Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Bästa grafiska ritplattor att överväga 2022

Grafiska ritplattor har revolutionerat världen av ritning och grafisk design. Enheten, även känd som digitizer, pennplatta, digital rityta och digital grafisk surfplatta, gör det möjligt för sina användare att rita animationer, grafik och bilder med hjälp av en penna. Det fungerar på samma sätt som en traditionell penna och papper. Denna moderna teknik har dock inte bara vänt upp och ner på världen för grafiska designers. Ändå har det också blivit en av de mest avancerade teknikerna inom både undervisning och ritarbete.

Precis som smartphones finns det många olika märken tillgängliga för grafiska ritplattor. Detaljerna för några ges nedan.

XP-Pen Star G430S grafikplatta

Den här enheten är det primära svaret på alla dina böner om du är ny på grafiska ritplattor. Den har en aktiv yta på 4″ x 3″, ett gränssnitt som stöder USB för att para ihop den med alla bästa Android-ritappar, upplösning 5080 LPI och rapporthastighet på 266 RPS. Med den här enheten kan du skapa och designa en hel gom av pennor och penslar, och det spelar ingen roll om du är en högeranvändare eller en vänsteranvändare, eftersom den är designad för båda. Den kommer med ett batteri-free stylus som är extremt lätt att använda.

Veikk S640 grafisk ritplatta

Den här enheten är speciellt designad för grafiska designers för att ta sitt arbete till nästa nivå. Den levereras med en ultratunn display på 6 x 4 tum, batteri-free penna, upplösning på 5080 LPI, rapporthastighet på 250 RPS och läshöjd på 10 mm. Den är perfekt för målning, skissning, onlineundervisning och design av olika animationer och grafik. Den här enheten stöder Windows7/8/8.1/10 samt Mac 10.11.0.

Huion Inspiroy H640P

Det är en annan utmärkt enhet som är lika tunn som din mobiltelefon. Den är lätt som ett magasin och kan lätt bäras överallt när som helst. Den levereras med ett arbetsområde på 6,3×3,9, ett batteri-free penna eller penna som är robust och lätt att hålla i och använda, sex anpassningsbara tryckknappar, en upplösning på 5080 LPI och en rapporthastighet på 233PPS. Den här enheten stöder Windows7/8/8.1/10 samt Mac 10.11.0. Den här enheten är perfekt för avancerad målning, skissning och design av olika animationer och grafik.

Wacom DTK1660K0A Cintiq 16

Upplev världen av den mest naturliga teckningen med Wacom DTK1660K0A. Den kommer med en prisvärd pennskärm, 8192 olika trycknivåer och en kompakt 15,6-tums 1920×1080 HD-skärm. Med den här enheten är du säker på att få se varje liten detalj i ditt arbete. Den kommer också med en reptålig yta designad för att motverka bländning, så att du inte blir distraherad av reflexer när du arbetar. Den här enheten stöder även Windows7/8/8.1/10 samt Mac 10.11.0.

Utöver de ovan nämnda grafiska ritplattorna kan du även lägga vantarna på GAMMON PD1161, Wacom Intuos Wireless Graphics Drawing Tablet, HUION KAMVAS 13, Simbans PicassoTab 10 Inch Drawing Tablet och många fler. Det gör att du kan öppna upp dörren till en helt ny värld av grafisk design och teckning.