Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Baby Audio släpper Pitch Drift, free för julen

BABY Audio har släppt Pitch Drift – a free plugin för att fira julen.

BABY Audio har utvecklat ett rykte för att göra fantastiska plugins som är prisvärda. Utvecklaren erbjuder ett antal knäppa produktionsverktyg utformade för att inspirera dig med fantastiska användargränssnittsdesigner.

Dessutom erbjuder BABY Audio några av de bästa free plugins på marknaden, och nu ansluter Pitch Drift sig till gruppen.

Pitch Drift

BPB rapporterar att Pitch Drift är ett strömlinjeformat plugin för tonhöjdsmodulering som tillämpar subtila tonhöjdsfluktuationer på din ljudsignal. Dessutom drivs Pitch Drift av BABY Audios “Drift”-algoritm från deras populära Super VHS-plugin.

Baserat på dess gränssnitt ser Pitch Drift ut som BABY Audios andra free plugins Magic Dice och Baby Comeback – det är enkelt och superanvändbart utan komplicerade parametrar. I slutändan dessa free BABY Audio-plugins är designade för att utföra DSP-uppgifter utan att ta bort den kreativa upplevelsen. Sammantaget är de enkla att använda och ger omedelbara resultat.

I praktiken är bara två kontrollparametrar tillgängliga på Pitch Drift. För det första justerar reglaget Amount hur mycket tonhöjdsmodulering plugin-programmet ska tillämpa, så att du kan tillämpa subtila, mer organiska tonhöjdsfluktuationer och helt enkelt överdrivet tonhöjdskaos.

Sedan kan du göra ändringar i moduleringshastigheten genom att sväva över användargränssnittet med musen också. Medan halvsnabb modulering tenderar att låta mer naturligt och mänskligt, är snabba eller extremt långsamma tonhöjdsfluktuationer fantastiska kreativa effekter.

Tillgänglighet

Om du registrerade dig för att bli meddelad om lanseringen av BABY Audios festliga gratisprogram så väntar Pitch Drift på dig i din e-postinkorg. Och om du inte har besökt BABY Audio-webbplatsen med länken nedan, skriv in din e-postadress och klicka på knappen GET FREEBIES.

Du kommer att få länkar till alla BABY Audios free plugins i din inkorg som ett resultat, förutom ett exklusivt provpaket.

Pitch Drift finns i VSTAU och AAX plugin-format för Windows och macOS.