Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Bästa Internetsäkerhetsprogramvara från Bitdefender för att hålla dig säker online

Internetsäkerhet är en framträdande fråga för många människor, särskilt för företagsägare. Nästan var och en av oss använder internet idag för många saker. Men internet kan vara riktigt farligt om du inte följer korrekta säkerhetsåtgärder. De senaste åren har sett många katastrofala cyberattacker både på privatpersoner och företag. Många attacker mot virus, skadlig kod och ransomware har riktats mot digitala användare. Dessa attacker orsakar vanligtvis dataförlust för offren.

Av alla dessa digitala hot kan ransomware märkas som en av de farligaste, eftersom den krypterar dina filer och kräver lösensumman i utbyte mot dina värdefulla filer. För att motverka sådana skadliga attacker måste du använda effektiva säkerhetsverktyg. När det gäller internetsäkerhet har Bitdefender alltid varit ledande och hjälpt människor att skydda sina digitala liv. I den här artikeln har vi granskat Bitdefender Anti-Ransomware Tool och Bitdefender Traffic Light för att hjälpa dig att vara säker mot olika onlinehot effektivt.

Bitdefender Anti-Ransomware-verktyg

Bitdefender erbjuder ett anti-ransomware-verktyg helt gratis. Detta verktyg har rankats som ett av de bästa säkerhetsprogrammen där ute. Det erbjuder säkerhet och säkerhet utan några fel. Här är en kort titt på det här verktyget:

anti ransomware

Höjdpunkter

 • Extremt enkel att installera och använda.
 • Erbjuder skydd mot större ransomware-familjer.
 • Utan kostnad.

Funktioner

Detta säkerhetsverktyg erbjuder flera funktioner som både är effektiva och effektiva för att bekämpa flera typer av ransomware-attacker. Ta en titt på de framstående funktionerna i denna programvara:

 • En effektiv Anti-Ransomware-teknik: Ransomware-attacker har orsakat kaos i den digitala världen under de senaste åren. Många offer har tappat sin känsliga och personliga information på grund av dessa attacker. Detta verktyg erbjuder en lösning för dig. Du kan skydda dig från de farligaste hoten mot ransomware som Locky, Petya, CTB-Locker och TeslaCrypt. Genom att installera denna programvara kan du försäkra dig om att din enhet är skyddad mot dessa attacker och så småningom säkra dina filer.
 • Lokal mappmonitor: Ibland kan dessa attacker smyga sig in i din lokala lagring och starta en attack i bakgrunden. Vanligtvis kan angripare kringgå den inbyggda säkerhetsmekanismen på din enhet. Men det här verktyget från Bitdefender kan hjälpa dig i sådana fall. Detta program övervakar ständigt dina lokala mappar och upptäcker alla typer av misstänkt beteende. Genom att göra det säkerställer det att ingenting kommer in i din lokala lagring och krypterar dina filer framgångsrikt.
 • Cloud Storage Monitor: Cyberangripare har innoverat sina attackmetoder för att kringgå de vanliga säkerhetsåtgärderna. Nu lanserar de ransomware-attacker genom molnlagringsmappar, vilket kan vara svårt att upptäcka. Men det här verktyget kan spara dig här, eftersom det också kan övervaka ditt molnlagring. Detta är en utmärkt funktion, eftersom många av oss använder molnutrymme för att lagra konfidentiella filer. Installera det här programmet och säkra dina viktiga filer som lagras på molnlagringen.
 • Lätt men ändå effektiv: Om du använder en programvara som tar upp en stor del av enhetens resurser är chansen att ditt system kraschar högt. Dessutom fungerar sådana program vanligtvis inte effektivt på grund av brist på resurser. Detta verktyg från Bitdefender är annorlunda här, eftersom det är en mycket lätt applikation som tar en försumbar del av datorns resurser.

Bitdefender trafikljus

Ett annat verktyg från Bitdefenders säkerhetsekosystem är Bitdefender Traffic Light, som är ett webbläsartillägg. Din webbläsare är dörren till de flesta cyberattacker, varför du borde säkra den utan kompromisser. Här är en titt på detta fantastiska verktyg som erbjuder webbläsarsäkerhet med sömlös användarupplevelse.

Bitdefender-Traffic-Light

Höjdpunkter

 • Finns för tre stora webbläsare som är Chrome, Firefox och Safari.
 • Helt gratis.
 • Fungerar inte din webbläsare med onödiga verktygsfält.

Funktioner

Vi använder webbläsare för att surfa på internet och ladda ner filer. Men under dessa aktiviteter kan många hot i hemlighet komma in i din dator utan att du vet det. För att hjälpa dig att säkra din surfning har Bitdefender kommit med trafikljus. Här är en titt på de viktigaste funktionerna i detta verktyg:

 • Avancerat hotfilter: Du bör veta att många webbplatser döljer sig som normala, men innehåller flera hot i bakgrunden. När du surfar på sådana webbplatser utan något skydd infekterar hot som virus och skadlig kod din enhet. Vissa webbplatser innehåller till och med phishing-skript som kan hacka dig sömlöst. För att skydda dig från sådana attacker erbjuder detta säkerhetsverktyg funktionen Advanced Threat Filter som söker igenom webbplatser för eventuella hot och blockerar dem direkt.
 • Spårningsdetektor: Majoriteten av webbplatserna använder spårare som laddas ner till din enhet när du öppnar webbplatsen. Dessa spårare används för att analysera ditt användarbeteende. Vanligtvis används dessa filer av varumärken för att bedöma deras trafik, men många skadliga webbplatser utnyttjar detta fenomen och invaderar din integritet genom denna metod. För att motverka sådana saker söker funktionen Tracker Detector i det här verktyget ständigt efter spårare och rapporterar dem till dig.
 • Sök analysator: När du använder sökmotorer för att ta reda på vilken information du vill, tror du automatiskt på de webbplatser som visas i sökresultaten i de flesta fall. Men inte många vet att många skadliga webbplatser visas i sökmotorresultaten. Att interagera med sådana webbplatser kan leda till katastrofala situationer. För att skydda dig från sådana fall bör du definitivt aktivera sökanalyseringsfunktionen i detta säkerhetsverktyg. Den här funktionen rapporterar alla typer av webbplatser som innehåller skadlig kod eller bedrägliga element.

Slutsats

Ovan nämnda internetsäkerhetsprogramvara från Bitdefender har testats grundligt av vårt team. Här har både Bitdefender Anti-Ransomware och Bitdefender Traffic Light gjort ett utmärkt jobb för att skydda enheten från skadlig kod, ransomware och andra typer av hot. Dessa verktyg fungerade precis som de skulle. Du kanske redan har vetat hur sårbart ditt digitala liv är. För att skydda dig själv på internet, försök att installera dessa två verktyg och börja använda dem. Om du letar efter en komplett säkerhetsprogramvara är det bättre att fortsätta med Bitdefender Total Security-programmet.