Bang & amp; Olufsen Beoplay EQ: Funktioner, recensioner och pris

0 Shares

Bang & Olufsen presenterar sina referenser för att göra en plats bland de mest kompletta helt trådlösa (TWS) hörlurarna på marknaden. De B&O Beoplay EQ är den första i denna stil som har aktiv brusreducering inom det danska företaget och kommer med ett löfte om att matcha det utmärkta och förfinade ljudet som företaget vanligtvis erbjuder.

Som vanligt för märket är de nya B&O Beoplay EQ: erna inte direkt billiga. Detta är vad de erbjuder.

Bang & Olufsen Beoplay EQ datablad

B&O BEOPLAY EQ
HÖRTELEFONSTYP Helt trådlös intraaural
MÅTT 24 x 22 x 27 mm (hörlurar)
77 x 40 x 26 mm (fodral)
VIKT 8g (hörlurar) 50g (fodral)
ELEKTRODYNAMISK ENHET 6,8 mm
ISOLERING Aktiv brusreducering
KÄNSLIGHET 107 dB ± 3 dB
FREKVENSBAND 20 – 20000 Hz
IMPEDANS 17 Ohm
BYGGNAD Anodiserad aluminium
IP54 -motstånd
BATTERI 85 mAh (hörlurar)
340 mAh (fodral)
Trådlös laddning
ANSLUTNING Bluetooth 5.2, SBC, aptX Adaptive, 6 rundstrålande mikrofoner
PRIS 399 euro

20 timmars autonomi och 6 mikrofoner

Beoplay EQ in-ear-hörlurarna väger 8 gram vardera. De är anodiserade aluminium på utsidan och har IP54 vatten- och dammbeständighet. De döljer en 6,8 millimeter hörlur på insidan. En ny dynamisk enhet som företaget hävdar har noggrant kalibrerats.

Som den främsta nyheten i dessa Beoplay EQ är den aktiva brusreduceringen. De har en hybridteknik för att kompensera för bakgrundsljud och a transparensläge för videosamtal. Bang & Olufsen utmärker sig i denna modell med införandet av upp till sex riktningar i MEMS-riktning.

På anslutningsnivå tar varumärket ett steg framåt jämfört med sina andra hörlurar med närvaro av Bluetooth 5.2, samt kompatibilitet med Qualcomms Adaptive aptX.

För laddning erbjuder Beoplay EQ upp till 20 timmars uppspelning med fodralet eller 6,5 timmar med aktiv brusreducering genom hörlurarna själva, som har 85 mAh vardera. Om avbeställningen inte används, når den teoretiska autonomin 7,5 timmar.

READ: OPPO Enco X: Features, Reviews, And Price

Vi har en snabbladdning som lovar ytterligare två timmars uppspelning med 20 minuter och har även trådlös laddning i fodralet, vilket tar upp till 1,50 timmar att slutföra batteriet.

B&O Beoplay EQ -versioner och pris

Nya Bang & Olufsen finns nu att boka på företagets webbplats. Dess tillgänglighet i Spanien kommer att vara från den 19 augusti, i svart och sand. Dess officiella pris är 399 euro.

0 Shares