Bästa Amazon Prime-serien: The Good Doctor, Mr. Robot och mer

0 Shares

Den gode doktorn

Den första serien som vi vill rekommendera kommer säkert att låta som dig om du har frågat genom gränssnittet på denna plattform, eftersom det utan tvekan är en av de mest sedda.

Detta är Den gode doktorn , en serie som fokuserar på historien om en briljant ung kirurg, kapabel att diagnostisera saker som andra inte skulle kunna föreställa sig genom att göra fiktiva diagram med sitt sinne. Den enda “nackdelen” med den här läkaren är att han lider av Savants syndrom. Detta syndrom genererar sociala problem för honom att relatera till resten av människorna runt honom, han har inte mycket empati för vad han kommer att säga något som han tror, ​​och ytterligare ett urval av obekväma situationer som du kan se genom hela den här handlingen.

För att göra saken värre hade Shaun, som är namnet på denna unga underbarnkirurg, inte vad vi förstår med en lycklig och vanlig barndom. En pappa som misshandlade honom, med hänsyn till hans sjukdom och de sociala problem han led av den, gjorde att han och hans bror rymde hemifrån när de fortfarande var barn. Till råga på allt, efter en olycka är Shaun helt ensam tills han tas in av Dr. Ira Glassman, som senare kommer att vara hans mentor tills han blir kirurg på San José St. Bonaventure Hospital.

För närvarande har den här serien totalt 5 säsonger, fördelade på 76 avsnitt. Den genomsnittliga varaktigheten av dessa är cirka 43 minuter. I Prime Video, för nu, kan vi se de första fyra säsongerna.

Herr Robot

En annan mycket framgångsrik serie som varmt rekommenderas är Herr Robot . Den här unge programmeraren lider också av en social störning, som hände i föregående serie, som “tvingar” honom att kontakta människor via sin dator, och mer specifikt genom piratkopiering.

Hans dubbla liv som säkerhetsingenjör i ett “vanligt” företag och medlem i en grupp hackare kommer att få Elliot, som den här unge mannen kallas, att se sig själv i en farligare situation än han skulle vilja.

Mr. Robot-serien har totalt 4 säsonger, som inkluderar 42 avsnitt. Varaktigheten av dessa sträcker sig mellan 45 minuter och 65 minuter. Du kan se alla hela säsongerna via Amazon Prime.

Frukta de vandrande döda

Såg du på The Walking Dead? Tja, om du gillade det Fear The Walking Döda serier kommer också. Det är spin-offen av den populära zombieintrigen, som utspelar sig i Los Angeles, och som visar början på apokalypsen ur en något säregen familjs synvinkel.

Denna familj består av Madison (Mamma), Travis (pojkvän), Alicia (Madisons dotter) och Nick (Madisons son). Den här familjen, innan zombiernas förestående ankomst, måste hitta sätt att överleva allt som händer oavsett vad.

Hittills har den här serien totalt 6 säsonger, som spänner över 85 avsnitt. Varaktigheten av dessa sträcker sig mellan 45 minuter och 65 minuter. Det har redan bekräftats att den här serien kommer att ha en sjunde säsong och de första 6 kan ses via Amazon Prime.

Internatskolan: Las Cumbres

Kommer du ihåg El Internado serie som var så populär för några år sedan? Tja, vi kan säga att det är en slags fortsättning eller “omstart” av den.

Det handlar om berättelsen om att barn/ungdomar som bor i en skola i ett före detta kloster. Den bär namnet på “Las Cumbres” , och det är omgivet av berg, förlorat i ingenstans, så att dess elever inte kan kontakta någon. Ungdomar som, som ni kan föreställa er, inte precis är “små änglar”: barn som har gett sina föräldrar problem och med en viss tendens att fortsätta generera de problemen vart de än går.

Precis som i föregångaren ser allt ut att gå bra tills det plötsligt börjar hända konstiga saker i skolan. En serie med ett mystiskt tema och till och med psykologisk terror ibland.

För tillfället har den en enda säsong på 8 avsnitt. Den genomsnittliga varaktigheten av dessa är cirka 50 minuter. Det har redan bekräftats att det kommer en andra säsong av denna ursprungliga Amazon Prime-serie.

KARNEVALSRAD

Vi fortsätter med Carnival Row serier . En berättelse med fantasitema där människor samexisterar på jorden tillsammans med mytologiska varelser som älvor. Olösta mord är de som bär handlingslinjen för handlingen, vilket genererar mycket spänning mellan den mänskliga arten och resten av varelserna.

Den här serien har en enda säsong på 8 avsnitt. Den genomsnittliga varaktigheten av dessa är cirka 50 minuter till 1 timme. Det har redan bekräftats att det kommer en andra säsong av denna ursprungliga Amazon Prime-serie.

En nypa magi

Fortsätter med temat fantasy och magi, vi befinner oss innan serien En nypa magi mer fokuserad, ja, för ungdomar hemma. 3 vänner upptäcker en magisk receptbok. Hans avsikt är att använda dessa recept för att free mormor till en av dem från en trollformel men … de upptäcker att de kommer att betala ett mycket högt pris för deras användning.

Den här serien har totalt 5 säsonger, som sträcker sig över 50 avsnitt för tillfället. Varaktigheten av dessa sträcker sig mellan 25 minuter och 30 minuter.

Panik

I en liten stad i Texas, Panik är det enda utloppet för lokala ungdomar. Varje år riskerar många av dem sina liv i en serie tester där de måste möta sina största rädslor för att vinna mycket pengar. Men efter två av dems död stiger insatserna och faran avsevärt.

För närvarande har den här serien en enda säsong på 10 avsnitt. Den genomsnittliga varaktigheten av dessa är cirka 43 minuter.

El Cid

Utspelar sig under medeltiden, den El Cid Serien är baserad på historien om Rodrigo Díaz de Vivar, en adelsman och militärledare som har fått smeknamnet av muslimerna på halvön.

Som det kommer att låta för dig, föreställer vi oss, är den här historien inspirerad av en av medeltidens mest kända karaktärer i Spanien, El Cid Campeador. Han började i en av de lägsta positionerna i samhället, var en vasall av monarker för ögonblicket och, lite i taget, steg han för att bli adel.

För närvarande har den här serien en enda säsong på 8 avsnitt. Den genomsnittliga varaktigheten av dessa är cirka 50 minuter till drygt 1 timme. Det har redan bekräftats att det kommer en andra säsong av denna ursprungliga Amazon Prime-serie.

Parot

De Parot serien är en av de som nyligen presenterades inom Prime Video-plattformen. Den är baserad på annulleringen av Parto-doktrinen i Spanien 2013, vilket ledde till att över 100 fångar frigavs.

Problemet med allt detta kommer när, några dagar senare, flera fångar framstår som döda på samma sätt som de fängslades för.

Serien, som vi berättade för er, har nyligen presenterats på Amazon Prime. För närvarande har den en enda säsong på 10 avsnitt vars längd är cirka 55 minuter.

Vild

Slutligen, inom denna lista, vill vi rekommendera Vild serier . Gillar du temat för hunger games? Det här är väl något liknande.

En fiktiv serie där en grupp tonårsflickor råkar ut för en flygolycka som gör dem ensamma på en öde ö. Men naturligtvis har denna händelse inte skett slumpmässigt. Dessa tjejer kommer att behöva lära sig att leva och överleva med sina olika sätt att se livet.

Den här serien har en säsong för tillfället, som sträcker sig över 10 avsnitt för tillfället. Varaktigheten av dessa sträcker sig mellan 44 minuter och 60 minuter. Den andra säsongen som vi kan se på Amazon Prime Video har redan bekräftats.

0 Shares