Badoo lĂ„ter mig inte skicka eller ta emot text- och röstmeddelanden – lösning

0 Shares

Det Àr obeskrivligt hur mÄnga anvÀndare som Àr anslutna till applikationen trÀffa mÀnniskor online idag. Men inte alla applikationer litar pÄ att vi ger dig förtroendet och sÀkerheten för att göra det pÄ ett sÀkert sÀtt.

Det Àr dÀrför Badoo har blivit en av de mest anvÀnda apparna pÄ senare tid eftersom det har det plattformens sÀkerhet, komfort och anvÀndarvÀnlighet.

Appen för att trÀffa mÀnniskor har blivit en av de mest anvÀnda apparna hundratals miljoner registrerade anvÀndare pÄ plattformen över hela vÀrlden, mÀnniskor frÄn olika lÀnder, stater och regioner; vars mÄl Àr att hitta en sjÀlsfrÀnde eller fÄ vÀnner.

De vanligaste anledningarna till att Badoo slutar fungera

Även om Badoo har blivit den avgörande appen för internetdejting; ibland Ă€r dess prestanda inte den bĂ€sta, vilket Ă€r anledningen till att mĂ„nga anvĂ€ndare avslutar prenumerationen frĂ„n plattformen. Om du nĂ„gonsin har misslyckats med Badoo kan det bero pĂ„ följande skĂ€l.

Instabil kommunikation med applikationen

I vissa fall uppstÄr problem som gör applikationens prestanda otillrÀcklig. SÄ det kan hÀnda om du har nÄgra misslyckas med internet; Om din telefon inte Àr ansluten till nÄgot nÀtverk kommer du förmodligen inte att kunna skicka eller ta emot nÄgra meddelanden. SÄ se till att den hÀr aspekten Àr bra att förbÀttra och kunna komma in pÄ Badoo.

Badoos server Àr nere

I mÄnga fall beror problem med plattformen pÄ att servern Àr nere i dessa ögonblick och ingen förvÀntade sig det. I sÄdana fall Àr det bÀsta vi kan göra att vÀnta pÄ att felet i applikationen ska lösas eftersom detta Àr en aspekt som vi inte kan lösa sjÀlva, sÄ du mÄste ha tÄlamod.

Tvingad omstart av applikationen och mobiltelefonen

Det hÀnder ofta sÄ Badoo-appen slutar fungera ovÀntat, orsakar att vÄr telefon fastnar och inte fungerar. NÀr det hÀnder Àr det bÀsta som kan göras att krÀva en tvÄngsomstart av appen för att fÄ allt tillbaka till det normala. LikasÄ Àr det ocksÄ möjligt att starta om mobiltelefonen för att hÄlla applikationen igÄng under optimala förhÄllanden.

Varför kan jag inte göra inlÀgg pÄ Badoo?

KlagomÄl om att de misslyckas med att chatta eller flirta, eller till och med Badoos oförmÄga att skicka meddelanden till nÄgon av sina kontakter, Àr mycket vanliga bland anvÀndare. Det har varit mÄnga sÄdana fall, och det Àr mycket troligt relaterade till olika orsaker. För att ÄtgÀrda dessa problem kan du prova följande lösningar:

Kontrollera att du inte Àr blockerad

En av anledningarna till att du inte kan skicka eller ta emot meddelanden Àr möjligheten att en kontakt har blockerat dig och dÀrför inte kan kontakta dig. Om du Àr sÀker pÄ att du inte har blivit blockeradtroligen har den hÀr personen tagit bort sitt Badoo-konto, sÄ du kommer inte att kunna skicka fler meddelanden till dem eller göra nÄgra normala interaktioner.

Profilen finns inte lÀngre

Dessutom mÄnga anvÀndare av denna berömda dejtingplattform ibland besluta att avsluta sina konton. Detta kan pÄverkas av olika anledningar och kan vara huvudorsaken till din oförmÄga att skicka meddelanden eller ta nÄgon kontakt eller kommunikation.

Inkompatibilitet mellan applikationen och webblÀsaren

Vi bör inte oroa oss för dessa typer av fel som de kan vara att lösa pÄ ett mycket enkelt sÀtt. Försök först att stÀnga appen helt frÄn apparna som körs i bakgrunden och försök öppna appen igen.

Om det hÀr alternativet inte fungerade prova att starta om mobiltelefonen, öppna sedan programmet och försök skicka ett meddelande, telefonen kan ha haft problem med att ansluta till programmet. Ett annat alternativ Àr att avinstallera appen frÄn din telefon och installera om den.

För att göra detta, gĂ„ till instĂ€llningarna, vĂ€lj var det Ă€r skrivet “Appar” Sök efter Badoo och tryck pĂ„ Avinstallera. GĂ„ tillbaka till Play Butik (om du har Android) och ladda ner programmet igen.

Följ alla steg som förklaras steg för steg och sÄ att du kan lösa dina problem med den hÀr appen. Kom ihÄg att hÄlla oss uppdaterade om du kan lösa problemet och om du lyckats kontakta anvÀndaren.

Fördelarna med att anvÀnda Badoo pÄ min dator

Huvudtanken bakom detta sociala nĂ€tverk Ă€r det mĂ€nniskor kan trĂ€ffa mĂ€nniskor eller hitta en partner online. Badoo arbetar med ett system dĂ€r anvĂ€ndare kan ‘rösta’ med varandra och ha vissa typer av interaktioner sĂ„ att de kan hitta personer de gillar eller Ă€r intresserade av.

Badoo Àr ett socialt nÀtverk sÄ roligt att anvÀndaren kÀnner sig bekvÀm eller bekant med appen Dessutom Àr denna vÀlkÀnda app gratis, sÄ du behöver inte betala nÄgot för att ha den. Ett av verktygen som mÄnga anvÀndare Àlskar Àr möjligheten att ringa videosamtal via Badoo, vilket Àr en av dess frÀmsta fördelar.

Dessutom lĂ„ter applikationen oss se andra anvĂ€ndares profiler och betygsĂ€tta dem dĂ€r det stĂ„r “Möten”. Du kan ocksĂ„ ladda upp bilder, vanligtvis anvĂ€ndare mer interaktioner pĂ„ det sĂ€ttet. NĂ€r du hittar personen du vill chatta med kommer en textsektion upp dĂ€r du kan skicka meddelanden och inbjudningar att göra nĂ„got.

Att komma i kontakt med Badoos supportteam Àr lÀttare Àn det lÄter, sÄ skriv dem gÀrna vidare via sociala nÀtverk som Facebook eller Twitter. PÄ detta sÀtt kommer teamet att besvara alla frÄgor eller funderingar angÄende driften av plattformen.

PÄ samma sÀtt kan du ocksÄ fylla i ett meddelande som anger problem med applikationen och dess funktion; eller andra bekymmer du har KontaktformulÀr finns pÄ den officiella Badoo-webbplatsen.

0 Shares