Bästa KissCartoon-alternativ för att streama dina favoritanimes

0 Shares

KissCartoon är den mest populära streamingwebbplatsen som låter dig titta på massor av animerade filmer och program gratis. Till och med det fria innehållet finns i HD och de är välorganiserade. Bortsett från dessa kommer KissCartoon-webbplatsen att visa snabba popup-fönster som kan påverka din enhet med skadlig kod och virus. När KissCartoon streamer animerat innehåll för att strömma gratis stängdes denna webbplats utan föregående meddelande. Om du är ett KissCartoon-fan och letar efter alternativen, så är de bästa KissCartoon-alternativen du måste prova.

Bästa KissCartoon-alternativ

Följande KissCartoon-alternativ är fyllda med människors favoritanime från olika kategorier att strömma.

 1. KissAnime
 2. Crunchyroll
 3. Anime Toon
 4. KimCartoon
 5. Toonova
 6. 9Anime
 7. AnimeRhino
 8. CartoonCrazy
 9. Nyaa
 10. Anime Heaven
 11. WatchDub
 12. GoGoAnime

KissAnime

KissAnime är den populära och största anime-streamingwebbplatsen som har en stor samling animefilmer och TV-program att titta på. Den är utformad med ett enkelt gränssnitt och erbjuder innehåll att välja mellan olika kategorier inklusive action, äventyr, thriller, vampyr, magi, kampsport, komedi, skräck och mycket mer. Förutom online-streaming kommer du att kunna ladda ner avsnitt för offline-tittande. Liksom KissCartoon är den här webbplatsen också en gratis animestreamer som leder dig att titta på piratkopierat innehåll.

Crunchyroll

Crunchyroll är en onime-anime-streamingtjänst som huvudsakligen fokuserar på japanskt animationsinnehåll. Den har ett stort bibliotek med licensierade Anime-videor. Du kan titta på ett stort antal innehåll gratis med tre reklamavbrott för varje avsnitt och videokvaliteten är begränsad till 480p. Crunchyroll premium är rätt alternativ för att få annonsfri streamingupplevelse och titta på innehåll i HD-upplösning upp till 1080p. Den stora fördelen med premiumanvändare är att de nya avsnitten är tillgängliga för streaming så snart de sänds på TV. Detta är en av de bästa lagliga anime-streamingplattformarna.

Obs! Du kan också installera Crunchyroll på Roku, Firestick, Chromecast och andra streaming-TV-apparater.

AnimeToon

AnimeToon är också ett av de kostnadsfria alternativen till KissCartoon. Du kan få en oändlig upplevelse av strömmande anime eftersom den erbjuder gratis tecknade serier, TV-program, filmer och bakgrundsbilder. Du kan använda den som en webbversion eller ladda ner den på din Android-smartphone. Tyvärr finns den här appen inte i Google Play Store och du kan installera den som en APK-fil. Med AnimeToon på smarttelefonen kan du titta på dina favoriter var du än är. Det är en annan gratis streamingtjänst som inte äger något innehåll utan strömmar från andra webbplatser.

KimCartoon

KimCartoon är ett av de främsta alternativen till KissCartoon. Den är inbyggd med grundläggande funktioner men erbjuder ett obegränsat antal tecknade serier. Nya karikatyrer läggs till dagligen så att det alltid finns något nytt att titta på. Om du är en tecknad freak är KimCartoon rätt lösning där du kan hitta många exklusiva saker som du inte hittar någonstans. Liksom andra gratis anime-streamingwebbplatser är inte KimCartoon värd för någon video eller anime.

Toonova

Toonova är en extraordinär tecknad strömmande webbplats som erbjuder spännande titlar att titta på. Förutom livestream kommer du att kunna ladda ner din favorittitel för att njuta av dem offline. Det ger exklusiva anime-filmer, program och finns också med berömda serier. Toonova innehåller flera dubbade tecknade serier så att du enkelt kan se andra tecknade serier på ditt modersmål. Denna webbplats är inbyggd med ett enkelt och lättanvänt gränssnitt för att ta reda på den avsedda titeln i realtid. Toonova är en annan olaglig streamingwebbplats som innehåller länkar till upphovsrättsskyddat innehåll.

9Anime

9Anime är en av de snabba anime-webbplatserna som har ett fantastiskt och användarvänligt gränssnitt. Du kan strömma ett stort antal anime-avsnitt i olika upplösningar och det innehåller också en stor samling dubbade anime-titlar att titta på. Det mesta av 9Anime-innehållet finns i 1080p-kvalitet. Det är navet i engelska kallad anime som också ger undertexter från flera språk. Det är ett annat bästa KissCartoon-alternativ som du kan prova.

AnimeRhino

AnimeRhino är en online gratis strömmande anime-webbplats som erbjuder en bred katalog med anime-serier. Alla anime-titlar är försedda med engelska undertexter från olika kategorier. Det ber dig aldrig att skapa ett konto för att titta på ditt innehåll. Det är dock en gratis webbplats som har ett coolt och snyggt gränssnitt som låter dig söka efter och titta på trend och ny uppladdning i realtid.

CartoonCrazy

CartoonCrazy är en annan gratis anime-streamingplattform som liknar KissCartoon. Den görs tillgänglig med inbyggt innehåll och ett stort bibliotek med dubbad anime och tecknade serier. Du kan hitta olika exklusiva anime-videor från olika källor. Det är en kostnadsfri webbplats som dras ut i vissa länder på grund av upphovsrättsfrågor. Bokstavligen är det en rad titlar tillgängliga på CartoonCrazy som speglas från andra webbplatser.

Nyaa

Nyaa är den snabbaste torrentwebbplatsen för att ladda ner medieinnehåll från östasiatiska länder inklusive Japan, Kina och Korea. Nayaa är en exklusiv anime dedikerad torrentwebbplats som låter dig ladda ner animefilmer, serier och avsnitt och titta på dem när du är gratis. Dessutom låter det dig ladda ner låtar, videospel, programvara och många fler. Du kan bara ladda ner innehållet offline och du kan inte strömma det online.

Anime Heaven

Anime Heaven är en av de största anime-streamingwebbplatserna som lagrar en stor samling animeshower och serier från olika länder. Det fokuserar främst på animeinnehåll, användaren kommer att njuta av alla senaste avsnitt i HD qulity. Det är en premiumanime-streamingtjänst som kommer med stark säkerhetskryptering så att användarna kan känna sig säkra. Allt streaminginnehåll är aktiverat med undertexter och det erbjuder också flera typer av dubbade anime-avsnitt att titta på. Det anses vara ett av de utmärkta alternativen till KissCartoon.

WatchDub

WatchDub är en premiumbaserad anime-streamingwebbplats som konsekvent uppdaterar nya avsnitt för att strömma. Det är unikt från andra anime-streamingwebbplatser och alla de senaste animeepisoderna är tillgängliga inom några timmar efter att den har sänts. WatchDub är en av de äldsta anime-sajterna som innehåller ett stort utbud av titlar från olika språk, dubbade anime-videor och har undertexter för allt tillgängligt innehåll.

GoGoAnime

GoGoAnime är en högkvalitativ anime-streamingtjänst som fungerar i alla webbläsare. GoGoAnime är dock den största tecknade streamingtjänsten för att se dussintals anime-serier och serier på ett ställe. Den innehåller annonser men som inte är irriterande på grund av dess snabbare prestanda. Det erbjuder inte bara tecknade serier och serier, men det erbjuder också den senaste utgåvan och trendiga anime-filmer i god kvalitet. Utöver dessa är GoGoAnime inte helt lagligt, dess innehåll omfattas av upphovsrätt.

Vårt yttrande

Ovanstående är de bästa KissCartoon-alternativen som du kan prova. Med dessa appar kan du strömma alla dina favoritanime online och offline. Med undantag för Crunchyroll verkar alla andra appar streama innehåll gratis vilket strider mot lagen. Om du är ett riktigt anime-fan kan du prova att använda Crunchyroll som är mästaren i animeindustrin.

Missade vi din favoritanime-app? Berätta om det i kommentarsektionen. Håll kontakten med oss ​​på Twitter och Facebook för fler uppdateringar.

0 Shares