Äventyr med Luigi, 2-spelaresläge kommer till LEGO Super Mario

0 Shares

Luigi och Mario, spel för två spelare

För någon kille sedan visste vi att Lego äntligen skulle ta med Marios bror till hans nya universum gjord med de populära byggstenarna. Men vi visste inte eller nyheten gick obemärkt förbi att samarbetsläge eller tvåspelarläge skulle också komma med honom.

Korrekt, på samma sätt som man i Nintendos tv-spel kan spela med båda karaktärerna tillsammans med en annan spelare, nu kommer just detta Lego-förslag också att tillåta det. För att göra detta måste du bara koppla ihop båda figurerna via sin Bluetooth-anslutning. När detta händer på din bröstskärm kommer du att se en gul halsduk som indikerar att samarbetsläget är aktiverat.

Vad erbjuder detta LEGO Super Mario tvåspelarläge? Nåväl, när du spelar med både Luigi och Mario samtidigt, kommer det första som kommer att ändras vara tidsgränsen du kommer att behöva för att avsluta varje nivå. Om du bara spelar med Mario har du bara 60 sekunder, när du gör det med båda kommer tiden att gå upp till 90 sekunder .

Utöver detta kommer poängen också att läggas ihop, så att mynten Luigi och Mario samlar in separat kommer att räknas tillsammans i slutet. Så du kunde till och med anordna tävlingar i par, där var och en av medlemmarna i dessa skulle kontrollera en av de två bröderna.

I den här videon publicerad av LEGO själv kan du se exakt hur detta nya kooperativa eller tvåspelarläge är som företaget har introducerat till förslaget som lagts fram tillsammans med Nintendo.

Så nu vet du, oavsett om du är ett fan av LEGO eller Super Mario, med det nya setet kan du njuta av ett helt annat sätt att njuta av dessa plattformsvärldar som ett par från 1 augusti.

Fler paket har lagts till i LEGO Super Mario

Tillsammans med Luigi’s set och tvåspelarläget finns det också nya expansionsset som lägger till de befintliga från LEGO Super Mario-samlingen:

  • 71391 LEGO Super Mario: Bowser’s Sky Fortress Expansion Set
  • 71388 LEGO Super Mario: Big Boss Brothers expansionsset för svajande torn
  • 71389 LEGO Super Mario: Lakitu Sky World Expansion Set
  • 71390 LEGO Super Mario: Nedtagning av Reznors Expansion Set
  • 71392 LEGO Super Mario: Booster Pack: Mario Frog
  • 71393 LEGO Super Mario: Booster Pack: Mario Bee
  • 71394 LEGO Super Mario: Character Packs – Edition 3 (10 samlarbara karaktärspaket, inklusive Galoomba, Bob-ombs fallskärm, Crowber, Boo, Amp, Torpedo Ted, Bony Beetle, 1-UP Mushroom, Scuttlebug och Swoop)

En skruvstäd för samlare och fans av Super Mario

När vi provade LEGO Super Mario-spelupplevelsen hade vi det väldigt tydligt: ​​att leka med de små hemma var väldigt roligt, men som samlarfigurer var de en riktig last. Eftersom kombinationen av karaktärer så välkända för alla oss som älskar tv-spel och LEGO:s förmåga att replikera en värld som Marios gjorde dem superfärgglada och väldigt iögonfallande.

Så vi rekommenderar att du inte tittar för mycket på dem om du inte vill bli frestad att skaffa den udda uppsättningen. Speciellt de första, för när du har Mario i handen och du hör de där ljuden som påminner dig så mycket om videospelet… det är oemotståndligt.

0 Shares