Bästa allt-i-ett-dator 2021: bästa AIO-datorer för hem och kontor

De bästa allt-i-ett-datorerna hjälper dig att få ut det mesta av ditt utrymme och din budget utan att göra avkall på prestanda. Precis som en mindre bärbar bärbar dator med en större skärm kommer en AIO-dator att erbjuda ditt arbete hemifrån mer än bara en unik estetik.

En av dessa maskiner passar en stationär dator, en datorskärm och datorhögtalare i ett enda paket, vilket ger ett mindre rörigt skrivbord. Dessutom behöver du inte investera i nästan lika många kringutrustning som ett vanligt skrivbord, vilket sparar pengar och ändå ger dig den prestanda du behöver för att få igenom ditt dagliga datorarbete. Det finns några som till och med levererar matchande tangentbord och möss utan extra kostnad, till exempel den kraftfulla iMac (24-tums, 2021).

Även om de bästa AIO -datorerna finns i alla olika storlekar, former och priser, har vi samlat våra bästa val här för att hjälpa dig att städa upp ditt skrivbord för en mer minimalistisk inställning. Du behöver inte kompromissa när det gäller budget och prestanda med en av dessa.

1. iMac (24-tums, 2021)

IMac får en välkommen redesign

Specifikationer

CPU: Apple M1 -chip med 8 -kärnig CPU

Grafik: Integrerad 7-core-8-core GPU

RAM: 8 GB – 16 GB enhetligt minne

Skärm: 24-tums 4,5K Retina-skärm

Lagring: upp till 2 TB

Skäl att köpa

+Utmärkt skärm+Slående ny design+Fantastisk webbkamera

Anledningar att undvika

-Brist på portar kvar-Mac mini kan erbjuda bättre värde för vissa

Om du tror att de nya iMacs omöjligt kan vara så bra som de ser ut, skulle du ha fel. De är inte bara en förbättring jämfört med sin 21,5-tums föregångare externt, och visar ett nytt nytt ansikte som kommer i flera olika färger. De kommer också med färska nya specifikationer, som rockar Apples nya M1 -chip som gör det mycket kraftfullare än de tidigare Intel iMacs. Faktum är att vi skulle gå så långt som att säga att den nya iMac (24-tums, 2021) är den bästa allt-i-ett-dator vi någonsin har testat. Du kommer också att vara glad att veta att du får stort värde här, eftersom du får Magic Keyboard och Magic Mouse inkluderade – i matchande färger kan vi lägga till.

Läs hela recensionen: iMac (24-tums, 2021)

2. iMac (27 tum, 2020)

En formidabel AIO

Specifikationer

CPU: 10: e generationens Intel Core i5-i9

Grafik: AMD Radeon Pro 5300 – Radeon Pro 5700 XT

Minne: 8 GB – 128 GB 2666 MHz DDR4

Lagring: 256 GB – 8 TB SSD

Skärm: 27-tums (diagonalt) 5120 x 2880 Retina 5K-skärm

DAGENS BÄSTA HANDLINGAR

Skäl att köpa

+Förbättrade interna+Kan konfigureras för att vara mycket kraftfull

Anledningar att undvika

-Design börjar bli gammalt-Bara två Thunderbolt-portar

Trots att iMac 27-tums senaste uppdatering bara var förra året, kunde Apple inte låta bli att kliva upp i uppgraderingsavdelningen med sin uppföljning. Speciellt sett har den här modellen massiva förbättringar samtidigt som den uppgraderar sin webbkamera och mikrofoner för en lycklig uppdatering. Fler människor arbetar hemifrån nu för tiden, och det här verkar vara den bästa allt-i-ett-datorn att investera i utan att tvingas göra mycket utrymme i ditt befintliga område. Visst, dess övergripande design har inte sett så mycket som en tweak, vilket gör att det ser lite trött ut, men om kraften är högst upp på din lista är det här ett ess.

Läs hela recensionen: iMac (27 tum, 2020)

3. Surface Studio 2

Den bästa allt-i-ett-datorn för artister

Specifikationer

CPU: Intel Core i7

Grafik: Nvidia GeForce GTX 1060 – GTX 1070

Minne: 16 GB – 32 GB

Lagring: 1 TB – 2 TB SSD

Skärm: 28-tums 4500 x 3000 PixelSense-skärm

DAGENS BÄSTA HANDLINGAR

Skäl att köpa

+Kraftfull+Inget liknande

Anledningar att undvika

-Väldigt dyr

När den ursprungliga Surface Studio slog ut på gatorna var det en spelväxlare för både artister och innehållsskapare. Och även 2019 står uppföljaren fortfarande i en egen liga. Surface Studio 2 har inte bara samma underbara skärm och unika funktionalitet, utan det ökar också kraften kraftigt, vilket gör den till en mycket mer framtidssäker enhet. Det är fortfarande utomordentligt dyrt, men om ditt användningsfall är rätt för Surface Studio 2 är det svårt att tänka sig en bättre allt-i-ett-dator.

Läs hela recensionen: Surface Studio 2

4. iMac Pro

Den bästa allt-i-ett-datorn från Apple

Specifikationer

CPU: 10-18 kärnor Intel Xeon W

Grafik: AMD Radeon Pro Vega 56 – Vega 64

Minne: 32 GB – 128 GB

Lagring: 1 TB – 4 TB SSD

Skärm: 27-tums 5K (5.120 x 2.880) Retina-skärm

Skäl att köpa

+Ovanligt kraftfull+Vacker Retina -skärm

Anledningar att undvika

-Väldigt dyr

IMac Pro, mer än någon annan dator på den här listan, riktar sig helt och hållet till proffs – och den har hårdvara för att säkerhetskopiera den. Förpackad med upp till en 18-kärnig Intel Xeon-processor och upp till 128 GB RAM finns det inte en enda sak du kan kasta på iMac Pro för att sakta ner den. Och även om det är utan tvekan upprörande dyrt – spelar det ingen roll. Om du är den typ av person som behöver denna maktnivå (du vet vem du är) är priset absolut motiverat.

Läs hela recensionen: iMac Pro

5. Dell XPS 27 AIO

En väl avrundad jab på Apples åldrande iMac

Specifikationer

CPU: Intel Core i5 – Core i7

Grafik: Intel HD Graphics 630; AMD Radeon RX 570

Minne: 8 GB – 32 GB

Lagring: 1 TB hårddisk – 2 TB SSHD; 512 GB SSD

Skärm: 27-tums 4K (3840 x 2160) skärm

Skäl att köpa

+Snygg skärm+Praktiskt taget oöverträffat inbyggt ljud

Anledningar att undvika

-Relativt dyrt-Inget HDMI-ingång

Dell XPS 27 AIO levereras med detta fantastiska ledställ, och den består av en blandning av en massiv pekskärm med 4K UHD-upplösning med sex öronbedövande högtalare. Det är inte bara en attraktiv design, det är också toppklass när det gäller makt. Oavsett om du gör dina egna beats eller lyssnar på någon annans, tittar på filmer eller redigerar dina egna, är Dell XPS 27 AIO enkelt en av de bästa allt-i-ett-datorerna och borde stå högst upp på listan när du handlar för en ny dator.

Läs hela recensionen: Dell XPS 27 AIO

6. HP Envy Curved All-in-One

Ett skådespel i alla fall

Specifikationer

CPU: Intel Core i5 – Core i7

Grafik: Nvidia GTX 950M – AMD Radeon RX 460

Minne: 8 GB – 16 GB

Lagring: 1 TB SSHD, 1 TB – 2 TB hårddisk; 256 GB SSD

Skärm: 34-tums WQHD (3440 x 1440)

Skäl att köpa

+Enveloping ultra-wide display+Fylligt ljud+Privacy-minded pop-up webbkamera

Anledningar att undvika

-Exceptionellt skrymmande

För att inte visas med 5K iMac eller nya Dell XPS AIO, har HP sin egen unika uppfattning om allt-i-ett-skrivbordet. Även om den också har alla dess komponenter lagrade i basen som Surface Studio, lägger HP Envy Curved All-in-One också till i en högljudd högtalarstång. Lägg till den ultrabreda böjda skärmen och detta är en av de bästa och mest uppslukande datorerna för att njuta av filmer.

7. Lenovo Yoga A940

Ett iMac -alternativ

Specifikationer

CPU: 8: e generationens Intel Core i7-8700

Grafik: AMD Radeon RX 560 4 GB

Minne: 32 GB DDR4 2666 MHz

Lagring: 1 TB 5400 rpm + 256 GB PCIe SSD

Skärm: 27 “4K UHD (3840 x 2160) IPS Multi-touch

Skäl att köpa

+Bra pris+Stylus ingår

Anledningar att undvika

-Äldre komponenter-Skärmen är inte bra i direkt ljus

Lenovos senaste allt-i-ett-erbjudande är inte lika kraftfullt som Apples premium AIO, iMac Pro eller till och med den nyligen uppdaterade iMac, som nu erbjuder en 9: e generationens Intel Core-konfiguration. Trots allt åldras 8: e generationens chips och Radeon RX 560-grafik vid denna tidpunkt. Det är dock fortfarande mycket kraftfullt för att tillgodose behoven hos kreativa proffs där ute som inte är helt imponerade av Apples dyra maskiner. Utöver det har Lenovo Yoga A940 några ess i ärmarna, inklusive 100% Adobe RGB-stöd och Dolby Vision, en uppsättning Dolby Atmos-högtalare, ett portutbud som är mer generöst än Apples allt-i-ett, och en penna ingår i lådan.

Läs hela recensionen: Lenovo Yoga A940

Avsluta dagens bästa erbjudanden

Relaterade Artiklar

Back to top button