Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Bästa högupplösta 19: 9 eller 18: 9 bildförhållande 2K bakgrundsbilder för fullskärms Smartphone-skärmar

Vi har nu många telefoner fördelade på olika budgetar som pryder det trendiga bildförhållandet 19: 9 (hack), 18: 9 (eller snarare 2: 1). Startad av LG & Samsung och nyligen antagen av Apple berikar skärmen ‘full vision’ spelupplevelsen, surfningen och uppspelningen av video för smarttelefonanvändarna.

Men vad som lägger till ett körsbär ovanpå dessa fantastiska skärmar är Gratis HD-telefonbakgrunder att OEM-tillverkare packar på sina respektive infinity- eller fullvisionsskärmar för att visa deras värde.

I detta skrivande har vi sammanställt en lista över några av de bästa 18: 9 och 19: 9 bakgrundsbilderna för mobil i full HD + och 2K-upplösningar som du kan njuta av på både 18: 9 display eller notch displaytelefoner. Så bläddra i det och njut!

Obs! Några av bakgrundsbilderna passar inte på din telefonskärm som de gör på respektive telefon, men du kan fortfarande ha din bit av kakan.

Läs också: OnePlus Bullets Wireless Review – utmärkt val för priset

iPhone XS Bakgrund

2018-iPhonerna har också en slät bakgrundsbild och den ser särskilt cool ut på AMOLED-skärmar med hög kontrast. Tack vare bra folk på 9to5 Mac kallar vi alla njuta av den nya tapeten redan före den officiella lanseringen.

Om du har en 19: 9-displaytelefon kan den nya iPhone-bakgrunden användas för att dölja hacket.

Ladda ner

Samsung Galaxy Note9 Bakgrundsbilder [2K]

Samsungs hittills största smartphone – Galaxy Note9 debuterade för några dagar sedan. Den nya anteckningsboken kommer med intressanta abstrakta bakgrundsbilder som ser fantastiska ut i Galaxy Note 9 underbara oändliga skärm. Dessa bakgrundsbilder bör dock också se bra ut på din smartphone-skärm.

Ladda ner Samsung Galaxy Note9 Bakgrundsbilder här.

Xiaomi MIUI 9.5 bakgrundsbilder

Xiaomis MIUI har vuxit mycket under året och blivit en av de finaste anpassade ROM-skivorna i branschen. Företaget konsoliderade det ytterligare med utbyggnaden av MIUI 9.5 som ger snygga förbättringar jämfört med den tidigare versionen, inklusive iPhone X-liknande gester. Utöver detta har Xiaomi också lagt till några coola nya bakgrundsbilder som ser bra ut på telefoner med full vision.

För att prova MIUI 9-bakgrundsbilder på din enhet, följ länken nedan:

Ladda ner MIUI 9.5 bakgrundsbilder

Samsung Galaxy S9 och S9 + bakgrundsbilder

Samsungs nästa generations Galaxy S9 och S9 + kommer på hyllan den 16 mars. Men om du längtar efter den nya flaggskeppsenheten kan du prova dess bakgrundsbild på din telefon nu. Tack vare SamMobiles fick vi Galaxy S9 + duo exklusiva bakgrundsbilder. Alla bakgrundsbilder ser särskilt bra ut på telefoner med 18: 9-skärm. För att prova Samsung Galaxy S9 och S9 + bakgrundsbilder på din telefon, klicka på länken nedan:

Ladda ner Samsung Galaxy S9 Bakgrundsbilder

OnePlus 5T Star Wars Edition 18: 9 bakgrundsbilder

OnePlus 5T special Star Wars-utgåva tillkännagavs officiellt av OnePlus vid ett evenemang i Mumbai. I den speciella Star Wars-utgåvan har OnePlus 5T en vit unibody-design med Star Wars-logotyp och slår aldrig märke på bakpanelen. Det är inte allt, det innehåller också exklusivt Star Wars-tema och bakgrundsbilder, som saknas på den vanliga 5T.

Så om du är star wars-fan och vill prova dessa härliga bakgrundsbilder av OnePlus 5T på din telefon, följ länken XDA Developers nedan:

Ladda ner OnePlus 5T Star Wars bakgrundsbilder

OnePlus 5T 18: 9 bakgrundsbilder

OnePlus nya flaggskeppstelefon, OnePlus 5Ts bakgrundsbilder är tillgängliga för alla att njuta av. 18: 9-displaytelefonen har några exklusiva bakgrundsbilder som ska se bra ut på alla smartphones med full vision. För att få smaken på OnePlus 5T-bakgrundsbilder, klicka på länken nedan:

Ladda ner OnePlus 5T-bakgrundsbilder

Google Pixel 2 XL 18: 9 förhållandebakgrunder

Google Pixel 2 XL / Pixel 2 exklusiva Live-bakgrundsbilder är nu tillgängliga för alla. Så om du har varit angelägen om att prova dem och få den svårfångade premiumkänslan på din nuvarande telefon är allt du behöver göra att ladda ner APK-spegelfilen och utföra vissa steg. Klicka här för en steg-för-steg-guide för att applicera Google Pixel 2 XL-bakgrundsbilder på din telefon.

Ladda ner Google Pixel 2 XL-bakgrundsbilder

LG G6 18: 9 förhållandebakgrunder

LG G6 har en 5,7-tums 18: 9 2K-upplösning IPS LCD-skärm, som också är en HDR 10 och Dolby Vision-kompatibel, till ett mycket rimligt pris (Full Specification). Telefonen lagrar också några av de bästa av LGs tapeter. Så om du är förbluffad över enhetens bakgrund kan du ladda ner den från länken nedan och njuta av de exklusiva LG G6-bakgrundsbilderna på din enhet.

Ladda ner LG G6 Wallpapers

Samsung Galaxy S8 och S8 + 18: 9 Ratio Wallpapers

Samsung Galaxy S8 och S8 + är efterträdarna till företagets senaste Galaxy S7-serie. Telefonen har en Super AMOLED böjd infinity-skärm på framsidan, som stöds av företagets eleganta 3D-bakgrundsbilder. För att få tag på Samsung Galaxy S8-tapeten, klicka på länken nedan:

Ladda ner Samsung Galaxy S8 och S8 + bakgrundsbilder

LG V30 och LG V30 + 18: 9 Ratio Wallpapers

LG V30 är det sydkoreanska företagets andra smartphone, efter LG G6, som har ett bildförhållande på 18: 9. Telefonen har en Full vision-skärm, som går från början till slut och är omgiven av minimala ramar. (LG V30 Detaljerade specifikationer)

Bortsett från detta är telefonen fylld med några akuta och skarpa bakgrundsbilder som säkert kommer att se bra ut på vilken smartphone som helst. För att skaffa dig en del av denna LG-enhet kan du klicka på länken nedan för att ladda ner bakgrundsbilder till LG V30.

Ladda ner LG V30 Bakgrundsbilder

Samsung Galaxy Note 8 18: 9 Ratio Bakgrunder

Galaxy Note 8 tillkännagavs nyligen av företaget i Indien (Full Specification). Telefonen pryder en fantastisk skärm på framsidan – en 6,3-tums super AMOLED-skärm – som ser mer fantastisk ut med företagets häpnadsväckande samling tapeter.

Ladda ner Samsung Galaxy Note 8 Bakgrundsbilder

Xiaomi Mi Mix 2 18: 9 Ratio Wallpapers

Xiaomi, det kinesiska mega-varumärket, lanserade nyligen en 18: 9-visningsenhet, känd som Mi Mix 2, på sitt hemland. Framifrån kommer telefonen med mindre skärm med skärmhörn på toppen och en minimal ram på botten.

Även om telefonen bara kommer till Indien inom en snar framtid, kan du ändå njuta av enheten genom att ladda ner de fantastiska bakgrundsbilder som följer med enheten.

Ladda ner Xiaomi Mi Mix 2 bakgrundsbilder

100+ bästa 18: 9-bakgrundsbilder Lämpliga för AMOLED-, OLED-, POLED-skärmar

OLED-skärmar är kända för sin djupa svarta och oändliga kontrast. De är också energieffektiva eftersom de kan vända på enskilda pixlar för att erbjuda djupaste svarta möjliga. För att låta dig ta fördelarna med OLED-skärmen på din smartphone har vi sammanställt 100+ bästa 18: 9-bakgrundsbilder för AMOLED-skärmar.

Ladda ner 18: 9 bakgrundsbilder för AMOLED

Läs också: 10 bästa prisvärda mekaniska tangentbord som du kan köpa i Indien

Njut av dessa vackra 18: 9 eller 2: 1 bildförhållande bakgrundsbilder

Dessa är några av de bästa 18: 9-bildförhållandena som du laddar ner och upplever. Om du gillar abstrakt konst kan du alltid ladda ner bakgrundsbilder med hög upplösning så att de alla passar bra på din 18: 9-skärm.

10 bästa telefoner under 40000 kronor att köpa 2020