Bästa Dolby Atmos- eller DTS-kompatibla hörlurar: X

0 Shares

Och sanningen är att om du vill njuta av fantastiskt ljud är det bästa du kan göra att köpa hörlurar som är kompatibla med Dolby Atmos eller DTS: X (eller båda teknologierna). Naturligtvis är denna uppgift inte så enkel som den verkar, eftersom många modeller erbjuder stöd för andra Dolby-tekniker, som Dolby Digital.

Bästa Dolby Atmos eller DTS-kompatibla hörlurar

Så för att göra saker enklare för dig och inte behöva bli galen och titta på specifikationer har vi förberett en komplett sammanställning där du hittar de bästa alternativen att överväga om du vill köpa hörlurar som kan spela innehåll med Dolby Atmos eller DTS: X .

Hur de lyckas återge surroundljud

Sonido envolvente de la HT-ST5000

En av fördelar med Dolby Atmos och DTS: X över andra surroundljudstekniker ser vi i deras förmåga att återge innehåll i 360 grader. Ja, ljudet distribueras i hela rummet tack vare de vertikala högtalarna som erbjuds av ljudsystemen som är kompatibla med dessa format.

Och mekanismen är väldigt enkel, eftersom dessa högtalare återger ljudet uppåt, vilket gör att det studsar mot takväggen så att det senare fördelas i hela rummet. Resultatet? Ett omslutande ljud som kommer att lämna dig med öppen mun. Men givetvis, med tanke på att hörlurarna inte har dessa element, hur kan det komma sig att de är kompatibla med Dolby Atmos eller DTS: X?

Tja, hemligheten ligger i ljudbehandling . Uppenbarligen har inga hörlurar de högtalare som krävs för att uppnå äkta 360-graders ljud. Men genom olika mjukvaruverktyg kan de bearbeta ljudet så att det återges genom de olika kanaler som de integrerar.

Modeller att överväga

Och vi räknar redan med att resultatet är överraskande, eftersom du kan njuta av en utmärkt användarupplevelse när du använder hörlurar som är kompatibla med Dolby Atmos eller DTS: X. Naturligtvis måste du veta hur du väljer rätt modell. Så för att göra det enklare för dig har vi tagit fram en sammanställning där du hittar olika lösningar som mer än motsvarar dina förväntningar.

Vi räknar redan med att de flesta av de hjälmar som du kommer att hitta är spelmodeller , men vi har letat efter olika alternativ för att erbjuda dig en varierad sammanställning där du hittar hörlurar av alla slag så att du kan köpa den som passar dina behov bäst. Låt oss se vilka alternativ vi har valt.

Sebasty hörlurar

Auriculares Sebasty

Vi ger vår speciella startpistol med denna modell från företaget Sebasty. En produkt som har stöd för Dolby Audio och Dolby Atmos ljudteknik, samt en inbyggd mikrofon så att du kan prata med dina vänner medan du njuter av dina favoritspel.

Sony WH1000XM4

Öronljus Sony WH1000XM4

Utan tvekan Sony WH1000XM4 är den stora juvelen i kronan på den japanska tillverkaren i dess katalog av hörlurar. Och även om det japanska företaget har utvecklat sin egen surroundljudsteknik (Sony 360 Reality Audio), var just denna modell bland de sista som hade stöd för Dolby Atmos. Resultatet? Ett skandalljud som kommer att tillfredsställa behoven hos de mest musikälskande användarna.

Sony WH1000XM3

Sony WH1000XM3 är en hombre en el avion

Vi vill också rekommendera den tidigare modellen och att Sony WH1000XM3 erbjuder funktioner som liknar sin äldre brors funktioner, inklusive dess emblematiska och överraskande brusreducering , samt pekkontroller för att kunna utföra alla typer av handlingar på det mest bekväma sättet. Och nu när priset har rasat är det den bästa tiden att köpa dessa kompletta hörlurar.

Razer Thresher Ultimate

Razer Thresher Ultimate

Vi har redan indikerat för dig tidigare att den stora majoriteten av hörlurar som är kompatibla med Dolby Atmos eller DTS: X är modeller inriktade för de flesta gamers användare. Och vi har ett bra exempel i imponerande Razer Thresher Ultimate. En produkt som utstrålar kvalitet från var och en av sina porer tack vare en aggressiv design tillsammans med hög prestanda.

ASTRO Gaming A50

Auriculares ASTRO Gaming A50

Vi räknar redan med att du kommer att hitta flera modeller av ASTRO-företaget i denna samling, eftersom det är en av de stora referenserna när du köper hörlurar som är kompatibla med Dolby Atmos-teknik. I det här fallet vill vi rekommendera ASTRO Gaming A50 , företagets mest vitaminiserade modell som kommer att glädja de mest krävande spelarna.

Lägg till det faktum att de har ett program som gör att du kan konfigurera varenda parameter i dessa hörlurar för att ha en produkt vars kvalitet inte kommer att göra dig besviken.

Sony WF1000XM3

auriculares sony Sony WF1000XM3

Sanningen är att det finns väldigt få TWS-hörlurar som är kompatibla med dessa surroundljudstekniker. Även om ett av de få undantagen du hittar är Sony WF1000XM3, utan tvekan det bästa alternativet att överväga om du vill köp hörlurar av en måttlig storlek, men som ger ett skandalljud. De kommer att uppfylla dina förväntningar!

Corsair HS75 XB trådlös

Corsair HS75 XB trådlös

Vi fortsätter med den här sammanställningen där du hittar de bästa hörlurarna med stöd för Dolby Atmos eller DTS: X ljudteknologier, vi kunde inte missa möjligheten att rekommendera Corsair HS75 XB trådlös. En utsökt designad hörlur som, förutom att ha stöd för dessa teknologier, har två 50-millimeters givare för att ge det bästa ljudet.

ASTRO Gaming A40 TR

ASTRO Gaming A40TR

Vi återvänder till tillverkaren ASTRO för att rekommendera deras hyllade A40 TR. En modell som erbjuder ett förhållande mellan kvalitet och pris som är mycket svårt att slå tack vare satsning på ädla material för att erbjuda en utsökt design, tillsammans med den senaste ljudteknologin så att du kan njuta av ett akustiskt landskap där musik kommer att låta bättre än någonsin .

Sony MDR-HW700DS

Sony MDR-HW700DS

De senaste hörlurarna från det asiatiska företaget som vi vill rekommendera är dessa Sony MDR-HW700DS. Företaget har försett dessa hjälmar med en mycket attraktiv design, samt stöd så att du kan njuta av de två mest kompletta surroundljudsteknologierna med mer än tillfredsställande resultat.

ASTRO Gaming A20

ASTRO Gaming A20

För att avsluta med den här samlingen där du hittar de bästa hörlurarna som är kompatibla med Dolby Atmos eller DTS: X, vill vi rekommendera ASTRO Gaming A20. Utan tvekan en perfekt produkt att spela tack vare dess 15-meters aktionsradie, mer än tillräckligt för alla genomsnittliga rum.

0 Shares