Bästa iPhone-apparna för cyklister

0 Shares

Använd dessa webbläsare så att du inte går vilse

En av de viktigaste punkterna som en motorcyklist ska ta hänsyn till innan resan påbörjas är faktiskt att vara tydlig med sin väg . I App Store finns ett stort antal webbläsare, dock har vi valt de som vi anser som bäst kan anpassas och kan ha flest fördelar till resor gjorda med motorcykel.

Waze navigering och trafik

Waze

Waze är utan tvekan, om inte den bästa, en av de bästa webbläsarna som du hittar i App Store. Med den kan du fastställa destinationen du vill nå i slutet av din resa och se vilka olika vägar du kan ta för att komma dit. Beroende på dina behov eller prioriteringar kan du välja det ena eller det andra.

En annan av punkterna som denna applikation tar mer värde för är för den sociala delen den har. Alla Waze-användare kan interagera med webbläsaren för att uppmärksamma på vad som händer på vägen , på så sätt kan man få information om mobila radar, olyckor eller farliga föremål som kan finnas på vägen, något som är av vital betydelse för bilister .

Calimoto GPS för motorcyklar

Calimoto

Som namnet antyder är detta en applikationstänkande, designad och utvecklad för motorcyklister . Den har för närvarande mer än två miljoner användare över hela världen, ett tecken på att applikationen ger betydande värde. Den första funktionen som vi kan lyfta fram från Calimoto är ruttplanering, och det är att du kan göra det direkt på kartan och med hänsyn till två viktiga faktorer, väderprognosen och regnradarn.

Dessutom är kartorna som den här applikationen har designade för motorcyklister och visar alla intressanta platser för dem, som de olika restaurangerna eller hållplatserna. Under navigeringen kommer du att kunna välja steg-för-steg verbala instruktioner, så att du inte behöver komma ihåg någon punkt på rutten.

Kartor

Mapas

Uppenbarligen är en av applikationerna som inte kan saknas om vi pratar om kartor alternativet som Cupertino-företaget erbjuder till alla användare. Det är en applikation som du kan dra nytta av både under själva rutten, det vill säga använda den som GPS, och när du väl är framme vid din destination för att kunna guida dig genom staden för att besöka dess viktigaste platser.

Inom Maps kan du hitta en många alternativ när man väljer den mest lämpliga vägen , allt beroende på vilka behov du har, om du vill åka genom motorvägar, nationella vägar, de olika stopp du planerar att göra, kan du konfigurera allt detta och planera från Apple Maps-applikationen.

Var medveten om vädret

När du reser med motorcykel är det mycket viktigt att ta hänsyn till hur vädret kommer att bli under hela resan. Därför är det viktigt att ha en applikation som ger dig tillförlitlig information och som även vid varje given tidpunkt kan uppmärksamma dig på alla viktiga förändringar för att undvika både obekväma resesituationer och till och med möjliga trafikolyckor.

Klimat: Väderradar

Nejd

Vi kan kalla denna applikation för allt-i-ett väderspårare , och allt, på din iPhone. Det är utan tvekan en av de mest kompletta väderapplikationerna som du kan hitta i App Store. Den har radarbilder i realtid, så när du kollar väderaktiviteten kan du verkligen se vad som händer.

En annan av de grundläggande punkterna för en bilist när det kommer till att prata om väderapplikationer är deras förmåga att skicka varningar om alla ogynnsamma situationer det kan hända och detta gör Clime perfekt. På så sätt, om det plötsligt ska börja regna och du inte vill bli blöt medan du är på motorcykeln, kommer appen att varna dig så att du kan stanna för att skydda dig mot stormen.

Väder.

Tiempo .

Nu pratar vi om en applikation som är ganska lik både till sin ikon och för appens estetik, till Apples egen Weather-applikation. Men det går ett steg längre och erbjuder dig en riktigt attraktivt gränssnitt med en mycket elegant design som utan tvekan kommer att glädja alla användare som vill roa sig på sin iPhone.

Med denna applikation kommer du att kunna konsultera perfekt och med alla typer av detaljer vad som är väderprognos som kommer att finnas i alla städer och delar av världen med stor detaljrikedom och med tillgång till högkvalitativ information. Allt detta tillsammans med spektakulära animationer som kommer till liv på skärmen på din iPhone.

Väder Live – Prognos

Tiempo en vivo

Denna applikation är en av de vackraste i sin kategori och har en helt annan design från resten av applikationerna som du kan hitta i App Store. Även om inget av detta skulle fungera om tjänsten den erbjuder inte var riktigt bra, vilket det är, eftersom du med Live Weather kan göra alla planer du vill med sinnesfrid att väderprognosen som den här appen gör är helt tillförlitlig.

Du kommer att ha möjlighet att känna till uppgifterna om vindens hastighet och riktning , något viktigt när du reser med motorcykel, tiderna för soluppgång och solnedgång för både solen och månen, detaljer om synlighet och ultraviolett strålning . Dessutom har den också en widget som kommer att pryda skärmen på din iPhone samtidigt som den ger dig viss information utan att behöva gå in i själva applikationen.

Väder & Radar

Tiempo & Radar

Med denna applikation får du all väderinformation på ett ögonblick. Tillhandahåller prognos uppdateras varje timme och fram till de kommande 14 dagarna . Den har regn-, vind- och temperaturradar, allt i realtid, och den kommer till och med att ge dig information om kusten där du kan se både vattentemperaturen, vågornas tillstånd och till och med UV-index.

Den viktigaste delen av denna ansökan som bilister måste ta hänsyn till är dock möjligheten till konfigurera olika varningar beroende på hur väderprognosen fortskrider. Dessutom har den också möjlighet att lägga till en widget på iPhones startskärm.

Parkera alltid din motorcykel säkert

När du gör en resa är det mycket viktigt att kunna planera allt väl, från rutten och platserna där du ska göra varje stopp, såväl som platsen där du kommer att kunna parkera din motorcykel när du väl anländer till din destination. Nedan hittar du tre applikationer som hjälper dig just med det senare, med att parkera din motorcykel på säkra och bekväma platser.

ElParking-app för förare

ElParking

Med denna applikation slipper du leta efter parkeringsautomaten för att betala för det blå området där du vill lämna din motorcykel, samt grönområdena och andra reglerade områden i de olika städerna i Spanien. Du kan också använda den till hitta önskad parkeringsplats på olika parkeringar.

En av de största fördelarna du har när du använder denna applikation är att du inte behöver ha med dig kontanter eller använda ditt kort, eftersom du kan betala direkt från själva applikationen. Dessutom kan du hyra ITV även utan en tid och spara upp till 50% på grund av de befintliga kampanjerna i appen.

Telpark

Telpark

Det här är applikationen som ger dig möjlighet att betala och sköta de olika parkeringsplatserna som du kan göra i reglerade områden som blå eller grön zon. Allt detta från din iPhone, där du kan utföra många åtgärder som utan tvekan kommer att göra ditt liv mycket enklare när du hanterar parkeringen av din motorcykel.

Med Telpark kan du betala dina olika parkeringar från själva applikationen, du kan till och med förlänga parkeringstiden var som helst. Du kan också hantera alla parkeringsplatser du gör på olika Empark-parkeringar, allt från själva appen.

Bip & Drive – Parkera och tanka

Bip&Drive

Med Bip & Drive har du möjlighet att hantera alla mobilitetstjänster från en enda applikation . Det ger dig tillgång till parkering på ett omfattande nätverk av parkeringsplatser, samt möjlighet att betala parkeringsautomaten på reglerade parkeringsområden eller komma ihåg var din motorcykel finns.

Dessutom, med denna applikation kommer du också att ha möjlighet att betala på olika bensinstationer som GALP, CEPSA, BP eller SHELL, och till och med boka och betala för nästa ITV-recension genom att dra nytta av rabatterna som du har tillgängliga i applikationen sig. Kort sagt är det en app som kommer att göra dina motorcykelresor mycket bekvämare.

Vilken är den bästa kombinationen?

Från redaktionen vill vi ge dig vår åsikt om vilken som är den bästa kombinationen av applikationer i denna sammanställning, men glöm inte att det bara är vår subjektiva åsikt. När det gäller webbläsare, Waze är utan tvekan vårt val av flera anledningar. Den första av dem är den där sociala delen som den har och som ger användaren så mycket användbar information när han väljer en eller annan väg.

För att vara medveten om väderprognosen valde vi Väder & Radar applikationen, för det första för att informationen den ger är verkligen komplett och mycket tillförlitlig, men också en punkt som vi anser vara mycket viktig är konfigurationen av olika varningar beroende på olika meteorologiska parametrar. Slutligen, för all parkeringshantering, enligt vår erfarenhet Telpark erbjuder en mycket komplett och tillfredsställande service, ger många faciliteter för att parkera ditt fordon.

0 Shares