Bästa kraftiga, vattentäta 13-tums bärbara väskor

0 Shares

Om vi ​​ska jobba mestadels hemifrån eller på kontoret, nästan som om det vore en stationär dator, så är det bäst att välja en stor modell. Men om vi är en av dem som går ut varje dag med en bärbar dator under armen, så är det bäst att välja en mindre och lättare.

Vattentät 13

I det här fallet är de mest populära modellerna 13 tum modeller, på grund av deras ringa storlek och hur bekvämt det är att bära dem härifrån och dit. Det är dock alltid lämpligt att använda en portfölj som gör att vi kan skydda den från alla typer av stötar eller oavsiktliga fall, samt en del dåligt väder som regnet i sig.

Faktumet att bära hela dagen från en plats till en annan gör den utsatt för alla typer av faror, därför är det bäst att välja en modell som skyddar vår enhet från slag, repor, repor och fall när du väljer ett transportväska. Dessutom, om den är gjord av ett material som ger motstånd mot vatten , desto bättre.

Därför är de två aspekter att ta hänsyn till när du väljer en bärbar datorväska. Naturligtvis måste vi också kontrollera att det är rätt storlek för laget, om det har andra fack för att bära tillbehör, axelrem eller om priset passar vår budget. Som sagt, vi ska visa några 13-tums laptopfodral för att skydda utrustningen från skador och från vatten eller andra vätskor.

Robusta och vattentäta laptopväskor

Thule

Styv laptopväska, så den ger maximalt skydd mot alla stötar och fall, även vätskor. Den rymmer 13-tums bärbara datorer med en yta på 32,8 x 2,5 x 23 cm. Den har även plats för att förvara andra tillbehör som laddningskabeln och erbjuder flera alternativ för transport, handtag eller axelrem.

Maletín för portátil Thule

Tomtoc

Portfölj med en speciell design som inkluderar en tjock skyddande dämpning i botten för att säkerställa att vår utrustning förblir säker mot alla typer av fall, stötar eller repor. Den har också olika fickor för att bära alla typer av tillbehör och är gjord av återvunnet tyg med stor motståndskraft och hållbarhet.

Maletín för portátil Tomtoc

Targus

Denna Targus portfölj är kompatibel med bärbara datorer upp till 13,4 tum. Den har en mycket attraktiv design, har tillverkats av högkvalitativt material och har en vadderad yta för att erbjuda större komfort och transport. Den har en vadderad axelrem för större komfort när du bär den bärbara datorn.

Maletín para portátil Targus

ProCase

Fodral av portföljtyp med handtag med en mycket enkel, slimmad och lätt design som gör att vi bekvämt kan bära vår bärbara dator från en plats till en annan på ett säkert sätt. Den är gjord av mjuka och ekologiska material som skyddar utrustningen från all slags smuts, stötar, stötar eller mindre fall. Dess mått är 36,58 x 25,4 x 0,81 cm och den väger endast 204 gram.

Maletín för portátil Procase

TECOOL

Denna TECOOL-modell har en mycket noggrann design och är gjord av ett mycket mjukt syntetiskt mockamaterial som kan skydda den bärbara datorn mot vatten, damm, repor eller stötar. Den har ett mycket tåligt handtag som kan döljas. Interiören är fodrad med ett mjukt och fluffigt material och har tillräckligt med plats för bärbara datorer mellan 13 och 14 tum.

Maletín för portátil Tecool

MOSIS

Mycket tunn portfölj med ficka på sidan, tillverkad av polyester på utsidan som avvisar vatten och fylld med bubbelskum på insidan resistent mot stötar som skyddar den bärbara datorn från alla stötar, repslag. En mycket tunn och lätt modell som gör att bära vår bärbara dator så bekväm som möjligt.

Maletín para portátil Mosiso

Lubardy

13-14 tums laptopväska med stötdämpande bottenkanter och mjuk 3D-inredning för att skydda din dator från repor, stötar eller fall. Den yttre delen är gjord av höghållfast, vattentät Oxford-duk. Inuti har den ett huvudfack för datorn, två framfickor och en bakficka för att bekvämt bära laddaren och andra tillbehör.

Maletín para portátil Lubardy

Qishare

Portfölj för datorer mellan 13,3 och 14 tum tillverkad av vattentät polyester och som skyddar vår dator från damm, stötar, repor och eventuell vätska. Den har en avtagbar rem för att bära portföljen på axeln och ett handtag för att bära den i handen. På varje sida har den två sidfickor för att bära laddaren och andra tillbehör på ett organiserat sätt.

Maletín för portátil Qishare

Hseok

Denna Hseok portfölj är gjord av en mycket slitstark och motståndskraftig yttersida i polyester som avvisar smuts och vatten. Insidan är gjord av ett mjukt och sammetslent material som skyddar vår bärbara dator från repor, stötar och fall. Dess design är mycket tunn och lätt och har ett handtag för att bära den bekvämt i handen. Förutom huvudfacket för den bärbara datorn har den en ytterficka för att bära laddare, USB-minnen, musen, mobiltelefonen etc.

Maletín para portátil Hseok

Aucase

Portfölj kompatibel med bärbara datorer mellan 13 och 14 tum tillverkad på utsidan av ett vattentätt material och av stor tjocklek, 6 mm, vilket ger bra skydd mot alla typer av stötar eller fall på vår bärbara dator. Den är utrustad med ett huvudfack för datorn, en framficka med dragkedja och två sidfickor för att kunna bära alla tillbehör på ett ordnat sätt. Den har också ett handtag för att bära den i handen och en axelrem av typen axelrem.

Maletín för portátil Aucase

0 Shares