Bästa löparklockan att köpa 2022

Bästa löparklockan att köpa 2022

Vilket märke kommer bäst om du letar efter den mest otroliga löparklockan eller den mest känsliga utomhusklockan? Kan Suuntos mest fantastiska klockor konkurrera med Garmins toppklockor?

Om du brinner för att träna för att öka din allmänna kondition och ditt välbefinnande, är att välja den perfekta sportklockan som att välja en träningskamrat. Tack och lov är att jämföra Garmin och Suunto ett bra ställe att börja. Låt oss ta en titt.

Garmin

Garmin har ett brett utbud av smartklockor anpassade för att möta dina specifika behov. Varumärket är känt för att producera högkvalitativa, långvariga klockor. Det är ofta den första preferensen för både professionella idrottare och amatörer.

Suunto

Suuntos designkomponenter är väsentligt okomplicerade, vilket återspeglar varumärkets finska arv. Suunto tillverkar en fantastisk klocka; Men om du föredrar att gå emot trenden är Suunto ett utmärkt val.

Suunto Oy är ett finskt företag baserat i Vanda, Finland, grundat 1936. Företagets namn kommer från det finska ordet “Suunto”, som betyder “vägledning”.

Garmin vs. Suunto Gadgets

Garmin är välkänt för att vara ledande inom löparklockabranschen, exceptionellt professionella idrottare. Å andra sidan är Suunto känd för tuffheten hos sina klockor och de navigationsfunktioner som den erbjuder. Populära versioner som Garmin Forerunner 245, Suunto 7 och Garmin Fenix ​​6 Pro är tillgängliga från båda märkena.

Trackers och GPS

Garmin tillverkar flera populära bilspårare och GPS för promenader eller dykning. Vivo fitness tracker-serien inkluderar också populära modeller som Vivofit, Vivosmart och Vivoactive.

Garmin Fenix ​​6-serien är å andra sidan deras mest sålda produkt, som utan tvekan är den mest otroliga löparklockan som finns. Företaget tillverkar även simklockor, datorsystem och prylar, atletiska klockor och andra fritidsklockor förutom kompasser.

Visning av Suunto och Garmin

Suunto 9 och Garmin Fenix ​​6 har LCD-skärmar optimerade för synlighet utomhus med minimal batterianvändning. De har mer än tio dagars batterikapacitet istället för bara en.

Fenix ​​6:s display är å andra sidan att föredra framför Suunto 9. Garmin verkar ha förbättrat Instincts upplösning och höga kontrastförhållande. Suunto 9:s skärm är å andra sidan svår att se i svagt ljus.

Batteritid för Suunto och Germin

Närhelst det hänvisar till batteritid är Suunto 9 ett geni. Den här enheten har tre batteriinställningar och visar återstående batteritid. Batteriet kan hålla i allt från 25 till 120 timmar, beroende på inställning.

6X Pro, enligt Garmin, kommer att hålla 21 dagar i smartwatch-läge, 60 timmar i GPS-läge, 15 timmar i GPS- och musikläge, 120 timmar med fullt batteriläge, 46 timmar i äventyrsläge, samt 80 dagar i batteri sparläge.

Fitness av Suunto och Germin

Det går inte att förneka att Suunto 9-klockorna är stora. De är breda och rejäla, vilket kan vara besvärande ibland. De är benägna att fastna i ärmar och ryggsäcksband.

Fenix ​​6 har en smal profil. Den finns i tre olika storlekar: 6S, 6 och 6X, i den ordningen. Suuntos 6X är den minsta av deras klockor. Du kan också ansluta dessa smartklockor till dina träningsappar som MyFitnessPal eller någon liknande app för att spåra dina träningsmål.

Relaterade Artiklar

Back to top button