Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Bästa iPhone 13 Pro Max skyddsfodral 2022

Senast uppdaterad den 18 september 2021

du är här, vilket innebär att din Big Screen iPhone 13 Pro Max kommer att vara säker med dessa Bästa iPhone 13 Pro Max skyddsfodral. Det är inget faktum att avstå från att vi alla ibland blir lite för slarviga i hanteringen av våra mobiltelefoner. Vi tappar dem omedvetet och förlorar en mycket värdefull sak i dagens liv på grund av ett misstag. Det är då de bästa skyddsfodralen kommer in i bilden. Oavsett om du tappar din telefon från en höjd eller av misstag drar den mot en vägg, är du säker på att din telefon fortfarande är som den var dagen du köpte den – allt tack vare ett hållbart iPhone-fodralsortiment.

Vi hjälper dig gärna, skicka in detta formulär om din lösning inte täcks av den här artikeln.

Ta en titt på den här listan nedan, som visar den bästa sorten du kan titta på, som kommer att skydda din iPhone 13 Pro Max från alla möjliga yttre risker och skador. Fortsätt läsa vidare och bestäm ditt bästa köp!

De mest skyddande iPhone 13 Pro Mac-fodralen 2021

1. RhinoShield – Inget bakre stötfångarfodral

rhinoshield-bumper-case

RhinoShield Bumper Case

Ett mycket unikt, användarvänligt skyddande fodral utan baksida finns tillgängligt för att förbättra utseendet på din iPhone 13 Pro Max till ännu en nivå. Välkompatibelt med MagSafe-teknologin, kommer detta fodral också att ge ett fallskydd på cirka 11 fot och är 20 % tunnare än andra vanliga fodral. Detta flexibla iPhone 13 Pro Max-fodral utan baksida kommer att göra dig mycket lätt när du använder din mobil. Att välja denna produkt rekommenderas eftersom den får din telefon att se snygg ut och håller styrkan i en mycket lättare känsla.


2. Spigen Mycket bekväm väska med stativfunktion

spigen-tuff-pansar-iphone-13-pro-max-fodral

Spigen Tough Armor

Letar du efter ett allroundfodral? Det är säkert detta. Köp detta fantastiska mobiltelefonfodral för fallskydd som även kommer med ett extra lager av skyddad skumteknik. Rädda din iPhone 13 Pro Max från repor eftersom detta fodral kommer med en otrolig kombination av TPU och polykarbonat. Ett annat proffs varför du bör köpa det här fodralet är att det kommer med en stativfunktion som du kan lita på mycket väl när du ringer videosamtal eller tittar på film bekvämt. Så fortsätt och ge din telefon den bästa komforten den förtjänar.


3. ESR Crystal-Clear Bumper Robust väska

ESR Military Grade Rugged Case – Lysa upp din iPhone 13 Pro Max med detta

I en modern värld av estetik letar du fortfarande efter dina preferenser, eller hur? Det är denna produkt som passar båda – nuvarande estetik och tröstande val. Det ultraklara fodralet är resistent mot gulning av det transparenta utseendet och kommer med en långvarig garanti. Detta fodral är inbyggt med luftskyddshörn som skyddar din telefon från repor på sidan och kan beteckna det starkaste iPhone-fodralet. Om du letar efter en genomskinlig, smutsavvisande och estetiskt tilltalande sak, rekommenderar vi starkt att du väljer den här utan att brainstorma dina val!


4. Dexnor – Helkroppsskyddsfodral

helkroppsskyddande-fodral

Köp detta fodral, iPhone 13 Pro Max fodral med skärmskydd

Att ha en försäkran om att din iPhone är väl säkrad från alla håll och baksidan kan nog vara den mest bekymmersfria känslan för dig. Detta fodral kommer med funktionen att ansluta din telefons skärm och baksidan med en ganska fantastisk design och ett ännu bättre utbud av färgalternativ. Dessutom kommer detta slitstarka iPhone 13 Pro Max skyddsfodral med en repfri genomskinlig baksida och gör att bakgrundsdesignen kan ses ordentligt igenom från baksidan. Ett annat fördel med detta skyddsfodral är att det kommer att krångla-free trådlös laddning, och du kan komma åt knapparna brett utan störningar. Den enda nackdelen med detta skydd är att den inbyggda skyddande plastskärmen kanske inte fungerar med ett glasskydd. Plastnätet är dock avtagbart.


5. TORRAS – Mattsvart skönhetsskyddsfodral

TORRAS MarsClimber designad för iPhone 13 Pro Max

Färgen mattsvart har kraften att få allt att se charmigt ut. Detta skyddande fodral kommer att göra jobbet med att försköna din iPhone 13 Pro Max till en helt ny nivå. Torras stötsäkra fodral har också en stativfunktion, vilket gör det mer tillgängligt när du använder din telefon för att titta på filmer eller videor. Skyddet är oljebeständigt och lämnar inga fingeravtryck. Detta tunna iPhone-fodral är också trådlöst laddningsvänligt och gör inte besviken på beslag och sidoknappar. Så skaffa denna utmärkta produkt innan den går ut från marknaden.


6. SupCase – Premium Protective Beetle Case

supcase-unicorn-beetle-style-case-for-iphone-13-pro-max

SupCase Unicorn Beetle Style Case – Kommer snart

Ett mycket snyggt, stötfångare, premium och reptåligt iPhone 13 Pro Max-fodral kan vara ett av dina val i din bästa iPhone-fodraljakt. Detta SupCase unicorn-skal ger tillräckligt skydd till din telefon när det höjs från alla dess sidor, vilket ger din telefon ett unikt utseende och ger det bästa skyddet som din kamera förtjänar. Skalet är även kompatibelt med trådlös laddning och är ett mycket användarvänligt alternativ. Så glöm inte att kolla in detta fantastiska omslag.


7. Ringke – Fusion och snyggt skyddsöverdrag

Ringke Fusion-kompatibelt skyddsfodral för iPhone 13 Pro Max

Matta färger kan aldrig gå ur trenden och kommer alltid att se iögonfallande fantastisk ut. Det billiga iPhone 13 Pro Max-fodralet gör fullständigt rättvisa åt priset det har att erbjuda och är utan tvekan värt att köpa. Den korniga looken som detta omslag för med sig uppfyller det lockande utseendet. Kroppen är säkrad i form av fingeravtrycksmärken och är dammtät också. Du kan till och med leta efter enkel åtkomst till laddningsportar och knappplatser, vilket kommer att hålla dig från dina klagomål. Ringke-överdraget är ett komplett paket av en pålitlig kropp till ett solidt pris som du inte får missa.


8. i-Blason – Dual Layer Clear Bumper Case med skärmskydd

i-blason-ares-fodral-för-iphone-13-pro-max

i-Blason Ares Fodral för iPhone 13 Pro Max –

Extra skydd för din iPhone är alltid värt det. Om du vill uppfylla en sådan önskan är detta genomskinliga iPhone-fodral ett perfekt val för dig. Det allsidiga fodralet ger fullständigt skydd mot damm, repor, fall eller sprickor. Den har ett inbyggt skärmskydd, upphöjd kamera och skärmramar, vilket ger ultimat skydd till din främre skärm och kamerorna bakom. Trådlös laddning är även kompatibel med detta skal, vilket sammanfattar att du inte ska avstå från att få din iPhone 13 Pro Max att se elegant ut med extra, garanterat skydd. Om ja, då kan detta fodral vara ditt bästa köp.


9. JETech – Anti-Scratch Clear Case

JETech-fodral för iPhone 13 Pro Max

Det bästa skyddsfodralet för iPhone 13 Pro Max kan vara detta, eftersom det kryssar i alla rutor för vad ett idealiskt motiv ska vara. Ett fint designat telefonskydd med inre prickar för att undvika vattenstämplar mot baksidan eller sidorna är en stor anledning att välja detta genomskinliga skal. Det tunna iPhone-fodralet tillåter inte repor eller sprickor att nå genom insidan och de extra skyddande lagren på sidorna sparar skärmen och kamerorna till en högre nivå. Locket begränsar inte sidokontrollerna samtidigt som det ger aktiv trådlös laddning lämplighet.


10. Meifigno – Kristallsvart skyddsöverdrag

Meifigno Clear Compatible Case för iPhone 13 Pro Max

Svart gör aldrig besviken, och inte heller detta skyddsfodral. Det okrossbara iPhone-fodralet är det bästa du kan få till detta pris och modedesign. Beprövat fallskyddat skal kan rädda din iPhone från en höjd av till och med 6 fot från att gå sönder. Du får också en problemfri trådlös laddningsfunktion eftersom detta fodral är helt MagSafe-kompatibelt. Det är ett användarvänligt skyddsfodral med en hybridstrukturerad, styv baksida som ger fullständig säkerhet till din telefons skärm och baksida. Om du letar efter ett fall som inte kommer att bli gammalt snart, är det här det här för dig.


11. Tedman – Rugged Shockproof & Waterproof Case

tedman-bumper-fodral-för-iphone-13-pro-max

Tedman Bumper Case

Om du letar efter din perfekta pjäs, som också sticker ut från de andra, är detta det bästa tunnaste iPhone-fodralet för dig. Skikten visar ett bländande utseende direkt på avstånd, medföljer detta fodral gör det bra för att vara ett fantastiskt helkroppsskydd. Tedman-skyddet förhindrar din iPhone 13 Pro Max från repor och damm, tillåter ett trådlöst laddningssystem utan störningar och kommer med fint designade upphöjda kanter. Sammantaget är detta skal allt du behöver för att skydda din iPhone.

Den bästa telefonen förtjänar det bästa skyddet och på det mest bekväma sättet. Dessa skyddsfodral gör det jobbet exceptionellt bra. Oavsett om du väljer ett fodral med de senaste trenderna eller går för ett enkelt, får du det rena skyddet i dem alla.

Telefoner med stor skärm kräver extra skydd eftersom de är benägna att falla ofta, varför vi starkt rekommenderar ett lämpligt fodral. Att välja ett skal som kommer med ett stativ bakom kan också vara bekvämare eftersom du inte behöver leta efter extern support någon annanstans för att stabilisera din telefon medan du tittar på videor eller ringer samtal. Listan ovan innehåller många alternativ att välja mellan, för varje åldersgrupp. Så gör ditt köp direkt och skydda din iPhone från skador.