Bästa Galleriappar för Android att använda

Galleriet är ett enkelt verktyg för att organisera och hantera alla dina foton och videor på din enhet. Oavsett vilken enhet du använder är galleriappen en viktig att ha. De flesta av smartphonesna är förinstallerade med standardgalleriappen. Förutom den inbyggda galleriappen finns det flera galleriappar tillgängliga för alla operativsystem, inklusive Android. Dessa appar är utrustade med olika uppsättningar av avancerade funktioner inklusive fotoredigering, förbättringar, säkerhetsfunktioner och separata valv för att dölja känsliga foton eller videor. Android-fotohanteringsappar är bra på att sortera foton och är också välprogrammerade med oändliga säkerhetspolicyer. Det finns gott om galleriappar som finns tillgängliga i Google Play Store och vi har valt ut några av de bästa apparna som prioriterar användarvänligheten.

Bästa Galleriappar för Android

Välj din favoritgalleriapp för din Android-enhet från listan nedan.

Google Foton

Google-foton är en avancerad molnbackup-app som är förinstallerad på alla Android-telefoner och surfplattor. Det ger möjlighet att komma åt bilder och videor som är lagrade på din enhet. Den har en smart sökfunktion som du enkelt kan söka efter och hitta bilder eller videor. Google Foton är en allt-i-ett-app för att lagra foton, skapa videor och album, fotocollage och många fler. Det är en gratis app för att automatiskt organisera alla bilder och videor baserat på datum, plats och likheter.

1Galleri

1Gallery är en vackert utformad Galleri-app för att hantera alla dina mediefiler. Den här appen är inbyggd med höga krypteringspolicyer för att skydda din integritet för att begränsa tredjepartsåtkomst. Det är en standardgalleriapp som kategoriserar dina mediefiler efter data. Förutom fotohantering kan du se och redigera dina foton och videor på ett sådant sätt du vill. Den har också snabba sökfunktioner och ett mörkt tema för att få en bättre upplevelse.

Simple Gallery Pro

Simple Gallery Pro är en snabb och standardgalleriapp att använda istället för en Android-inbyggd galleriapp. Det är verkligen en bra app att organisera och anpassa dina foton och videor. Den har kapacitet att återställa de raderade bilderna och säkrar också ditt galleri med stark kryptering. Simple Gallery Pro är en enkel och offline-app som levereras med förbättrade bildredigeringsverktyg och filter för åtkomst. Att ändra storlek på en bild är väldigt enkelt och stöder också ett stort antal bildformat inklusive PNG, JPEG, MP4, MKV, GIF, SVG, RAW, etc.

A + Galleri

A + Gallery är en enkel och perfekt galleriapp tillgänglig i Google Play Store. Den utför alla grundläggande gallerifunktioner inklusive att organisera och hantera foton, skapa nya album och dela foton eller videor med andra. Alla dina mediefiler är sökbara och du kan söka i dina foton efter namn, datum, plats och även efter färg. Förutom dessa A + -gallerier kan du dölja dina privata foton med appvalvet. Förutom enhetsgalleriet får du tillgång till bilder och videor från Dropbox, Facebook och Amazon Cloud.

Gallery Vault

Gallery Vault är en utmärkt app för att upprätthålla integriteten genom att dölja alla dina privata foton. Den är inbyggd med stark kryptering för att hålla sig borta från snoopers. Du får en säkerhetsvarning när en okänd person försöker öppna ditt valv. Gallery Vault är integrerat med din personliga webbläsare, så det stöder alla dina nedladdningar. Dessutom finns det ingen begränsning och du kan dölja valfritt antal bilder. Alla dolda foton och videor lagras endast på din enhetslagring och inte online. Så det är bättre att säkerhetskopiera alla dina privata foton innan du återställer enheten.

Memoria Photo Gallery

Memoria Photo Gallery är en av de väldesignade fotohanteringsapparna som kommer med olika anpassningar och säkerhetskryptering. Alla dina foton filtreras och kategoriseras på ett enkelt sätt så att du kan komma åt dem utan problem. Den är inbyggd med en favoritsektion för att hålla dina minnesvärda bilder lätt åtkomliga. Liksom andra galleriappar är den utvecklad med stark kryptering för att hålla dina foton utom synhåll. Memoria Photo Gallery-appen har ett mörkt tema för att ha mindre stress på dina ögon.

Bilder

Piktures, en fantastisk galleriapp som är väl kompatibel med Android-enheter. Den är utformad med ett intuitivt gränssnitt och smidig gest för enkel och snabb navigering. Det fungerar också som en fotoredigerare och en videospelare för att komma åt alla mediefilformat. Du kommer att kunna ändra storlek på bilderna innan du delar dem med andra. Piktures integreras med flera molntjänster, vilket gör det enkelt för dig att komma åt foton från Google Drive, OneDrive och Dropbox. Den är inbyggd med Chromecast-stöd för att visa dina Piktures-mediefiler på den stora skärmen. Du kan hantera den hemliga enheten med alla dina känsliga foton och videor.

F-Stop Gallery

F-Stop Gallery är en smart Android-galleriapp med olika materialdesigner och professionella verktyg att använda. Den här appen läser metadata direkt från dina foton och skapar automatiskt ett smart album med dina foton. Den har bra integration med Google maps så att du kan bläddra bland foton. Dessutom kan du bokmärka dina foton för omedelbar åtkomst och spara taggar. Den har både gratis och proversion ($ 4,99).

PhotoMap

PhotoMap är en unik galleriapp med ett intuitivt och modernt gränssnitt att använda. Du kan visa platserna på Google Maps genom bilderna och skapa fotokollage med dina foton med fotolägena. Det hjälper dig att spåra dina resor och återskapa dina minnesvärda ögonblick bara med ett tryck. PhotoMap kommer att sätta ihop alla foton och videor på ett ställe, även från ett externt SD-kort. Den har ett geotaggningsläge som låter dig lägga till en geografisk plats till dina foton. Skaffa proversionen av PhotoMap för att få en annonsfri visningsupplevelse.

Skjutbox

Slidebox är en perfekt lösning för Android-galleriappar och officiellt tillgänglig i Google Play Store för installation. Det är helt enkelt ett fotoorganiseringsprogram som kommer med smidiga gester för enkel navigering. Den här appen identifierar liknande bilder och sorterar den goda till önskat album. Förutom att organisera foton hjälper det att ta bort dubbletter och oönskade från ditt galleri. De flesta föredrar den här appen eftersom den låter dig flytta dina bilder från ett album till ett annat album på samma sätt.

Att avsluta

Dessa är de bästa galleriapparna med coola funktioner som passar alla Android-enheter. Att äga en ljudgalleriapp ger bättre bildupplevelse i överlägsen kvalitet. Med dessa appar kan du i stort sett göra vad som helst på dina foton och tillgodose användargalleriets behov utan problem. Kommentera under din favoritapp på listan och rekommendera även dina förslag om några. Följ vår Facebook och Twitter redogör för mer relaterade tekniska uppdateringar.

Relaterade Artiklar

Back to top button