Av någon anledning gjorde någon en smart kondom

Brittiska kondomer har lagt till smarts i det mest vardagliga av bärbara, en kondom. I.Con, som det kallas, är ”världens första smarta kondom” som kan mäta sig automatiskt, laddas kinetiskt, synkroniseras med din telefon och vibrerar varje gång du får ett meddelande, är IP68 vattentåligt certifierat och kan tvättas och återanvändas om och om igen.

Ok, det är inte sant.

Det är faktiskt en smart ring som du bär på din fallus över en vanlig kondom för att mäta aktivitetsstatistik medan du har samlag.

i.con__53568.1466606235.1280.1280

Och sedan kan du synkronisera denna statistik med din telefon och till och med slänga den på topplistan för dina Facebook -vänner att se. Eller så kan du tyst jämföra dem med andra personers data anonymt. Japp, rätt.

När du bär den på din privata använder den ett nano -chip och några sensorer för att upptäcka alla möjliga data: din hastighet, din hudtemperatur, din omkrets, antalet positioner du ägnar dig åt (fortfarande i beta), förbrända kalorier och längden du varade för. Och förutom Bluetooth har den också en micorUSB -port för datasynkronisering och laddning.

I en värld där bärbar teknik redan kämpar för att motivera sin existens, hjälper inte i.Con. Om dina “Statistik” är vad du är orolig för när du är i handling, gör du verkligen inte det rätt. Och att slå en ring på din peter kommer inte att fixa det.

Återigen, oslagbara produkter hittar sina tagare. Och det faktum att det kan spåra upptäcka klamydia och syfilis tillför mening. Kanske som alla andra fitness trackers, kan detta hjälpa dig att träna dig själv att hålla längre. Kanske.

För närvarande kommer Smart condom i.con att finnas tillgängligt endast i Storbritannien, och om det säljer bra där kommer British Condoms att lansera det på globala marknader. Om du är intresserad och har en leveransadress i Storbritannien kan du registrera dig för att förbeställa den här för ungefär 4 200 dollar.

Läs också: Protruly Darling är den första telefonen som kommer med en 360-graders kamera

Relaterade Artiklar

Back to top button