 360, Doubleclick, MSN Content Network och Google Display Network.

Prissättning

 • Standardplan: $249 per månad
 • Avancerad plan: $399 per månad
 • Företag: prata med dem för offert

4. WhatRunsWhere

WhatRunsWhere är ett annat underbart verktyg för att spionera på inbyggda annonser.

Om du är intresserad av att söka konkurrenskraftig intelligens med hjälp av övervakning av inbyggda annonser, bör du använda verktyget WhatRunsWhere.

Genom att använda den här tjänsten kan du få den mest grundliga informationen om dina konkurrenter, vilket kan hjälpa dig att utmärka dig i dina inbyggda annonskampanjer.

Med WhatRunsWhere kan du få all viktig information relaterade till dina konkurrenters reklamaktiviteter. Det ger gott om data genom att undersöka dina konkurrenters annonser.

WhatRunsWhere vänder sig till både displayannonsering och mobilreklambranschen. Genom att använda detta verktyg kan du säkert få en konkurrensfördel på marknaden.

Du kan upptäcka bättre annonseringsmetoder och nya källor till hög trafik. Räckvidden för WhatRunsWhere har ökat avsevärt under de senaste åren och täcker för närvarande över 90 000 annonsörer, 20 000 webbplatser och 500 nätverk i 5 länder.

Med WhatRunsWhere kan du undersöka annonserna på fyra sätt:

WhatRunsWhere - Bästa konkurrensverktyget för annonsinformationWhatRunsWhere - Bästa konkurrensverktyget för annonsinformation

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

Annonsör

Med den här funktionen hittar du var en viss annonsör visar sina annonser. Till exempel, om du vill se annonskampanjen för någon annonsör behöver du bara ange deras domännamn i fältet Sök efter annonsör.

Du kommer då att kunna se demografi, alla annonser, trafikkällor och även information om utgivare.

Utgivare

Om du vill rikta in dina annonser på en specifik webbplats bör du använda utgivarfunktionen.

När du söker med det här alternativet får du information om typen av annonser, trafikkällor och lista över annonsörer.

Du kan bland annat kontrollera vilka annonser som har placerats på webbplatsen och hur länge de har körts. Dessutom kan du också välja de mest populära domänerna för att se vilka erbjudanden som marknadsförs av dina konkurrenter.

Nyckelord

Om du vill undersöka någon specifik nisch kan du använda sökordssektionen.

Du kan kontrollera information om vilket specifikt sökord som du tänker använda för din annonskampanj.

Att söka efter nyckelord är en extremt användbar funktion eftersom det hjälper dig att se hur annonsörer marknadsför på en viss marknad. Dessutom hjälper det dig att utforma framgångsrika annonser.

Toppannonser

Det här är ett annat bra avsnitt som visar de bästa annonserna enligt de filter du har valt – land, annonsnätverk, typperiod och annonstyp. Genom att använda alternativet för toppannonser kan du kontrollera aktuella trender och utforma dina annonser därefter.

Prissättning

 • Grundplan (dator och inbyggd): $299/månad
 • Full täckning (mobil + dator och inbyggd): 399 $/månad
 • Enterprise – prata med deras team

WhatRunsWhere - Bästa konkurrensverktyget för annonsinformationWhatRunsWhere - Bästa konkurrensverktyget för annonsinformation

Vi tjänar en provision när du klickar på denna länk och gör ett köp.

5. AdVault

AdVault är ett otroligt kraftfullt inbyggt annonsspionverktyg som du definitivt bör överväga att använda. Det här verktyget täcker 13 annonsnätverk inklusive Outbrain och Taboola.

Bara denna funktion i AdVault gör att den sticker ut eftersom de flesta andra spionverktyg bara täcker sex till tio annonsnätverk.

Medan AdVaults huvudpanel ger dig lite information om de främsta sökorden i toppannonser och aktuella toppannonsörer, kommer du till de verkliga detaljerna via Spylog.

Instrumentpanelens sökfält är också länkat till Spylog. Här kan du bläddra igenom olika annonser i AdVaults databas. Det är dock mer förnuftigt att söka efter annonsörer, domäner eller sökord som är relevanta för dig.

Den avancerade sökfunktionen låser upp möjligheten att filtrera baserat på motor, datumintervall, land, annonsvisningslängd, enhet, lägsta annonsstyrka, minsta antal gånger sett och om du vill fokusera på icke-omdirigeringar, omdirigeringar eller båda.

Resultatsidan för AdVault kan kännas lite överväldigande initialt, men när du väl har vant dig vid plattformen blir den mer okomplicerad.

Förutom att titta på enheterna och länderna, eftersom enhetsinriktning och geografisk inriktning är oerhört viktigt, måste du vara uppmärksam på siffrorna för “annonsstyrka” och “tid sett”.

Om du klickar på enskilda listor kommer du till en detaljerad sida om den annonsen. Om tidssiffran är hög betyder det att det är en populär annons som får bra räckvidd på marknaden eller nätverket.

Annonser som inte syns klickas inte heller på, vilket innebär att de inte konverterar för annonsören.

Siffran för annonsstyrka är anmärkningsvärd. Detta visar hur ofta en viss annons sågs i går jämfört med alla andra annonser i det specifika nätverket.

En siffra som är närmare 0 betyder att annonsen fick färre visningar medan en siffra som är närmare 100 betyder att den fick fler visningar.

När du rullar mot botten av en detaljerad sida i en viss annons, kommer du att se webbplatsen där annonsen visades.

Detta kan ge dig en indikation på vilken typ av målgrupp du skulle kunna locka om du använde en liknande annons för din reklamkampanj. Du kan också komma åt måladressen för att se målsidor där annonsen annonserades.

Genom att sammanställa all information du samlar in via AdVault-verktyget kan du få en bättre uppfattning om de kampanjer som har varit aktiva under de längsta perioderna.

Även om AdVault inte avslöjar konverteringsfrekvenser eller klickfrekvenser (denna informationen är privat), kan du se de annonser som är mest sannolika att bli framgångsrika.

Det är högst osannolikt att en annonsör kommer att hålla en annons som ger dåligt resultat visas under en lång period. Om annonskampanjen har funnits länge är den förmodligen framgångsrik.

Om annonsen lyckas kan du kolla in de associerade målsidorna för att förbättra din egen reklamkampanj. Att kopiera en framgångsrik annons är inte det bästa alternativet.

Du bör bara få en idé från annonsen och sedan prova varianter på annonstexten. Detta skulle ge dig de bästa resultaten.

Prissättning

 • Pro-plan: $97 per månad
 • Nätverksplan: $1499 per månad

Läsvärd : SEMRush Review

6. Native Ad Buzz

Ett annat toppverktyg för infödda spionannonser som för närvarande är tillgängligt är Native Ad Buzz. Den är designad för marknadsförare som vill spionera på sina konkurrenter men tycker att deras alternativ är begränsade på grund av en stram budget.

Med hjälp av Native Ad Buzz kan du enkelt analysera inbyggda annonser från dina konkurrenter och komma med framgångsrika reklamkampanjer. Det här verktyget har ett NAB Mastermind Forum där du kan lära dig av andra annonsörer.

Med Native Ad Buzz kan du upptäcka de integrerade annonserna som ger bäst resultat och ta tips från dem för att skapa dina egna framgångsrika annonser.

Du kan filtrera annonserna efter annonsören och se vad dina konkurrenter gör. Det hjälper dig också att upptäcka omfattningen och kraften hos integrerade annonser.

Jag tror inte a free Spionverktyget för inbyggda annonser skulle kunna tillhandahålla dessa funktioner så det är bäst att investera pengar i ett betalverktyg om du vill få övertaget över dina konkurrenter. Ad Buzz är ett sådant verktyg du kan överväga.

Prissättning

 • Standardplan: $47 per månad
 • Pro-plan: $97 per månad
 • Pro Årlig: $575 per år

Slutgiltiga tankar

Vi har listat några av de bästa spionverktygen för inbyggda annonser som finns tillgängliga idag.

Du bör jämföra kapaciteten och funktionerna för varje verktyg för att välja det verktyg som bäst passar dina behov.

Ta dig tid att bestämma vilket verktyg som bäst hjälper dina annonskampanjer.