Avatar: Frontiers of Pandora är en sann nästa generation

0 Shares

Mer än bara bra grafik

Avatar: Frontiers of Pandora

I Avatar: Frontiers of Pandora kommer vi att kunna njuta av en Avatar-värld helt trogen vad James Cameron och hans team tänkt ut. För att uppnå detta var Ubisoft-teamet tvunget att justera Snowdrop motor att inkludera ett mikrodetaljsystem som gör att tusentals resurser på skärmen kan ge extremt detaljerade miljöer liv.

Detta är särskilt viktigt med tanke på att Pandoras scenarier har tät vegetation, så utvecklare har varit tvungna att slumpmässigt placera en enorm mängd vegetation som de aldrig har arbetat med tidigare.

Detta är särskilt meningsfullt när belysningssystemet SnowDrop kan ge Pandoras växtlighet liv tack vare interaktiva shaders , som kommer att ändra sitt tillstånd på grund av vindens verkan eller interaktionen med växterna.

Fågelperspektiv

Avatar: Frontiers of Pandora

Mycket av spelet kommer att äga rum i luften i händerna på en banshee, så utvecklarna visste att ritavstånd var mycket viktigt. Och det är att medan du korsar himlen, kommer ritavståndet som vi kan njuta av på PS5 och Xbox Series X att tillåta oss att se i detalj vad vi har under oss, och därmed njuta av en mycket mer verklig flygning som kommer att vara ännu mer imponerande med Den nya moln teknologi volymetrisk .

Lyser upp Pandora

Avatar: Frontiers of Pandora

Om du har sett Avatar-filmen vet du att staden Pandora är särskilt iögonfallande på natten. Tack vare bioluminescensen i dess vegetation lyser regionen upp en otrolig fluorescerande lila färg, och detta var en av utmaningarna som utvecklarna visste att de måste övervinna. För att uppnå detta, inget bättre än strålspårning i realtid, vilket lyckas ge ljus och reflektioner som gör att spelet ser mer levande och fotorealistiskt ut.

Ett riktigt nästa generationsspel

Avatar: Frontiers of Pandora

Kort sagt, det verkar som att alla nyheter som introduceras i spelet försöker ge en upplevelse som går utöver det visuella, och som alltid stöds av den utmärkta hårdvara som Sony och Microsofts konsoler är idag. Tyvärr gör trailern det inte särskilt tydligt om det vi ser vi kommer att se i spelet eller om det återigen är förrenderat innehåll som kommer att vara långt ifrån det sista spelet, men vi hoppas att allt detta de har förklarat känns verklig och vi står inte inför ännu ett fall av sött spel.

Avatar: Frontiers of Pandora kommer inte förrän 2022, så vi måste fortsätta vänta på att utvecklarna ska avsluta sitt arbete och visa oss de första ingame-bilderna av spelet. Vi ser fram emot att se dig i rörelse.

0 Shares