Bästa billiga smartklockan: modeller, funktioner och priser

0 Shares

Billiga smartklockor för mindre än 50 euro

Den första av de prisklasser som vi vill täcka i detta urval är naturligtvis den billigaste av alla. Vi går med de bästa smarta klockorna för mindre än 50 euro .

Amazfit Neo

Vi börjar med den billigaste klockan av alla: den Amazfit Neo . Denna modell, som vi kan köpa för cirka 30 euro, kommer inte att vara den enda från denna tillverkare (vi har redan berättat om det). Det är ett alternativ med en mycket enkel estetik som återskapar designen av CASIO som vi alla har haft som barn. En svartvit klocka, med ett batteri som räcker cirka 28 dagar och som dessutom klarar av att mäta vår puls, sömnkvalitet, ta emot notiser eller följa oss i våra träningspass.

Realme Watch

En annan mycket intressant modell i det här avsnittet av de billigaste är Realme Watch . En smartklocka med 1,4-tums färgskärm där vi utöver tiden kan se olika data om vår dagliga fysiska aktivitet, vädret och annan relevant data. Den har sensorer för att mäta hjärtfrekvens, sömnkvalitet och blodets syremättnad. Dess 160 mAh batteri klarar upp till 7 – 9 dagars användning. Den har 14 sportlägen för att följa oss medan vi går, springer, cyklar eller spelar tennis.

Xiaomi Mi Watch Lite

Tillverkaren av nästa smartklocka vi vill berätta om behöver få introduktioner. Det är Xiaomi Mi Watch Lite , en smart klocka med en enkel estetik, men full av intressanta funktioner. Denna modell innehåller integrerad GPS, en pulssensor, 11 olika träningslägen, en sömnmonitor och ett antal andra. På dess 1,4-tumsskärm kan vi se all data som den kan samla in från vår fysiska aktivitet, ta emot aviseringar och dessutom kan vi anpassa den efter vår smak tack vare de mer än 120 tematiska områdena. Dess batteri räcker upp till 9 dagars användning, enligt tillverkaren, och vi kan ladda det från 0 till 100 % på mindre än 2 timmar.

Amazfit Bip S

Toppar listan över smarta klockor för mindre än 50 euro har vi återigen en från tillverkaren Amazfit . Det är Bip S modell, en smartklocka med vattentäthet upp till ett tryck på 5 ATM (50 meters djup), som innehåller GPS för bättre övervakning av dess 17 olika sportlägen. Batteriet, i det här fallet, enligt tillverkaren, kan hålla i upp till 40 dagars användning. All data som daglig fysisk aktivitet, puls och annat, vi kan se dem genom kontrollappen från vår telefon. Denna modell finns i flera färger men, ja, den enda som är under 50 euro är svart. Resten ligger i följande prisklass.

Smarta klockor för mindre än 100 euro

Vi går upp lite i pris för att känna till några modeller som innehåller fler funktioner och framför allt förbättrar designen jämfört med de tidigare. Vi gick igenom smartklockorna för mindre än 100 euro .

Realme Watch 2 Pro

Vi återvänder för att upprepa tillverkarens modell riktiga jag med detta Titta på 2 Pro , en av dess senaste utgåvor som kommer att finnas tillgänglig från den 8 juli. Denna smartklocka är idealisk för dem som älskar sport, tack vare dess 90 sportlägen, dess IP68-beständighet mot vatten och damm och 14-dagars batteritid. Dessutom kommer den även med integrerad GPS, pulssensor och blodsyremättnad. Du kan ta emot aviseringar från applikationer, svara på samtal eller ge oss data såsom tidpunkten för vår anteckning. Denna modell har för närvarande en rabattkupong på Amazon som skulle lämna den med ett slutpris på 65 euro.

HUAWEI Watch FIT

Vi går vidare till en annan modell för sportälskare med denna HUAWEI Watch FIT . En klocka med något längre bildförhållande på sin 1,64-tums AMOLED-skärm i fullfärg. Den har totalt 96 träningslägen, innehåller GPS, 5 ATM-skydd och en autonomi på upp till 10 dagars användning. Naturligtvis har den en pulssensor, blodsyremättnad och allt detta, tillsammans med stegen, förbrända kalorier och annat, kommer den att visa oss genom gränssnittet på skärmen, eller genom sin app i vår smartphone. Som vi sa, förbättrar den här modellen kvaliteten på sin konstruktion, med en metallkropp som finns tillgänglig i olika färger.

Amazfit GTS 2 Mini

Återigen är det en annans tur smart klocka från tillverkaren Amazfit . Den här gången är det GTS 2 Mini modell , en smartklocka med en autonomi på upp till 14 dagars användning, 70 sportlägen, sömnövervakning, hjärtfrekvens och blodsyremättnad. Sfärerna på dess 1,55-tumsskärm kan anpassas efter vår smak och dessutom har den en rad intressanta funktioner som att hantera musiken på vår telefon eller använda skärmen som en fjärrutlösare för smartphonekameran. Om du vill veta det på djupet, uppmuntrar vi dig att ta en titt på vår videoanalys på YouTube.

Billiga smartklockor för mindre än 150 euro

Som sista prisklass inom detta urval går vi med de mest prisvärda modellerna. Det är dags att visa dig de bästa smartklockorna för mindre än 150 euro som du kan köpa.

Xiaomi Mi klocka

Det här är ytterligare en “gammal bekant” för oss, eftersom vi kunde analysera den grundligt på vår YouTube-kanal för några månader sedan. Det är Xiaomi Mi klocka , en smartklocka med en 1,39-tums rund AMOLED-skärm i fullfärg. En panel som vi kan se perfekt i alla situationer och som vi kan skräddarsy efter vårt tycke genom den oändlighet av sfärer som den erbjuder. Den har mer än 100 träningslägen, pulsmätning, blodsyremättnad, kan ta emot aviseringar, mäter kvaliteten på vår sömn, etc.

Samsung Galaxy Watch Active

En smart klocka med en design som liknar den tidigare är Samsung Galaxy Watch Active . Denna har en 1,1” färgskärm och ett 4 GB internminne för att lagra appar eller musik om vi så önskar. Den har olika modeller i fyrfärg och dess design är utan tvekan som en mycket mer försiktig smartklocka. Den kan mäta vår dagliga fysiska aktivitet, hjärtfrekvens och sömnkvalitet. Den har 5 ATM-skydd, Samsung Pay for NFC-betalningar och Tizen 4.0 som operativsystem.

Amazfit GTR 2e

Det senaste Amazfit modell som vi vill berätta om är GTR 2e . Vi kunde analysera det på video på vår YouTube-kanal, så om du vill veta det på djupet bör du ta en titt. Sammanfattningsvis kan vi berätta att han, trots att han inte är den äldsta brodern i sin familj, inte har något att avundas resten. Den har en anpassad sfär av bra storlek för att ta emot meddelanden eller kontrollera data om vår fysiska aktivitet. Lägg till pulssensor, övervakning av sömnkvalitet och blodets syremättnad.

Fitbit Versa 2

En tillverkare som Fitbit, känd inom sektorn för smarta klockor för sportälskare, kunde inte undgå denna lista. Specifikt är denna modell Fitbit Versa 2 , en av de billigaste i hela sin katalog för tillfället. Den har ett stort antal finish och färger. Den är kapabel att mäta sömnkvaliteten, den har pulsanalys, den har Fitbit Pay för betalningar och den har intern lagring för att lagra vår musik. Vi kan ta emot notiser via din skärm, följa våra utbildningar och se resultatet av all övervakning i din kontrollapp på telefonen. Och som en nyfiken detalj kan vi interagera med hjälp av röstkommandon med Alexa genom denna smartklocka.

0 Shares