Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Bästa At&T-familjeplanerna för november 2023

När vi närmar oss slutet av 2023 letar familjer efter de bästa mobiltelefonplanerna för att hålla dem uppkopplade.

En av de mest populära leverantörerna på marknaden är AT&T, och de har en rad familjeplaner som tillgodoser olika behov. I den här artikeln tar vi en närmare titt på de bästa AT&T-familjeplanerna för november 2023.

Vi kommer att utforska AT&T-familjeplanen för 3 rader, 2 rader och 5 rader och utvärdera om de är värda investeringen.

Dessutom kommer vi också att fördjupa oss i de tillgängliga AT&T-familjeplanerna för dem med mer än 5 rader.

Så om du letar efter en pålitlig och prisvärd familjeplan som uppfyller dina kommunikationsbehov, fortsätt läsa för att upptäcka de bästa AT&T-familjeplanerna för november 2023.

Bästa AT&T-familjeplanerna för november 2023

Här är några av de bästa planerna att överväga:

1. Obegränsad på ditt sätt

AT&T’s Unlimited Your Way plan är ett utmärkt alternativ för familjer som vill ha obegränsad data. Med den här planen kan du blanda och matcha olika obegränsade planer för varje rad på ditt konto. Det betyder att du kan få rätt mängd data för varje person i din plan, utan att betala för mer än du behöver.

2. Delade dataplaner

Om du inte behöver obegränsad data, AT&T:s delade data planer kan vara ett bra alternativ. Dessa planer låter dig dela en pool av data mellan alla rader på ditt konto. Du kan välja rätt mängd data för din familjs behov, och du betalar bara för det du använder.

3. Mobile Share Plus

Ett annat alternativ att överväga är AT&T:s Mobile Share Plus-planer. Dessa planer inkluderar obegränsat samtal och sms, och du kan välja rätt mängd data för din familjs behov. Du kan också lägga till ytterligare linjer till din plan, så att alla i din familj kan hålla kontakten.

4. Förutbetalda planer

Om du letar efter ett mer prisvärt alternativ, AT&T:s förbetalda planer kan vara ett bra val. Dessa planer kräver ingen kreditprövning, och du kan välja rätt mängd data för dina behov. Dessutom har du flexibiliteten att ändra din plan efter behov, utan några långsiktiga åtaganden.

Plantyp Funktioner Pris
Obegränsad på ditt sätt Blanda och matcha obegränsade planer för varje rad på ditt konto Från $35 per rad och månad
Delade dataplaner Dela en pool av data mellan alla rader på ditt konto Från $20 per rad och månad
Mobile Share Plus Obegränsat samtal och sms, välj rätt mängd data för din familjs behov Från $50 per månad
Förbetalda planer Ingen kreditprövning, välj rätt mängd data för dina behov, flexibla planändringar Från $30 per månad

AT&T familjeplan för 3 rader: Hur man använder, är det värt det?

Här är några av de bästa AT&T-familjeplanerna för 3 linjer i november 2023:

 • Obegränsad på ditt sätt: Denna plan låter dig blanda och matcha obegränsade dataplaner för varje linje. Du kan välja från Unlimited Starter-, Extra- och Elite-planerna, beroende på dina behov. Priserna varierar från $140 till $200 per månad för tre rader, beroende på de valda planerna. Du får också 5G-åtkomst med denna plan.
 • Obegränsat extra: Denna plan erbjuder 50 GB premiumdata och 15 GB hotspotdata per linje och månad. Det kostar $160 per månad för tre linjer, vilket är ett stort värde för obegränsad data och 5G-åtkomst.
 • AT&T förbetalt: Om du föredrar en förbetald plan erbjuder AT&T en 12-månaders plan för tre rader som kostar $1 800 i förskott ($150 per månad). Med den här planen får du obegränsat med samtal, sms och data, samt 5G-åtkomst.

När du väljer en plan, överväg din familjs dataanvändning, budget och täckningsbehov. AT&T har en mängd olika planer att välja mellan, så du kan hitta en som passar din familjs behov och budget.

Plantyp Funktioner Pris för 3 rader
Obegränsad på ditt sätt Blanda och matcha obegränsade planer för varje linje på ditt konto, 5G-åtkomst $140 – $200 per månad
Obegränsat extra 50 GB premiumdata, 15 GB hotspotdata per linje och månad, 5G-åtkomst $160 per månad
AT&T förbetalt Obegränsat samtal, sms och data, 5G-åtkomst, 12-månaders plan 1 800 USD i förskott (150 USD per

Hur man använder AT&T Family Plan för 3 rader

För att använda AT&T:s familjeplan för tre rader måste du följa dessa steg:

 • Välj den plan som passar dina behov: AT&T erbjuder flera familjeplaner för tre linjer, inklusive obegränsade dataplaner och delade dataplaner. Du kan välja en plan som passar dina behov och budget.
 • Lägg till rader: När du har valt planen kan du lägga till rader till ditt konto. Du kan lägga till upp till 10 rader till din AT&T-familjeprenumeration.
 • Hantera ditt konto: Du kan hantera ditt konto och linjer med hjälp av myAT&T-appen eller webbplatsen. Du kan se din användning, betala räkningar och göra ändringar i din plan.

Är AT&T familjeplan för 3 linjer värt det?

Huruvida AT&T:s familjeplan för tre rader är värd det beror på dina behov och budget. Här är några faktorer att ta hänsyn till:

 • Kosta: AT&T:s familjeplaner för tre rader börjar på $70 per månad för en delad dataplan och $165 per månad för en obegränsad plan. Du måste överväga kostnaden för planen och om den ryms inom din budget.
 • Dataanvändning: Om du och dina familjemedlemmar använder mycket data kan en obegränsad plan vara värt det. Men om du inte använder mycket data kan en delad dataplan vara ett bättre alternativ.
 • Rapportering: AT&T har ett bra täckningsområde, men det är alltid en bra idé att kontrollera täckningen i ditt område innan du väljer en plan.
 • Funktioner: AT&T-familjeplaner erbjuder olika funktioner, såsom obegränsat samtal och text, mobil hotspot och internationell roaming. Du måste överväga vilka funktioner som är viktiga för dig och din familj.

AT&T familjeplan För 2 rader: Hur man använder, är det värt det?

Här är några av de bästa AT&T-familjeplanerna för två linjer i november 2023:

 • Obegränsad på ditt sätt: Med Unlimited Your Way-planen kan du blanda och matcha planer per rad, så att du kan välja den bästa planen för varje familjemedlem. Denna plan inkluderar 5G-åtkomst och obegränsad data för alla linjer. Kostnaden för två rader varierar från $140 till $200 per månad beroende på vilka planer du väljer.
 • Obegränsat extra: Den obegränsade extra-planen erbjuder 50 GB premiumdata, 15 GB hotspotdata och 5G-åtkomst för varje linje. Denna plan kostar $160 per månad för två rader.
 • 4GB plan: Om du inte behöver obegränsad data kan 4GB-planen vara ett bra alternativ för dig. Denna plan inkluderar 4 GB data per linje och kostar $45 per rad och månad. För två rader skulle den totala kostnaden vara 90 USD per månad.
 • 10 GB förbetald plan: Den förbetalda planen på 10 GB är ett bra alternativ om du vill spara lite pengar. Denna plan inkluderar 5 GB höghastighetsdata per linje och kostar $25 per linje och månad. För två rader skulle den totala kostnaden vara 50 USD per månad.
Plantyp Funktioner Pris för 2 rader
Obegränsad på ditt sätt Mixa och matcha planer per linje, 5G-åtkomst, obegränsad data $140 – $200 per månad
Obegränsat extra 50 GB premiumdata, 15 GB hotspotdata, 5G-åtkomst $160 per månad
4GB plan 4 GB data per rad $90 per månad
10 GB förbetald plan 5 GB höghastighetsdata per linje $50 per månad

Hur använder man AT&T Family Plan för 2 rader?

När det gäller att använda planen är det ganska enkelt. Du måste välja en plan som passar dina behov och budget och sedan lägga till en andra rad till den. AT&T erbjuder en mängd olika planer för 2 rader, inklusive förbetalda och efterbetalda alternativ.

En av de bästa AT&T-familjeplanerna för 2 linjer är alternativet Unlimited Your Way. Denna plan låter dig blanda och matcha olika obegränsade planer för varje linje, så att du kan anpassa din plan för att passa dina individuella behov. Till exempel kan en rad ha Unlimited Starter-planen medan den andra har Unlimited Elite-planen.

Ett annat bra alternativ är den förbetalda planen på 10 GB, som kostar $25 per rad när den kombineras till en familjeplan med två rader. Den här planen är ett bra val för dem som inte behöver obegränsad data och vill spara pengar.

Är AT&T familjeplan för 2 linjer värt det?

När du bestämmer dig för om en plan för 2 linjer är värd det, överväg hur mycket data du vanligtvis använder och om du behöver några ytterligare funktioner som hotspot eller internationella samtal. Du bör också jämföra kostnaden för en plan med två rader med kostnaden för två separata planer för att se om du faktiskt kommer att spara pengar.

AT&T familjeplan För 5 rader: Hur man använder, är det värt det?

En av de mest populära AT&T-familjeplanerna för fem rader är Unlimited Your Way-planen. Med den här planen kan du blanda och matcha tre olika obegränsade planalternativ för din familjs linjer för att skapa den perfekta anpassade planen.

Du kan välja mellan följande obegränsade planer:

 • Obegränsad förrätt: Den här planen kommer med obegränsat tal, text och data, men datahastigheter kan saktas ner under tider av överbelastning i nätverket. Det inkluderar även 5G-åtkomst.
 • Obegränsat extra: Den här planen inkluderar obegränsat samtal, text och data, men datahastigheter kan saktas ner under tider av överbelastning i nätverket. Den inkluderar också 5G-åtkomst och 15 GB höghastighetsdata för mobil hotspot per linje.
 • Obegränsad elit: Den här planen inkluderar obegränsat samtal, text och data, och datahastigheter kan saktas ner under tider av överbelastning i nätverket efter 100 GB dataanvändning. Det inkluderar också 5G-åtkomst, 40 GB höghastighetsdata för mobil hotspot per linje och HBO Max.

Priserna för Unlimited Your Way-planen varierar beroende på hur många rader du har och vilka planalternativ du väljer.

Till exempel, om du har fem rader på Unlimited Starter-planen, betalar du $180 per månad. Om du har fem rader på Unlimited Extra-planen betalar du $200 per månad. Och om du har fem rader på Unlimited Elite-planen, betalar du $250 per månad.

Plantyp Funktioner Pris för 5 rader
Obegränsad förrätt Obegränsat samtal, sms och data, 5G-åtkomst $180 per månad
Obegränsat extra Obegränsat samtal, sms och data, 15 GB höghastighetsdata för mobil hotspot per linje, 5G-åtkomst $200 per månad
Obegränsad Elit Obegränsat samtal, sms och data, 40 GB höghastighetsdata för mobil hotspot per linje, 5G-åtkomst, HBO Max $250 per månad
Mobile Share Plus Dela en pool av data mellan rader, välj bland flera dataalternativ Från $80 per månad

Hur man använder AT&T Family Plan för 5 rader?

För att komma igång måste du registrera dig för planen och välja hur många rader du behöver. Med familjeplanen kan du ha upp till 10 rader på ett konto, så du har gott om utrymme för att lägga till fler familjemedlemmar eller till och med vänner.

När du har registrerat dig måste du välja ett dataabonnemang. AT&T erbjuder en mängd olika dataplaner att välja mellan, så att du kan välja den som bäst passar din familjs behov. Du kan också välja att lägga till ytterligare funktioner, till exempel internationella samtal eller mobil hotspot.

Är AT&T familjeplan för 5 linjer värt det?

Svaret på denna fråga beror verkligen på din familjs behov. Om du har en stor familj som använder mycket data kan familjeplanen vara ett utmärkt val. Men om du har en mindre familj som inte använder mycket data, kan du ha det bättre med en annan plan.

För att hjälpa dig att bestämma, här är några för- och nackdelar med AT&T Family Plan:

Fördelar:

 • Obegränsat samtal, sms och data för alla på din plan
 • Möjlighet att lägga till upp till 10 rader på ett konto
 • Olika dataplaner att välja mellan
 • Ytterligare funktioner tillgängliga, såsom internationella samtal och mobil hotspot

Nackdelar:

 • Kan bli dyrt om du inte behöver mycket data
 • Begränsad täckning i vissa områden
 • Kan uppleva lägre hastigheter under tider med hög nätverkstrafik

Vilka är tillgängliga AT&T-familjeplaner för mer än 5 rader?

Om du behöver en familjeplan med fler än 5 rader, erbjuder AT&T flera alternativ att välja mellan. Här är några av de bästa AT&T-familjeplanerna för november 2023:

 • Unlimited Your Way Elite: Unlimited Your Way Elite-planen är den mest omfattande familjeplanen som erbjuds av AT&T. Det inkluderar obegränsat samtal, text och data, samt 40 GB höghastighetsdata för mobil hotspot per linje. Du kan ha upp till 10 rader på den här planen, och den inkluderar även HBO Max, HD-streaming och 5G-åtkomst. Kostnaden för 10 rader är $250 per månad.
 • Obegränsad din väg Extra: Om du inte behöver lika mycket data som Elite-planen, kan Unlimited Your Way Extra-planen passa bättre för din familj. Det inkluderar obegränsat samtal, text och data, samt 15 GB höghastighetsdata för mobil hotspot per linje. Du kan ha upp till 10 linjer på denna plan, och den inkluderar även HD-streaming och 5G-åtkomst. Kostnaden för 10 rader är $200 per månad.
 • Mobile Share Plus: Om du föredrar en delad dataplan är Mobile Share Plus-planen ett bra alternativ. Du kan ha upp till 10 rader på den här planen, och den inkluderar en delad datatillåtelse på 50 GB per månad. Varje rad innehåller också obegränsat samtal och text. Kostnaden för 10 rader är $240 per månad.
 • Förbetalda planer: AT&T erbjuder också förbetalda familjeplaner för dem som föredrar att betala i förskott. Du kan ha upp till 10 rader på dessa planer, och de inkluderar obegränsat samtal och text. Datatillägg varierar beroende på vilken plan du väljer, och vissa planer inkluderar även mobil hotspot-data. Priserna börjar på $25 per rad och månad.

Här är en tabelljämförelse av de olika AT&T-planerna för mer än 5 rader:

Plantyp Funktioner Pris för 10 rader
Obegränsad Your Way Extra Obegränsat samtal, sms och data, 15 GB höghastighetsdata för mobil hotspot per linje, HD-streaming, 5G-åtkomst $200 per månad
Mobile Share Plus Delad datamängd på 50 GB per månad, obegränsat samtal och sms per rad $240 per månad
Förbetalda planer Obegränsat samtal och text, varierande datatillägg, vissa planer inkluderar mobil hotspot-data Från $25 per rad och månad