Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Barbie Movie OTT Streaming: När och var kan man titta på Margot Robbie i huvudrollen Barbie Movie Online i Indien?

Ämne: Barbie Movie OTT Streaming: När och var kan man titta på Margot Robbie i huvudrollen Barbie Movie Online i Indien?

Greta Gerwigs Barbie-film släpptes på bio över hela världen den 21 juli 2023. Filmen är älskad av publik över hela världen för sina feministiska, antipatriarkala och jämställdhetsuttalanden om den mycket feminina rosa dockan.

Filmen släpptes tillsammans med Christopher Nolans Oppenheimer och tjänar mer än konkurrenten i många länder. Barbies framgångar på bio har gett vika för ett krav på att få sin OTT-strömning snart.

Barbie-film: Starcast

Barbie-filmen har Margot Robbie som Barbie och Ryan Gosling som Ken, huvudpersonerna. I rollerna ingår även Helen Mirren, Kate McKinnon, Anne Hathaway, Issa Rae, America Ferrera, Emma Mackey, Simu Liu, Ncuti Gatwa, Dua Lipa, Michael Cera och Nicola Coughlan.

Barbie Movie OTT Streaming Date

OTT-strömningsdatumet har inte tillkännages ännu, men i enlighet med trenden kommer filmen att streamas i september första veckan av 2023. Det kan ta längre tid om teateruppvisningen fortsätter.

Barbie OTT-strömningsplattform

I Indien förväntas Barbie-filmen strömma på Netflix Indien eller Amazon Prime Video-plattformen.

Barbie filmtrailer

Se trailern här.

Barbie filmberättelse

I Barbie-landets förtrollande rike råder perfektion och sätter standarden för allt inom dess gränser. Barbie kallar den här världen sitt hem. Men lugnet i hennes liv avbryts plötsligt när hon och hennes lojala följeslagare Ken finner sig utvisade från Barbies land bara för att de anses vara ofullkomliga.

Barbie Film Runtime

Filmen är 1 timme och 54 minuter eller 113 minuter lång.

Barbie filmrecensioner och betyg

  • IMDb-betyg-7.4/10
  • Rotten Tomatoes betyg – 88 % gillade filmen
  • Googles betyg – 81 % av Googles användare gillade filmen

*betygen kan ändras med tiden eftersom fler användare uttrycker sin åsikt.

Barbie film fotogalleri