Bäst och roligast Free Flipperspel för Windows

0 Shares

Om vi ​​är uttråkade och vill döda tid, inget bättre än en omgång flipperspel för att flytta musen och tappa lite stress. För detta kan vi välja ett av de olika spelen som vi kan hitta tillgängliga för flipperälskare. Utöver det klassiska flipperspelet kan vi också hitta nya versioner med enorma visuella förbättringar.

Bäst och roligast Free Flipperspel för Windows

Flipperspel tillgängliga i Windows Store

Därefter ska vi prata om en serie flipperspel. Var och en har sina egna egenskaper och spellägen men de har det gemensamt att vi kan spela vilket som helst av dem utan att behöva betala en euro.

Pinball Star, Windows-klassikern

Vem har inte spelat det klassiska Windows-flipperspelet? Trots att de klassiska spelen som Microsofts operativsystem innehåller för några generationer sedan försvann kan vi återuppleva upplevelsen med Pinball Star igen. Med denna applikation kan vi återigen njuta av en klassiker, som har totalt 16 uppdrag , Genom vilken vi kan lägga till poäng för att matcha märken.

Pinball Star

Detta spel har en bräda med de högsta poängen, ljudeffekter och grafik, samt anpassning av kontrollerna. Det finns många versioner av den klassiska Pinball, men inget som originalet, som fortfarande är favoriten och laddas ner av älskare av detta fritidsspel. Så att det inte råder några tvivel kan vi ladda ner det för free från Windows Store. Dess största nackdel är att den har popup-annonser som kan grumla upplevelsen.

Utvecklare: Rolling Donut Apps


Pinball Shooter, perfekt att njuta av med pekskärm

Vi övergår nu till att prata om ett utmanande flipperspel, med vilket vi kan testa våra skicklighetsslag med olika bordskonfigurationer som ändras ofta. Spelet har en exakt och realistisk fysik tack vare sin bra grafik och en lätt att se boll. Om vi ​​har en pekskärm kan vi trycka till höger och vänster för att trycka på avtryckarna, samt föra fingret åt vänster eller höger för att flytta bordet.

Pinball Shooter

Huvudsyftet med detta spel är att få så många poäng som möjligt utan att bollen ramlar av spelplanen. Under spelet måste vi samla så många stjärnor som möjligt innan tiden rinner ut- När vi har samlat in flera stjärnor kommer tabellen att ändra sin konfiguration. Spelet är endast tillgängligt för Windows 10 så vi kommer inte att kunna ladda ner det i andra versioner av Microsofts operativsystem.

Pinball FX3, med avancerat flerspelarläge

Vi står inför ett av de största och mest community-fokuserade flipperspelen, med så intressanta funktioner dess avancerade flerspelarläge. Vi kan spela online och dess olika spellägen , antingen genom matchmaking, användargenererade turneringar och ligor. Alla bord har olika spellägen, power-ups, upplåsbara föremål bland andra funktioner som gör det nästan oumbärligt för älskare av genren.

Flipper FX3

Zen Studios, företaget som ansvarar för att tillhandahålla support för Pinball FX3, släpper ständigt nytt innehåll och nya funktioner. Dessutom är dess tabeller baserade på så populära karaktärer som Star Wars, Marvel, Aliens, Bethesda, Family Guy, TellTale’s The Walking Dead, Portal, bland andra.

Pinball Classic 2017, en klassisk upplevelse full av adrenalin

Vi pratar om ett klassiskt arkadspel med flipperspel som du får poäng med genom att kasta stålkulor. Huvudsyftet är att få så många poäng som möjligt och få dem när bollen träffar olika föremål i spelbordet. Pinball Classuc 2017 erbjuder upplevelsen av ditt livs spel, inklusive blinkande ljus och atmosfäriska ljudspår som får oss att släppa lös allt adrenalin med detta klassiska spel.

Pinball Classic 2017

Detta spel lyckas stimulera sinnet eftersom det kräver en begränsad reaktionstid och mycket koncentration. Njut av detta beroendeframkallande flipperspel med tilltalande grafik genom att ladda ner det för free från Microsoft Store.

Utvecklare: Silent Monk Games


Pinball Deluxe, fysik och realism över genomsnittet

Detta flipperspel påminner om det klassiska spelet som var på modet i kreativa salonger och barer förr i tiden. Spelet sätter en ny standard i branschen genom att erbjuda mycket realistisk fysik på både bollen och de grafiska detaljerna på bordet, med en realism över genomsnittet. Målet, hur kunde det vara annorlunda, är att få så många poäng som möjligt. Den huvudsakliga färdigheten innebär att lära sig vinklarna där man ska slå bollen för att få fler poäng.

Pinball Deluxe

Spelet har olika kartor med free flipperspel så att varje spel är en unik upplevelse. Fans av dessa berömda maskiner kommer att njuta av sensationerna som detta spel erbjuder till fullo. Det är lätt att ladda ner och köra eftersom det gör allt från själva Windows 10-butiken.

Utvecklare: App Family Kids Games Free


Cricket Twenty20: Pinball Challenge, blanda cricket och flipperspel

Denna applikation ger oss en nytt koncept för flipperspel , eftersom det spelas på en cricketplan med poäng i cricketstil. Huvudmålet är baserat på att nå poängen som har fastställts som mål i början av varje match. Detta mål uppnås genom att göra poäng inom ett föreskrivet antal bollar, beroende på vilket spelformat vi har valt. Våra färdigheter sätts på prov när vi riktar bollarna in i spelområdet i ett försök att få ihop löpningar.

Cricket Twenty20 Pinball Challenge

Vi kan bli en stjärnspelare, hålla reda på våra logotyper och höga poäng medan vi spelar. Efter varje seger sätts ett nytt poängmål. Nästa mål är att uppnå en ny högsta poäng med samma antal bollar enligt spelformatet som vi har valt. Vi kan ladda ner det för free från Microsoft Store.

Utvecklare: FiveTwo Interactive


Framtida flipperspel, bygg och spela vid ditt eget bord

Vi pratar om en flipperspelsimulator i realtid som gör det möjligt för oss att designa och spela spel med avancerad fysik och få en känsla som liknar en riktig flipperspelsmaskin. Vi kommer att bygga våra egna brädor med hjälp av komponenter som plast, pinnar, stötfångare, lampor, etc, som vi kommer att placera på spelplanen genom editorn. Dessutom är andra ytor som lampor och däck gjutna i editorn och genereras i realtid när man spelar vid bordet. Dessutom ingår fullt stöd för ljud och musik.

Framtida flipperspel

Eftersom vi står inför ett program där vi måste bygga vårt eget flipperspel för att spela, är sanningen att det kräver en del avancerade koncept som kommer att kräva tid och tålamod att bemästra, så det riktar sig till de flesta gourmeter. Om det inte bara räcker för oss att spela några spel utan vi också kräver en total erfarenhet av att bygga vårt eget bord, kan vi inte missa möjligheten att njuta av detta spel.

Vi kan ladda ner Future Pinball för free från deras hemsida.


Slutsats: vilket flipperspel ska man välja?

Pinball är en av de mest populära formerna av underhållning, som används av ett stort antal användare för att dra nytta av deras fritid, för att koppla av och varva ner från den dagliga stressen. Det kan ge oss många positiva vibrationer och bidra till att eliminera ackumulerade spänningar i vårt sinne.

För att njuta av flipperspel har vi sett de bästa alternativen som vi har tillgängliga att ladda ner från Microsoft Store och även free. När det gäller att välja en i synnerhet kan vi inte ignorera nedladdning Pinball Star , det klassiska spelet som vi kunde hitta i tidigare versioner av Windows och som säkert kommer att få oss att njuta. För dem som gillar att förnya, prova Cricket Twenty20: Pinball Challenge , en blandning mellan det klassiska spelet flipperspel och cricket. Och om vi redan nu inte bara vill spela flipperspel på ett så realistiskt sätt som möjligt, utan också vill bygga vårt eget spelbord, Framtida flipperspel är det perfekta alternativet för de mer avancerade.

0 Shares