BÀsta anvÀndbara frisörappar för bokningar, hÄrklippningar och programvara för Android och iOS

0 Shares

NÀr vi pratar om det Android operativsystem, Vi sÀger att bland de mÄnga element genom vilka den sticker ut och skiljer sig frÄn andra, mÄste vi naturligtvis nÀmna det enorma antalet tillgÀngliga applikationer. Naturligtvis finns det applikationer för alla smaker, en del underhÄllning, nÄgra produktiva och till och med applikationer som kombinerar bÄda, som de vi kommer att se i den hÀr artikeln.

Det Àr klart med det krÀvs mÄnga unga för att vara pÄ modet, sÀrskilt mÀn, mÄnga vÀljer att klippa hÄret hemma, men eftersom de inte Àr proffs Àr lite hjÀlp inte sÄ illa. DÄ behöver du veta att oavsett om du studerar till frisör, vill klippa dig sjÀlv eller om du Àr ett proffs som letar efter nÄgot kreativt sÄ kan dessa appar hjÀlpa dig.

Du kommer att se det dock följande applikationer De har nÄgra saker gemensamt, sanningen Àr att var och en pekar pÄ en annan publik, sÄ vi rekommenderar att du laddar ner dem alla om du har terminalutrymme. Sedan nÀr det kommer till att njuta av videor finns det vanliga rÄdet: spela upp dem medan du Àr ansluten till Wi-Fi, annars kommer vi att Àta mycket data.

De bÀsta Android-apparna för frisörer

Fade Masters-videor (nedladdning)

Fade Masters-filmer Det hÀr Àr den första frisörappen vi vill lÀra dig, som kommer att föra dig nÀrmare det vi vill erbjuda vÄra lÀsare, sÄ lÀnge dess namn indikerar.

Den har en enorm mÀngd instruktionsfilmer Med stilar som strÀcker sig frÄn professionella till andra urbana stilar av alla slag, lika intressant för nybörjare som det Àr för dem som har en egen frisörsalong, om kunden vill fÄ en Maluma-klippning, kan du uppnÄ det.

Wahl (ladda ner)

Den andra lektionen för frisörer som vi anser inte bör sluta beaktas Àr den berömda Wahlisom vi i första hand vill betona, att du kommer att kunna lÀra kÀnna dina arbetsredskap bÀttre. För detta ÀndamÄl innehÄller den sjÀlvstudier som lÄter oss se potentialen hos var och en av de maskiner och tekniker som vi kan tillÀmpa med dem.

Hair Studio frisörkurs (nedladdning)

Den tredje applikationen Àr densamma som illustreras i den hÀr artikeln, Frisörkurs Frisörstudio, varav vi mÄste betona att den sticker ut sÀrskilt för att den tillhör tjÀnsten frÄn Hair Studio, som Àr mycket uppskattad i miljön. Det Àr en applikation som innehÄller över 200 illustrativa videor som kommer att vara till stor hjÀlp om du vill lÀra kÀnna en frisörs arbete bÀttre.

Tips för att bli den bÀsta frisören

Om du bestÀmt dig frisörens vÀrlddu har talang för det och vill bli det bÀsta proffset av alla, vi ger dig nÄgra tips, utöver de applikationer vi visade dig tidigare, som kommer vÀl till pass nÀr det kommer till att göra den perfekta frisyren.

  • LĂ€r dig av din kund: Det första du bör veta Ă€r din klients personlighet, prata och frĂ„ga, sĂ„ att du har en tydlig bild av vad han gillar; Analysera hans ansiktslinje, ansiktsdrag och berĂ€tta för honom vilken vĂ€g som Ă€r bĂ€st för honom, kom ihĂ„g att du Ă€r ett professionellt öga.
  • Rensa bort dina tvivel: Om kunden har nĂ„gra tvivel Ă€r det ditt ansvar att förklara det, anvĂ€nda grafiskt material, visa honom vad resultatet blirpĂ„ detta sĂ€tt kommer du att sĂ€kerstĂ€lla snittets sĂ€kerhet; Det Ă€r viktigt att hĂ„lla din kund sĂ€ker eftersom de lĂ€gger i dina hĂ€nder en viktig punkt i deras fysiska kvalitet.
  • Visa sĂ€kerhetS: NĂ€r du gör klippet mĂ„ste du vara sĂ€ker pĂ„ att om du visar pinsamhet kommer din klient att tappa förtroendet, vilket Ă€r poĂ€ngen mot att du alltid agerar med sjĂ€lvförtroende eftersom det beror pĂ„ din kunds avkastning.
  • Ge henne frisyridĂ©er: Efter att ha gjort frisyren förklarar den hur den kan kammas i vĂ„tt och torrt, mĂ„nga mĂ€nniskor vet inte hur man ska Ă„teruppliva frisyren efter frisyr pĂ„ grund av bristande förklaring det fĂ„r dem att leta efter andra alternativ för hĂ„rklippning, du kan ladda ner dessa appar Ă€ven om din telefon gĂ„r lĂ„ngsamt.

Om du vill att dina kunder ska komma tillbaka till dig nÀr de behöver ett klipp, trÀna hela tiden, HÄll dig uppdaterad med frisörappar som vi rekommenderar ovan, följ vÄra tips och bli en utmÀrkt hÄrproffs.

0 Shares