BÀsta Galleriappar för Android att anvÀnda

0 Shares

Galleriet Àr ett enkelt verktyg för att organisera och hantera alla dina foton och videor pÄ din enhet. Oavsett vilken enhet du anvÀnder Àr galleriappen en viktig att ha. De flesta av smartphonesna Àr förinstallerade med standardgalleriappen. Förutom den inbyggda galleriappen finns det flera galleriappar tillgÀngliga för alla operativsystem, inklusive Android. Dessa appar Àr utrustade med olika uppsÀttningar av avancerade funktioner inklusive fotoredigering, förbÀttringar, sÀkerhetsfunktioner och separata valv för att dölja kÀnsliga foton eller videor. Android-fotohanteringsappar Àr bra pÄ att sortera foton och Àr ocksÄ vÀlprogrammerade med oÀndliga sÀkerhetspolicyer. Det finns gott om galleriappar som finns tillgÀngliga i Google Play Store och vi har valt ut nÄgra av de bÀsta apparna som prioriterar anvÀndarvÀnligheten.

BÀsta Galleriappar för Android

VÀlj din favoritgalleriapp för din Android-enhet frÄn listan nedan.

Google Foton

Google-foton Àr en avancerad molnbackup-app som Àr förinstallerad pÄ alla Android-telefoner och surfplattor. Det ger möjlighet att komma Ät bilder och videor som Àr lagrade pÄ din enhet. Den har en smart sökfunktion som du enkelt kan söka efter och hitta bilder eller videor. Google Foton Àr en allt-i-ett-app för att lagra foton, skapa videor och album, fotocollage och mÄnga fler. Det Àr en gratis app för att automatiskt organisera alla bilder och videor baserat pÄ datum, plats och likheter.

1Galleri

1Gallery Àr en vackert utformad Galleri-app för att hantera alla dina mediefiler. Den hÀr appen Àr inbyggd med höga krypteringspolicyer för att skydda din integritet för att begrÀnsa tredjepartsÄtkomst. Det Àr en standardgalleriapp som kategoriserar dina mediefiler efter data. Förutom fotohantering kan du se och redigera dina foton och videor pÄ ett sÄdant sÀtt du vill. Den har ocksÄ snabba sökfunktioner och ett mörkt tema för att fÄ en bÀttre upplevelse.

Simple Gallery Pro

Simple Gallery Pro Àr en snabb och standardgalleriapp att anvÀnda istÀllet för en Android-inbyggd galleriapp. Det Àr verkligen en bra app att organisera och anpassa dina foton och videor. Den har kapacitet att ÄterstÀlla de raderade bilderna och sÀkrar ocksÄ ditt galleri med stark kryptering. Simple Gallery Pro Àr en enkel och offline-app som levereras med förbÀttrade bildredigeringsverktyg och filter för Ätkomst. Att Àndra storlek pÄ en bild Àr vÀldigt enkelt och stöder ocksÄ ett stort antal bildformat inklusive PNG, JPEG, MP4, MKV, GIF, SVG, RAW, etc.

A + Galleri

A + Gallery Àr en enkel och perfekt galleriapp tillgÀnglig i Google Play Store. Den utför alla grundlÀggande gallerifunktioner inklusive att organisera och hantera foton, skapa nya album och dela foton eller videor med andra. Alla dina mediefiler Àr sökbara och du kan söka i dina foton efter namn, datum, plats och Àven efter fÀrg. Förutom dessa A + -gallerier kan du dölja dina privata foton med appvalvet. Förutom enhetsgalleriet fÄr du tillgÄng till bilder och videor frÄn Dropbox, Facebook och Amazon Cloud.

Gallery Vault

Gallery Vault Àr en utmÀrkt app för att upprÀtthÄlla integriteten genom att dölja alla dina privata foton. Den Àr inbyggd med stark kryptering för att hÄlla sig borta frÄn snoopers. Du fÄr en sÀkerhetsvarning nÀr en okÀnd person försöker öppna ditt valv. Gallery Vault Àr integrerat med din personliga webblÀsare, sÄ det stöder alla dina nedladdningar. Dessutom finns det ingen begrÀnsning och du kan dölja valfritt antal bilder. Alla dolda foton och videor lagras endast pÄ din enhetslagring och inte online. SÄ det Àr bÀttre att sÀkerhetskopiera alla dina privata foton innan du ÄterstÀller enheten.

Memoria Photo Gallery

Memoria Photo Gallery Àr en av de vÀldesignade fotohanteringsapparna som kommer med olika anpassningar och sÀkerhetskryptering. Alla dina foton filtreras och kategoriseras pÄ ett enkelt sÀtt sÄ att du kan komma Ät dem utan problem. Den Àr inbyggd med en favoritsektion för att hÄlla dina minnesvÀrda bilder lÀtt Ätkomliga. Liksom andra galleriappar Àr den utvecklad med stark kryptering för att hÄlla dina foton utom synhÄll. Memoria Photo Gallery-appen har ett mörkt tema för att ha mindre stress pÄ dina ögon.

Bilder

Piktures, en fantastisk galleriapp som Àr vÀl kompatibel med Android-enheter. Den Àr utformad med ett intuitivt grÀnssnitt och smidig gest för enkel och snabb navigering. Det fungerar ocksÄ som en fotoredigerare och en videospelare för att komma Ät alla mediefilformat. Du kommer att kunna Àndra storlek pÄ bilderna innan du delar dem med andra. Piktures integreras med flera molntjÀnster, vilket gör det enkelt för dig att komma Ät foton frÄn Google Drive, OneDrive och Dropbox. Den Àr inbyggd med Chromecast-stöd för att visa dina Piktures-mediefiler pÄ den stora skÀrmen. Du kan hantera den hemliga enheten med alla dina kÀnsliga foton och videor.

F-Stop Gallery

F-Stop Gallery Àr en smart Android-galleriapp med olika materialdesigner och professionella verktyg att anvÀnda. Den hÀr appen lÀser metadata direkt frÄn dina foton och skapar automatiskt ett smart album med dina foton. Den har bra integration med Google maps sÄ att du kan blÀddra bland foton. Dessutom kan du bokmÀrka dina foton för omedelbar Ätkomst och spara taggar. Den har bÄde gratis och proversion ($ 4,99).

PhotoMap

PhotoMap Àr en unik galleriapp med ett intuitivt och modernt grÀnssnitt att anvÀnda. Du kan visa platserna pÄ Google Maps genom bilderna och skapa fotokollage med dina foton med fotolÀgena. Det hjÀlper dig att spÄra dina resor och Äterskapa dina minnesvÀrda ögonblick bara med ett tryck. PhotoMap kommer att sÀtta ihop alla foton och videor pÄ ett stÀlle, Àven frÄn ett externt SD-kort. Den har ett geotaggningslÀge som lÄter dig lÀgga till en geografisk plats till dina foton. Skaffa proversionen av PhotoMap för att fÄ en annonsfri visningsupplevelse.

Skjutbox

Slidebox Àr en perfekt lösning för Android-galleriappar och officiellt tillgÀnglig i Google Play Store för installation. Det Àr helt enkelt ett fotoorganiseringsprogram som kommer med smidiga gester för enkel navigering. Den hÀr appen identifierar liknande bilder och sorterar den goda till önskat album. Förutom att organisera foton hjÀlper det att ta bort dubbletter och oönskade frÄn ditt galleri. De flesta föredrar den hÀr appen eftersom den lÄter dig flytta dina bilder frÄn ett album till ett annat album pÄ samma sÀtt.

Att avsluta

Dessa Àr de bÀsta galleriapparna med coola funktioner som passar alla Android-enheter. Att Àga en ljudgalleriapp ger bÀttre bildupplevelse i överlÀgsen kvalitet. Med dessa appar kan du i stort sett göra vad som helst pÄ dina foton och tillgodose anvÀndargalleriets behov utan problem. Kommentera under din favoritapp pÄ listan och rekommendera Àven dina förslag om nÄgra. Följ vÄr Facebook och Twitter redogör för mer relaterade tekniska uppdateringar.

0 Shares