Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Bästa appar för nummerpresentation: Hur man hittar okända uppringningsdetaljer för free

Ämne: Bästa appar för nummerpresentation: Hur man hittar okända uppringningsdetaljer för free

Vi får flera skräppostsamtal varje dag från låneombud till försäkringsmäklare och ibland från nätfiskeförsök. När du får sådana telefonsamtal från ett okänt nummer kan du hamna i ett dilemma om du ska acceptera eller inte. Ändå kan du ta reda på identiteten för dessa okända uppringare direkt på din telefon tack vare olika pålitliga appar för uppringare/identifiering och webbplatser.

Vi har här gjort en lista över de bästa mobilapparna och webbplatserna som är användbara för att hitta identiteten på uppringare. Det är också dessa appar för uppringning free för användning för både Android- och Apple-enheter.

Bästa nummerpresentationsappar i Indien

Truecaller

Den mest kända och pålitliga nummerpresentationsappen på listan är Truecaller. Med sin stora aktiva användarbas och förmåga att märka telefonnummer som bedrägeri, bedrägerier och robosamtal, gör den att den sticker ut bland alla program för samtalsidentifiering.

Detta uppnås genom användarfeedback och lång databas. Så när ett samtal kommer in kan du direkt bestämma dig om du vill svara på det eller inte. Å andra sidan, om den tar emot ett personligt samtal, kommer det också att blinka upp den som ringer upp så länge telefonnumret är sparat i dess databas. Appen erbjuder även samtalsloggar, meddelanden, samtalsinspelning och andra liknande funktioner.

Ladda ner Truecaller för Android | iOS

Hej

Hiya är en enkel Android-app som utför omvända uppringningar och sms-sökningar. Det var tidigare känt som Whitepages Caller ID. Den har ett antal funktioner, inklusive ett enkelt och snabbt sätt att blockera obehagliga samtal, automatisk avvisning av bedrägliga samtal och robosamtal och identifiering av telefonnummer i realtid. Den skannar snabbt och känner igen den som ringer med hjälp av databasen med hundratals miljoner telefonnummer.

Ladda ner Hiya för Android | iOS

CallApp

CallApp är ett nummerpresentation för Android och en omvänd telefonsökningsapp som gör anspråk på ett antal funktioner. Det tillåter användare att avvisa och svartlista skräppostsamtal, spela in både inkommande och utgående samtal och spåra telefonnummer med hjälp av sofistikerad nummerpresentationsteknik. Stöd för WearOS-klockor skiljer CallApp från sina konkurrenter. Du behöver inte längre ständigt gå efter din telefon för att kontrollera detaljerna för en okänd uppringare tack vare appen på din smartwatch. Det kan svartlista och filtrera spamsamtal från ett specifikt prefix som robocalls.

Ladda ner CallApp för Android

Showcaller

Showcaller specialiserar sig på att fastställa den äkta uppringarens namn och plats så att spam, bedrägerier, telemarketing och robosamtal kan undvikas. För att hitta någon, starta bara appen och skriv deras namn eller telefonnummer. Som ett resultat kommer du att få alla relevanta resultat, vilket gör det enkelt för dig att identifiera den som ringer. Dessutom finns det en samtalsinspelningsfunktion som automatiskt spelar in både inkommande och utgående samtal.

Ladda ner Showcaller för Android

Free-lookup.net

Man kan enkelt ta reda på vem som äger ett telefonnummer och vem deras telekomleverantör är genom att använda denna webbplats. För att börja samla information, skriv helt enkelt in telefonnumret i sökfältet. För att kontrollera informationen, dubbelkolla bara att du har angett landskoden för telefonnumret korrekt. Alla webbläsare, oavsett om de är på en mobil enhet, PC eller bärbar dator, kan enkelt komma åt den eftersom det är en webbplats för identifiering av telefonnummer.

Besök Free-lookup.net

Alla dessa appar och plattformar är tillgängliga för free. Låt oss veta i kommentarerna om du använder något av ovanstående.