Bang & amp; Olufsen Beoplay EQ: Funktioner, recensioner och pris

0 Shares

Bang & Olufsen presenterar sina referenser för att göra en plats bland de mest kompletta helt trÄdlösa (TWS) hörlurarna pÄ marknaden. De B&O Beoplay EQ Àr den första i denna stil som har aktiv brusreducering inom det danska företaget och kommer med ett löfte om att matcha det utmÀrkta och förfinade ljudet som företaget vanligtvis erbjuder.

Som vanligt för mÀrket Àr de nya B&O Beoplay EQ: erna inte direkt billiga. Detta Àr vad de erbjuder.

Bang & Olufsen Beoplay EQ datablad

B&O BEOPLAY EQ
HÖRTELEFONSTYP Helt trĂ„dlös intraaural
MÅTT 24 x 22 x 27 mm (hörlurar)
77 x 40 x 26 mm (fodral)
VIKT 8g (hörlurar) 50g (fodral)
ELEKTRODYNAMISK ENHET 6,8 mm
ISOLERING Aktiv brusreducering
KÄNSLIGHET 107 dB ± 3 dB
FREKVENSBAND 20 – 20000 Hz
IMPEDANS 17 Ohm
BYGGNAD Anodiserad aluminium
IP54 -motstÄnd
BATTERI 85 mAh (hörlurar)
340 mAh (fodral)
TrÄdlös laddning
ANSLUTNING Bluetooth 5.2, SBC, aptX Adaptive, 6 rundstrÄlande mikrofoner
PRIS 399 euro

20 timmars autonomi och 6 mikrofoner

Beoplay EQ in-ear-hörlurarna vÀger 8 gram vardera. De Àr anodiserade aluminium pÄ utsidan och har IP54 vatten- och dammbestÀndighet. De döljer en 6,8 millimeter hörlur pÄ insidan. En ny dynamisk enhet som företaget hÀvdar har noggrant kalibrerats.

Som den frÀmsta nyheten i dessa Beoplay EQ Àr den aktiva brusreduceringen. De har en hybridteknik för att kompensera för bakgrundsljud och a transparenslÀge för videosamtal. Bang & Olufsen utmÀrker sig i denna modell med införandet av upp till sex riktningar i MEMS-riktning.

PÄ anslutningsnivÄ tar varumÀrket ett steg framÄt jÀmfört med sina andra hörlurar med nÀrvaro av Bluetooth 5.2, samt kompatibilitet med Qualcomms Adaptive aptX.

För laddning erbjuder Beoplay EQ upp till 20 timmars uppspelning med fodralet eller 6,5 timmar med aktiv brusreducering genom hörlurarna sjÀlva, som har 85 mAh vardera. Om avbestÀllningen inte anvÀnds, nÄr den teoretiska autonomin 7,5 timmar.

READ: OPPO Enco X: Features, Reviews, And Price

Vi har en snabbladdning som lovar ytterligare tvÄ timmars uppspelning med 20 minuter och har Àven trÄdlös laddning i fodralet, vilket tar upp till 1,50 timmar att slutföra batteriet.

B&O Beoplay EQ -versioner och pris

Nya Bang & Olufsen finns nu att boka pÄ företagets webbplats. Dess tillgÀnglighet i Spanien kommer att vara frÄn den 19 augusti, i svart och sand. Dess officiella pris Àr 399 euro.

0 Shares