Bästa billiga drönarna: modeller, funktioner och priser

0 Shares

De bästa billiga drönarna du kan köpa

Först och främst, och innan du börjar visa dig våra rekommendationer, är det nödvändigt att klargöra hur ekonomiskt att prata om “billiga drönare” kan övervägas.

På marknaden finns det en oändlighet av modeller vars snittpris är runt 800 euro till 1 000 euro. Därför är alternativen för billiga drönare som vi har övervägt de som inte överstiga intervallet 400 euro . Med det sagt, låt oss gå vidare med rekommendationerna.

Ryze Dji Tello Mini

Den första av modellerna som vi vill rekommendera dig om du letar efter en billig drönare är naturligtvis Ryze Dji Tello Mini . Det är den typiska modellen för DJI att börja i flygvärlden med dessa enheter. En drönare som väger 140 g gjord av litiumpolymer, med en räckvidd på upp till 100 meter jämfört med oss ​​tack vare sitt dubbla antennsystem och en autonomi på cirka 13 minuters flygning.

På sidan av bildkvalitet och videoinspelning under flygning har denna Tello Mini en enda 5 megapixelkamera, som kan spela in video i HD-kvalitet med elektronisk bildstabilisering eller ta fotografier med en acceptabel kvalitet när det gäller en drönare. ekonomisk.

Angående hanteringen så har denna ingen fjärrkontroll som andra modeller. Vi kan styra Tello Mini direkt via vår mobiltelefon. Var vi än är så är det bara att ta fram smarttelefonen, öppna dji-appen och börja flyga. Även om ja, kom ihåg att respektera de flyglagar som gäller för denna typ av utrustning.

Papegoja Mambo fluga

Å andra sidan har vi en av de Papegoja alternativ. Specifikt är detta Mambo Fly , en drönare som kan fästas på olika tillbehör som en liten bollskytt eller till exempel kameran som vi i det här fallet måste köpa separat. Specifikt har denna drönare en vikt på 63,5 g, har en autonomi på cirka 10 minuters flygning och en räckvidd på max 100 meter. Och den maximala hastigheten som den kan nå är cirka 30 km / h.

Det är en väldigt liten modell som är idealisk för att börja lära sig flyga drönare och att vi, tack vare kameratillbehöret och vår smartphone, till och med kan förvandla den till en FPV-modell. Det betyder att vi kommer att se första person vad drönaren ser när den flyger.

Papegojgunga

Fortsätter med samma tillverkare, en annan av de mest intressanta modellerna som vi kan hitta i deras katalog utan att spendera för mycket pengar är detta Papegojgunga . Detta är en drönare med ganska unik estetik och funktion, eftersom det är en 2-i-1 drönare: plan och quadcopter. Med denna modell kommer vi att kunna flyga på samma sätt som ett plan skulle flyga framåt eller röra sig i lägre hastighet men på ett mycket stabilare sätt i form av en quadcopter.

Specifikt kan denna modell nå en maximal hastighet på 30 km / h, med en autonomi på cirka 8 minuters flygning och 100 meter av maximal räckvidd. Vi kan utföra stunts, svindlande flygningar och allt genom din egen kontroll, eller med vår telefon. När det gäller vikten når den 72,5 g, så vi kan vara lugna med avseende på gällande bestämmelser i detta avseende.

DJI Mavic Mini

Och för att avsluta denna rekommendation med stil, är det dags för dig att träffa vad som utan tvekan är den bästa drönaren i den ekonomiska sektorn som du kan skaffa dig själv med: Dji Mavic Mini . Eller åtminstone tills den förmodade Dji SE:s avgång.

Vi pratar om en drönare med en vikt på 249 g, ett batteri som räcker upp till 30 minuters flygning och en räckvidd på 2 km. Sedan, när det gäller sin kamera, är det här en drönare som kan spela in video med en lins på 12 MP i 2,7 K-kvalitet, förutom att den är stabiliserad video tack vare dess 3-axliga gimbal inbyggd i kroppen. I köppaketet kommer den med egen fjärrkontroll och skydd för propellrarna. Och dessutom, med “combo”-köpalternativet, ingår också en bärväska och 3 extra batterier.

Med hänsyn till dess design, vikt och egenskaper blir den en idealisk modell för alla de proffs som vill börja i drönarinspelningsvärlden. Men, ja, utan att spendera för mycket pengar.

“Ultra billiga” drönare och varför du inte ska köpa dem

Efter att ha sagt allt ovan, och nu när du vet lite mer om några av de mest intressanta modellerna av billiga drönare, är det dags att lösa det tvivel som säkert går igenom ditt sinne.

Varför rekommenderar vi inte andra alternativ till ett lägre pris? Tja, när du köper en drönare är sanningen att detaljer som tillförlitlighet eller varumärkeskonsistens spelar en grundläggande roll. Även om de billigaste modellerna kan verka som en leksak eller något ofarligt så är de det inte alls. Vad mer, innan ett klagomål kommer de att bedöma dig på samma sätt om drönaren kostade 40 euro, 100 euro eller 500 euro.

Av denna anledning, och med förtroende för det arbete som märken som Dji eller Parrot gör och utan att vilja förringa resten, har vi valt att i vår rekommendation endast ta med dessa fyra billiga drönare för mindre än 400 euro.

0 Shares