BÀsta digitala whiteboardtavlor för barn: billiga modeller för mÄlning och ritning

0 Shares

Ja, sanningen Àr att numera börjar de minsta i huset varje gÄng hantera smarta enheter, men utan tvekan rekommenderas det inte att de spenderar mÄnga timmar med sin mobil eller surfplatta. Att ha en digital whiteboard gör det dÀrför möjligt för barn att underhÄlla sig sjÀlva och utveckla sina konstnÀrliga fÀrdigheter samtidigt som de har en trevlig tid, lÀra sig eller öva pÄ nya fÀrdigheter .

BÀsta digitala whiteboardtavlor för barn

Sanningen Àr att förutom att rita tillÄter digitala tavlor barn att utveckla konstnÀrliga fÀrdigheter och hjÀlpa dem att lÀra sig lÀsa och skriva i en vÀldigt roligt och bekvÀmt sÀtt . Och det Àr att med den hÀr typen av enheter Àr det inte lÀngre nödvÀndigt att ha lÄdor fulla med förstörda papper.

Om du funderar pĂ„ att köpa en digital whiteboardtavla till dina barn eller som present till din brorson, barnbarn eller son till en vĂ€n, finns det vissa detaljer som du bör ta hĂ€nsyn till nĂ€r du vĂ€ljer en. Å ena sidan finns det storlek av svarta tavlan, vilket ger en större eller mindre yta för att skriva, mĂ„la eller rita. Nu, beroende pĂ„ varje barns Ă„lder, kan vissa storlekar vara svĂ„ra att hantera, sĂ„ vi mĂ„ste hitta en storlek som stĂ€mmer överens med varje barns Ă„lder eller kompetens.

Det Àr ocksÄ bekvÀmt att granska andra egenskaper, till exempel om det Àr det kÀnslig för trycket utövas av barnet nÀr det mÄlar, skriver eller ritar och att linjen Àr tunnare eller tjockare beroende pÄ det, att den tillÄter ritning i olika fÀrger, priset , etc.

Digitala tavlor att ge till dina barn

Richgv

Blackboard med 15-tums tryckkÀnslig LCD-skÀrm. Den kan anvÀndas som en ritbrÀda för barn eller som skolinlÀrning, meddelanden, anteckningar etc. Den har en raderingsnyckel, skÀrmlÄsknapp och lÄter oss till och med spara vad vi gör för att undvika oavsiktlig radering. Den mÀter 30,5 x 0,8 x 24,5 cm och vÀger 390 gram.

Pizarra digital richgv 15

NEWYES 12 “

Skrivplatta eller digital whiteboard med 12 tums tryckkÀnslig skÀrm för att kunna skriva tunnare eller tjockare linjer beroende pÄ vad vi trycker med pennan. Den har en raderingsknapp för att fÄ ett nytt tomt ark, sÄ vi slipper slösa mycket papper och den har tvÄ magneter sÄ att vi kan hÀnga den pÄ kylen och anvÀnda den för att lÀgga meddelanden eller anteckningar.

Pizarra digital newyes 12

LAPPAZO

Digital rittavla med fÀrgade LED-lampor som du kan Àndra för att göra barns kreationer Ànnu roligare. Varje gÄng knappen trycks in Àndrar lamporna fÀrg. Den kan raderas med en fuktig svamp som ingÄr. Dessutom free ritning, den kan ocksÄ anvÀndas som en fotoram, anteckningstavla eller till och med en nattlampa. PÄ baksidan har den plats för att fÀsta pennan och inte gÄ vilse.

Pizarra digital lapazzo

AGPTEK

12-tums digitaltavla med stort utrymme för att rita, skriva och mÄla i olika fÀrger. Den har en anti-raderingsfunktion för att förhindra att ritningen raderas av misstag nÀr knappen trycks ned, den lÄter dig radera bilder eller ord med en enda knapptryckning och den kan anvÀndas som en anteckning eller anslagstavla. Dess mÄtt Àr 30 x 17,5 x 0,6 cm och den vÀger 200 gram.

Pizarra digital agptek

Sunany

8,5-tums LCD digital whiteboardtavla sÄ att barn kan slÀppa lös sitt konstnÀrliga streck. Ytan Àr kÀnslig för tryck, sÄ det gör att du kan göra tunnare eller tjockare linjer beroende pÄ vad du trycker pÄ. Undvik skador pÄ barns ögon, eftersom det inte har nÄgon typ av strÄlning eller reflektioner. Det Àr en design med mÄtten 14,99 x 0,46 x 22,1 cm och en vikt pÄ endast 117,93 gram.

Pizarra digital sunany

Richgv 8,5 “

8,5 tums LCD digitalt kort för barn. BÀrbar, slimmad och lÀtt design (endast 140 gram) sÄ att barn kan hantera det perfekt. Mycket lÀtt att anvÀnda, med en nyckel för att radera skÀrmen, lÄs för att undvika att oavsiktligt radera en ritning och utan blÄtt ljus, strÄlning eller reflexer. TryckkÀnslig skÀrm för att rita tunnare eller tjockare banor som vi kan göra med pennan eller med sjÀlva fingret.

Pizarra digital richgv

NYTT JA

LCD-grafisk surfplatta idealisk för anvÀndning som en digital whiteboardtavla som tillÄter att rita linjer eller drag av olika tjocklek helt enkelt genom att reglera trycket pÄ sjÀlva tavlan. En panel dÀr barn kan rita och rita utan att behöva slösa papper, lÀra sig skriva eller ens lÀsa. Tillverkad av högkvalitativ plast med en mycket motstÄndskraftig skÀrm som till och med kan anvÀndas som brÀda för vissa spel.

Pizarra digital newyes 8,5

GUYUCOM

Denna Guyucom-modell Àr ett 8,5-tums digitalt kort som lÄter dig radera och rita om vad du vill pÄ den upp till 100 000 gÄnger. Utan tvekan ett bra alternativ att ge till barn som gillar att mÄla, skriva eller rita mest, eftersom de kommer att spara mycket pappersspill. Den har en lÄsnyckel för att förhindra att ritningen raderas av misstag och den skadar inte synen av barn eftersom den inte har nÄgon typ av strÄlning eller reflexer.

Pizarra digital guyucom

NOBES

Denna digitala whiteboard eller magiska whiteboard har en 8,5-tums tavla med en mycket tunn och lÀtt design. Det lÄter dig radera brÀdan med en enda touch och det Àr mycket lÀtt att anvÀnda, eftersom vi kan anvÀnda din penna eller till och med med ditt finger. Skivans yta Àr kÀnslig för tryck för att kunna dra tunnare eller tjockare linjer beroende pÄ vilket tryck vi utövar pÄ den. Tillverkad av högkvalitativ plast och motstÄnd men vÀldigt lÀtt. Ett sÀtt att spara tusentals och Äter tusentals bortkastade ark.

Pizarra digitala nober

HOMESTEC

8,5-tums elektronisk whiteboardtavla med tryckkÀnslig LCD-panel för att kunna rita tunnare eller tjockare linjer beroende pÄ vilket tryck vi gör med pennan. En idealisk enhet för barn att mÄla, rita och skriva utan grÀnser och utan att slösa ark. Den har en raderingsknapp sÄ att tavlan med ett enkelt tryck visas helt tom och vi kan börja rita igen. LÀtt och lÀtthanterlig design.

Pizarra digital HOMESTEC

0 Shares