Bästa apparna för att lagra foton på iPhone och iPad

0 Shares

Vad du ska leta efter i fotoförvaring

När det kommer till applikationer vars uppdrag är att lagra dina bilder och spåra dem är det viktigaste säkerhet . Välj alltid en tjänst som har ett lämpligt krypteringssystem för att kunna lagra alla dessa multimediafiler. Och som vi har kommenterat vid många tillfällen, speciellt när man hyr en molntjänst, måste man alltid försöka betala för det. Detta beror på ett system av logik, eftersom när du betalar för en tjänst får du en ekonomisk avkastning från denna avgift och inte från dina egna uppgifter . Det är därför om du vill vara helt lugn är det bättre att betala för denna lagring.

Bästa apparna för att spara foton på iPhone och iPad

Utöver integritet är funktionerna som erbjuds av själva applikationen viktiga. Vi syftar framför allt på allmän organisation av alla fotografier genom de kriterier som du själv ställer upp. Tidslinjen, datumet eller platsen anger här. Vissa kan dessutom använda sig av artificiell intelligens för att kunna genomföra en mer uttömmande spårning av alla fotografier du letar efter. Detta är något som börjar implementeras i de flesta applikationer men det är inte något universellt och det är utan tvekan mycket användbart att kunna komma åt alla fotografier med en enkel sökning.

Molntjänster för att lagra dem

En av de säkraste platserna att lagra alla dina bilder är utan tvekan molnen. Detta är verkligen viktigt, särskilt för att kunna konsultera detta innehåll från vilken enhet som helst på ett säkert sätt och få det att hålla för evigt. Här visar vi dig de applikationer som gör att du kan lagra intelligent.

Google Foton

Detta är Googles specialiserade tjänst för att kunna lagra alla foton i Google Drive. Dessutom, det finns ingen typ av gräns för att kunna ladda upp allt multimediainnehåll som finns lagrat på enheten. Det enda man bör tänka på är att originalkvaliteten på bilderna alltid måste bibehållas för att ha denna obegränsade lagring. Om du vill vidta andra åtgärder med hänsyn till kvalitet bör du välja att göra en månatlig betalning för att öka lagringen.

Behandlingen av fotografierna sker på ett intelligent sätt, att alltid ha dem lagrade i molnet och förhindrar att de lagras på själva enheten. Dessutom, de kan kännas igen genom artificiell intelligens för att snabbt söka efter dem och till och med automatiskt generera minnen. Om du tar en tur till en specifik plats kommer du att kunna se hur alla fotografier är samlade i ett enda album utan att behöva göra någonting.

OneDrive

OneDrive

OneDrive är den molntjänst som erbjuds av Microsoft som låter dig göra olika säkerhetskopior av dina bilder automatiskt. Programmet du installerar kommer att upptäcka alla multimediafiler du har lagrat. För tillfället kommer den att göra en säkerhetskopia som kommer att upprepas med jämna mellanrum och i bakgrunden. Detta gör att alla nya foton som ingår förs in i säkerhetskopian automatiskt utan din inblandning.

Det enda problemet du har är det tillgängliga lagringsutrymmet. Det är ganska begränsat eftersom basen bara har 5 GB som bara kan utökas genom ett abonnemang på företagets kontorssvit. Utöver detta finns det en riktigt komplett och intuitiv applikation som kan söka efter all denna data på andra enheter. Ingen typ av plattform eller operativsystem är utesluten eftersom OneDrive är tillgängligt på alla enheter.

Dropbox

Dropbox

Dropbox är en av de mest använda molntjänsterna i världen, eftersom det är en multiplattformsapplikation och med åtkomst via webbversionen. När du loggar in kommer den att be om tillgång till hela fotobiblioteket som du har på dina enheter. Detta kommer automatiskt att ladda upp foton och videor från galleriet till molnlagringen för snabb delning. All denna process görs i bakgrunden så att du inte får reda på det och det görs alltid genom en stabil anslutning.

Så fort du registrerar dig kan du ha tillgång till ett utrymme på 2000 GB, även om det inte är permanent. Det kan vara användbart att se hur applikationen fungerar generellt och hur alla dina bilder kan hanteras. När testprocessen är över måste du betala en månads- eller årsprenumeration för att få tillgång till mycket mer lagringsutrymme. Härifrån kan du börja njuta av Dropbox och den säkerhet den erbjuder för allt ditt innehåll.

MEGA

MEGA

Denna molntjänst är känd för alla på grund av dess betydelse i nätverket. Den har ett av de bästa säkerhetssystemen för att ha end-to-end-kryptering. Liksom resten av applikationerna kan den spåra alla fotografier på iPhone eller iPad för att kunna ladda upp dem i bakgrunden. På så sätt får du inte reda på när ett nytt foto laddas upp, vilket säkerställer att du alltid har den uppdaterade onlinebackupen.

Problemet här är hur lagringen inte kunde vara på annat sätt. Med basplanen som erbjuds användarna kan många bilder laddas upp i standardkvalitet, men när du vill ladda upp video är det när du behöver ha ett extra utrymme. Detta uppnås genom olika månatliga eller årliga prenumerationsplaner som erbjuds av MEGA. Det positiva är att det är ett multiplattformssystem som kan användas på vilken enhet som helst.

Fotohanteringsappar

Utöver molntjänster kan du också hitta några applikationer som försöker hantera alla bilder du har på rullen. Här är de viktigaste från App Store.

Slidebox

Slidebox

Applikation som låter dig hantera alla dina foton på ett bekvämt och intelligent sätt. Alla reseminnen, evenemang, idéer, anteckningar kommer att organiseras perfekt i olika album utan att du gör något extra. Genom olika gester kan du radera de bilder du inte vill ha, klassificera dem, jämföra dem eller ställa in dem som favoriter.

Slidebox kan interagera direkt med den inbyggda Photos-appen, så alla ändringar du gör kommer att återspeglas direkt i iCloud och i ditt fotobibliotek. Det är inte bara begränsat till konventionella fotografier, utan också väljer synkronisering med GIF. Även om du vill njuta av alla funktioner på ett obegränsat sätt, måste du betala en månads- eller årsprenumeration som inkluderar mer än 10 000 fotografier.

HashPhotos

HashPhotos

Glöm att svepa och svepa genom dina foton i den inbyggda fotoappen tack vare HashPhotos. Den är specialdesignad så att du kan använda den bekvämt med en ganska ren och tydlig design. Det är därför om du är ett stort fan av fotografering är det här applikationen du borde ha installerat på din iPhone eller iPad. Med appen kan du tagga alla bilder, placera dem på en karta eller skapa en tidslinje bland många andra intressanta funktioner.

Det är inte bara begränsat till att skapa dina minnen utan du kan anpassa hela användargränssnittet för att passa dina behov. På detta sätt kan du öka, ändra storleken eller stilen på miniatyren, märken, ytterligare information eller gruppera dem. Allt detta görs med utmärkt säkerhet tack vare foto- eller videovalvet om du vill ha några intima bilder utom synhåll för andra människor.

Photo Manager Pro 6

Photo Manager Pro 6

Ger en komplett lösning för alla dina mediefiler på iPhone och iPad. Ordna foton och videor som du har lagrat i olika mappar och undermappar. För att hålla all denna information säker, du kan alltid ställa in ett lösenord som bara du känner till. Till alla foton och videor kan du lägga till en beskrivning samt ett stjärnbetyg som överförs härifrån till vilken annan webbplats som helst som en molntjänst.

Du kommer att ha möjlighet att beställa fotografierna efter datum, namn eller typer, genom att enkelt kunna ordna om dem genom att helt enkelt dra alla element. Detta dragsystem kan också uppnås för att kunna kopiera bilder mellan applikationer om du använder det på en iPad. Genom sökmotorn kommer du att kunna hitta de fotografier du behöver med namn, datum eller vilken typ av fil det är.

Mina bilder

Mina bilder

Med den här applikationen kan du skapa och organisera album och välja din föredragna design genom att kunna lägga till foton och videor till den. Som skivomslag kan du lägga din favoritbild och välja din favoritdesign bland de 45 olika teman som finns tillgängliga. Du kommer välj organisationen av fotografierna själv, att kunna ställa in efter datum för att tydligt se vad du gjorde vid en specifik tidpunkt i det förflutna.

När du importerar alla bilder från din enhet kommer originaldata också att importeras utan att göra någon form av modifiering, dessa är Exif-data. På så sätt kommer tidsstämpeln eller geolokaliseringen alltid att bevaras för att kunna dela den via iTunes med din PC. Appen har exklusivt designats för att extrahera alla minnen du har lagrat även om den inte fungerar överdrivet bra eller inte är ansluten till internet.

Vilken applikation är den mest rekommenderade

Det finns många applikationer som vi har diskuterat i den här artikeln och du har säkert blivit överväldigad, och det är därför vi rekommenderar några särskilt. När det gäller molntjänster är det bästa utan tvekan Google Foton. De främsta anledningarna är den praktiskt taget obegränsade lagringen samt den artificiella intelligens som tillämpas. Applikationerna är perfekt organiserade och du kan få tillgång till minnen som skapas automatiskt av tjänsten själv. Dessutom är tillgången universell

När det gäller organisationsapplikationer som hanterar foton utan att ladda upp dem till molntjänster måste vi rekommendera Photo Manager Pro 6 för dess övergripande utformning såväl som för organisationssystemet. Vi tror att möjligheten att ha mappar och undermappar är ganska framgångsrik även om man tar hänsyn till organisationssystemet som om de vore filer. Dessutom kan det organiseras när som helst beroende på dina speciella behov.

0 Shares