BÀsta alternativa programmen för att visa foton i Windows 10

0 Shares

Som vi sÀger, den Foton tittare som erbjuds av Windows 10 Àr ett tydligt alternativ. Med tiden har den polerats och har lagt till nÄgra funktioner. Men det Àr ett vÀldigt grundlÀggande program som, utöver anvÀndarnivÄn, inte erbjuder mÄnga funktioner. Dessutom kanske du har mÀrkt att det ibland tar lÄng tid att ladda bilderna, detta Àr ett av de mest Äterkommande klagomÄlen.

BÀsta alternativa programmen för att se foton

DÀrför, om du funderar pÄ att leta efter en alternativ för att visa och göra nÄgra redigeringar av dina foton och bilder bör du vara uppmÀrksam. HÀr kommer vi att beskriva nÄgra av de bÀsta programmen som du kan anvÀnda i Windows 10. Alla Àr det free . DÀrför kan du göra de tester du vill tills du hittar den som passar dina egenskaper bÀst.

Alternativ till Windows Photo Viewer

IrfanView

De free programmet IrfanView Àr möjligen ett av de mest kÀnda och mest anvÀnda av anvÀndare. Den har katalogiserats mÄnga gÄnger som det bÀsta alternativet för att visa bilder i Windows. Den Àr kompatibel med praktiskt taget alla versioner av operativsystemet, frÄn Windows XP till 10 .

mest program för foton

En av dess frÀmsta fördelar Àr det lilla utrymmet den upptar pÄ vÄr hÄrddisk och den utmÀrkta prestanda den har. Han svarar verkligen snabbt. Nu Àr dess uppdrag tydligt, att visualisera foton . NÀr det gÀller redigeringsalternativen Àr de inte de mest omfattande, men de Àr tillrÀckliga. Den stöder alla typer av bild- och videoformat, och stöder Àven mÄnga free installation plugins.


FastStone

Denna app fungerar utmÀrkt som en ren bildvisare. Men det ger oss ocksÄ andra alternativ, sÄ det kan vara en alternativ serie om vi letar efter en viss nivÄ av specialisering. FastStone Àr ocksÄ ganska snabb och lÀtt och kompatibel med mÄnga format. FrÄn det hÀr programmet kan vi lyfta fram att genom att anvÀnda vÀldigt lite resurser, det tillÄter oss att retuschera och redigera fotografierna.

Den har ett helskÀrmslÀge, vilket ger den en fördel jÀmfört med vissa program av stilen. Det erbjuder oss ocksÄ ganska avancerade verktyg relaterade till behandling av fÀrger, digitala effekter, metadata om bilderna eller visualisering av mappar.


XnView

XnView Àr en annan ganska lÀtt och effektiv bildvisare. Som en stark sida mÄste det sÀgas att det Àr kompatibelt med en oÀndlighet av multimediaformat . GrÀnssnittet Àr enkelt och intuitivt. Trots detta Àr avkastningen mer Àn tillfredsstÀllande. Visaren tillÄter vissa redigeringsalternativ som fÀrgjusteringar, fotoresidens, beskÀrning, metadataredigering, storleksÀndring, inklusive vattenstÀmplar, lÀgga till text eller presentera bilder.

Men det Àr inte bara en typisk bildvisare. Den organiserar ocksÄ bilder med lÀtthet och hanterar filer i ditt bibliotek. Den finns i mer Àn 40 sprÄk och har flera versioner beroende pÄ vilken specialiseringsnivÄ som anvÀndaren behöver.


JEPGView

Om du som anvĂ€ndare letar efter minimalism och fĂ„ konstigheter, Ă€r JPEGView möjligen ditt program. Det Ă€r en ganska enkel programvara, men mycket effektiv om vi krĂ€ver en snabb tittare för visualisering och grundlĂ€ggande redigering. Det stödjer JPEG , BMP , PNG , GIF och TIFF formaterar och bearbetar bilder med smidighet. Det Ă€r inte möjligt att detta program förbrukar vĂ€ldigt fĂ„ resurser frĂ„n vĂ„rt team. Redigeringsalternativen lĂ„ter oss justera kontrast, skĂ€rpa, fĂ€rgmĂ€ttnad, balans…

mest program för foton

AnvÀndningen Àr mycket enkel, eftersom dess grÀnssnitt erbjuder precis rÀtt blomstrar. För att göra detta baseras verktygen pÄ kontextmenyer för att fÄ ut det mesta av verktyget.


Honeyview

Ett annat alternativ som ocksÄ Àr ganska enkelt och grundlÀggande att anvÀnda. Men inte mindre effektivt, sÀrskilt om vi letar efter ren och enkel visualisering. HoneyView stöder en mÀngd olika format som t.ex JPG , PNG , GIF , BMP, och PSD , samt tillÄta komprimerade filer. Den erbjuder ocksÄ ett enkelt grÀnssnitt som gör det lÀtt att anvÀnda och en EXIF-lÀsare .

mest program för foton

Dess enkelhet fritar den inte frÄn att erbjuda vissa redigeringsalternativ som bildrotation, storleksÀndring eller filkonvertering.


Nomacs

Den hÀr programvaran gÄr ett steg lÀngre och gÄr utöver den vanliga displayanvÀndningen. Och det Àr att det Àr ett kraftfullt och snabbt verktyg som tillÄter redigering av foton och bilder. Om du anvÀnder flera operativsystem Àr Nomacs ett bra alternativ, eftersom det Àr kompatibelt med Mac OS och Linux . För att se bilder, stÀller applikationen till vÄrt förfogande ett bibliotek organiserat i miniatyrer och fungerar mycket flytande.

mest program för foton

Applikationen, som vi sĂ€ger, Ă€r inte en enkel tittare och erbjuder oss nĂ„gra intressanta redigerings- och justeringsalternativ: ljusstyrka, kontrast, mĂ€ttnad, exponering, storleksĂ€ndring … Förutom allt som nĂ€mnts tillĂ„ter den lĂ€sning RÅ och PSD format och har en bĂ€rbar version 64-bitars.


WildBit Viewer

Denna applikation som Àr kompatibel med Windows 10 Àr vÀldigt enkel och intuitiv om vi vill se vÄra bilder. Bland de olika funktionerna som WildBit Viewer erbjuder, lÄter dess bildspel oss se vÄra fotografiska filer i form av rutschbanor . Den har en ganska exakt zoom och fotoredigeraren erbjuder flera intressanta justeringsmöjligheter, som t.ex Àndra metadata .

mest program för foton

Den stöder de allra flesta fotoformat, totalt mer Àn 70, och lÄter oss jÀmföra bilder. Dess helskÀrmslÀge kan styras frÄn en Android mobil, eftersom den har en fjÀrrkontrollapplikation.


Apowersoft Photo Viewer

Den hĂ€r applikationen har flera likheter med Photos, den inhemska som erbjuds av Windows 10. Dessutom strĂ€var den efter att likna den exakt. Den förbĂ€ttrar dock den genom att erbjuda fler funktioner och bĂ€ttre svarstid. Den stöder grundlĂ€ggande bildformat som JPG , BMP , TIFF, och PNG . Men det kan ocksĂ„ lĂ€sa de mer professionella som RÅ , PSD och CDR .

Du gÄr in i redigeringsalternativen, Apowersoft Photo Viewer lÄter dig ta skÀrmdumpar , se i helskÀrm och grundlÀggande justeringar av fÀrg, kontrast etc. Verktyget fungerar snabbt och som förvÀntat förbrukar det fÄ resurser pÄ vÄrt team. Det tillÄter ocksÄ inlÀsning av filer PDF formatera.


ComicsViewer

Den hÀr foto- och bildvisaren Àr nÄgot annorlunda Àn resten. Som en egenhet har ComicsViewer ett vertikalt visningslÀge som gör att vi kan njuta av grafiskt innehÄll som t.ex. serier . Dessutom har den kompatibilitet med praktiskt taget alla befintliga format.

mest program för foton

NĂ€r det gĂ€ller resten av funktionerna har den grundlĂ€ggande redigeringsverktyg (kontrast, ljusstyrka, storleksĂ€ndring, roterande bilder, beskĂ€rning …). Detta gör det ocksĂ„ till ett lĂ€mpligt program för de anvĂ€ndare som vill ha sitt fotobibliotek organiserat. Det Ă€r ocksĂ„ en mycket lĂ€tt applikation, eftersom den inte krĂ€ver installation. Du kan springa som en bĂ€rbart program och ta den var som helst pĂ„ en USB-enhet.


0 Shares