Bästa digitala whiteboardtavlor för barn: billiga modeller för målning och ritning

0 Shares

Ja, sanningen är att numera börjar de minsta i huset varje gång hantera smarta enheter, men utan tvekan rekommenderas det inte att de spenderar många timmar med sin mobil eller surfplatta. Att ha en digital whiteboard gör det därför möjligt för barn att underhålla sig själva och utveckla sina konstnärliga färdigheter samtidigt som de har en trevlig tid, lära sig eller öva på nya färdigheter .

Bästa digitala whiteboardtavlor för barn

Sanningen är att förutom att rita tillåter digitala tavlor barn att utveckla konstnärliga färdigheter och hjälpa dem att lära sig läsa och skriva i en väldigt roligt och bekvämt sätt . Och det är att med den här typen av enheter är det inte längre nödvändigt att ha lådor fulla med förstörda papper.

Om du funderar på att köpa en digital whiteboardtavla till dina barn eller som present till din brorson, barnbarn eller son till en vän, finns det vissa detaljer som du bör ta hänsyn till när du väljer en. Å ena sidan finns det storlek av svarta tavlan, vilket ger en större eller mindre yta för att skriva, måla eller rita. Nu, beroende på varje barns ålder, kan vissa storlekar vara svåra att hantera, så vi måste hitta en storlek som stämmer överens med varje barns ålder eller kompetens.

Det är också bekvämt att granska andra egenskaper, till exempel om det är det känslig för trycket utövas av barnet när det målar, skriver eller ritar och att linjen är tunnare eller tjockare beroende på det, att den tillåter ritning i olika färger, priset , etc.

Digitala tavlor att ge till dina barn

Richgv

Blackboard med 15-tums tryckkänslig LCD-skärm. Den kan användas som en ritbräda för barn eller som skolinlärning, meddelanden, anteckningar etc. Den har en raderingsnyckel, skärmlåsknapp och låter oss till och med spara vad vi gör för att undvika oavsiktlig radering. Den mäter 30,5 x 0,8 x 24,5 cm och väger 390 gram.

Pizarra digital richgv 15

NEWYES 12 “

Skrivplatta eller digital whiteboard med 12 tums tryckkänslig skärm för att kunna skriva tunnare eller tjockare linjer beroende på vad vi trycker med pennan. Den har en raderingsknapp för att få ett nytt tomt ark, så vi slipper slösa mycket papper och den har två magneter så att vi kan hänga den på kylen och använda den för att lägga meddelanden eller anteckningar.

Pizarra digital newyes 12

LAPPAZO

Digital rittavla med färgade LED-lampor som du kan ändra för att göra barns kreationer ännu roligare. Varje gång knappen trycks in ändrar lamporna färg. Den kan raderas med en fuktig svamp som ingår. Dessutom free ritning, den kan också användas som en fotoram, anteckningstavla eller till och med en nattlampa. På baksidan har den plats för att fästa pennan och inte gå vilse.

Pizarra digital lapazzo

AGPTEK

12-tums digitaltavla med stort utrymme för att rita, skriva och måla i olika färger. Den har en anti-raderingsfunktion för att förhindra att ritningen raderas av misstag när knappen trycks ned, den låter dig radera bilder eller ord med en enda knapptryckning och den kan användas som en anteckning eller anslagstavla. Dess mått är 30 x 17,5 x 0,6 cm och den väger 200 gram.

Pizarra digital agptek

Sunany

8,5-tums LCD digital whiteboardtavla så att barn kan släppa lös sitt konstnärliga streck. Ytan är känslig för tryck, så det gör att du kan göra tunnare eller tjockare linjer beroende på vad du trycker på. Undvik skador på barns ögon, eftersom det inte har någon typ av strålning eller reflektioner. Det är en design med måtten 14,99 x 0,46 x 22,1 cm och en vikt på endast 117,93 gram.

Pizarra digital sunany

Richgv 8,5 “

8,5 tums LCD digitalt kort för barn. Bärbar, slimmad och lätt design (endast 140 gram) så att barn kan hantera det perfekt. Mycket lätt att använda, med en nyckel för att radera skärmen, lås för att undvika att oavsiktligt radera en ritning och utan blått ljus, strålning eller reflexer. Tryckkänslig skärm för att rita tunnare eller tjockare banor som vi kan göra med pennan eller med själva fingret.

Pizarra digital richgv

NYTT JA

LCD-grafisk surfplatta idealisk för användning som en digital whiteboardtavla som tillåter att rita linjer eller drag av olika tjocklek helt enkelt genom att reglera trycket på själva tavlan. En panel där barn kan rita och rita utan att behöva slösa papper, lära sig skriva eller ens läsa. Tillverkad av högkvalitativ plast med en mycket motståndskraftig skärm som till och med kan användas som bräda för vissa spel.

Pizarra digital newyes 8,5

GUYUCOM

Denna Guyucom-modell är ett 8,5-tums digitalt kort som låter dig radera och rita om vad du vill på den upp till 100 000 gånger. Utan tvekan ett bra alternativ att ge till barn som gillar att måla, skriva eller rita mest, eftersom de kommer att spara mycket pappersspill. Den har en låsnyckel för att förhindra att ritningen raderas av misstag och den skadar inte synen av barn eftersom den inte har någon typ av strålning eller reflexer.

Pizarra digital guyucom

NOBES

Denna digitala whiteboard eller magiska whiteboard har en 8,5-tums tavla med en mycket tunn och lätt design. Det låter dig radera brädan med en enda touch och det är mycket lätt att använda, eftersom vi kan använda din penna eller till och med med ditt finger. Skivans yta är känslig för tryck för att kunna dra tunnare eller tjockare linjer beroende på vilket tryck vi utövar på den. Tillverkad av högkvalitativ plast och motstånd men väldigt lätt. Ett sätt att spara tusentals och åter tusentals bortkastade ark.

Pizarra digitala nober

HOMESTEC

8,5-tums elektronisk whiteboardtavla med tryckkänslig LCD-panel för att kunna rita tunnare eller tjockare linjer beroende på vilket tryck vi gör med pennan. En idealisk enhet för barn att måla, rita och skriva utan gränser och utan att slösa ark. Den har en raderingsknapp så att tavlan med ett enkelt tryck visas helt tom och vi kan börja rita igen. Lätt och lätthanterlig design.

Pizarra digital HOMESTEC

0 Shares