Baby Yoda anländer till SIMS 4: gör det så du kan

0 Shares

Hur man skaffar Baby Yoda i SIMS 4

Baby Yoda SIMS 4

Det kan verka som ett hack till The Sims 4 men nej, Baby Yoda har verkligen kommit till det här spelet. Den senaste uppdateringen 1.59.73.1020 (1.59.73.1220 för Mac) har inkluderat en stor lista med korrigeringar och nya förbättringar, bland annat införlivandet av ett nytt något speciellt dekorationstillbehör. Ja, den berömda karaktären som följer med The Mandalorian kommer att kunna dekorera ditt virtuella vardagsrum tack vare det nya objektet som har inkluderats i listan över förändringar.

För att hitta det behöver du bara gå in i konstruktionsläget eller i inköpsläget och leta efter det i statyvsektionen. Så enkelt som det. När du är klar kan du inkludera den som en dekoration i ditt hem, även om du inte förväntar dig psykiska krafter eller något liknande, kommer det att vara en livlös staty som ger en annan touch till din heminredning.

En av “extra” är ingen ringare än Baby Yoda. ??? pic.twitter.com/l2bJL7vBBo

– Skapare-simmar? (@CreadoresSims) 12 december 2019

Kom ihåg att för att få den nya figuren måste du uppdatera spelet till den senaste versionen som vi tidigare har påpekat, annars kommer det inte att visas i listan över dekorationsobjekt. Objektet har följande beskrivning:

Denna staty är en bedårande replika inspirerad av Disney + live action-serien, The Mandalorian.

Det eftertraktade tillbehöret har ett pris i spelet 504 simoleoner, så du har bättre kontanter för att kunna få det så snart som möjligt.

Baby Yoda SIMS 4

Som förväntat har sociala nätverk inte varit långsamma att upprepa lanseringen, och många blir redan galna för Baby Yodas ankomst till det mest framgångsrika sociala simulatorspelet genom tiderna. Vad kommer härnäst? Ett mod som låter dig adoptera och uppfostra din egen Baby Yoda? Visst skulle många betala en förmögenhet för att njuta av det …

0 Shares