Avancerad server Free Fire: hur man laddar ner och använder APK på mobilen

Vill spela nya saker på Free Brand? Lär dig att ladda ner avancerad server och spela nya utmaningar med nya funktioner

Trött på att alltid spela samma sak på Free Brand? Så använd en avancerad server för att förbättra ditt spelande. Här kommer vi att lära dig hur du laddar ner den senaste versionen av den och provar alla nya funktioner som kommer med denna server.

Hur man laddar ner avancerad server från Free Brand?

använda nya funktioner med servern

Servern är bara tillgänglig ett tag, så det är viktigt att du laddar ner och testar den. I den här artikeln kommer vi att göra APK-filen tillgänglig för dig för att få en smak av det hela. Innan du laddar ner filen, se till att du har tillräckligt med utrymme på telefonen. APK-filen har en storlek på 607 MB.

Följ stegen nedan för att ladda ner och installera filen:

  1. För att starta processen är det nödvändigt att komma åt Garenas officiella webbplats för att kunna använda den. Du kan göra detta genom att klicka här.gå till webbplatsen för den avancerade servern för free brand
  2. När du går in på sidan, logga in och sedan alternativet att Ladda ner APK, Klicka på det.
  3. Genom att göra detta kommer uppenbarligen filnedladdningen att starta på din mobil. För att installera det, gå till dina mobilinställningar i utvecklarsektionen och aktivera alternativet installera från okända källor. Detta är obligatoriskt för att processen ska fungera.
  4. När du är klar med nedladdningen, öppna applikationen och klicka på alternativet Gäst.
  5. Efter det anger du din inloggning Free Fire är aktiveringskoden som krävs. Äntligen kommer du att omdirigeras till servern, nu är det bara att njuta.

ge dig ut på nya äventyr med den avancerade servern

Stegen ovan är för att ladda ner webbplatsen. Om du vill ladda ner filen direkt klickar du bara här. Filen är utsatt för fel och funktionsfel eftersom de är testservrar och har ett schema i tid.

Slutsats

Vi hoppas att du med den här guiden har kunnat ladda ner servern från Free Elda och ha kul med de nya funktionerna. Lyckades du köra allt korrekt? Är det roligt? Låt oss veta i kommentarerna.

Avatar av Nalbert Gomes

Jag gillar det mycket när det kommer till teknik, jag följer noga, uppdaterar mig själv, ägnar mig åt Tekimobile för att utveckla korrekta nyheter, vid rätt tidpunkt.

Relaterade Artiklar

Back to top button