Aufero Laser 1: lasergraveringsmaskin för 1 250 R$

0 Shares

Har du någonsin funderat på att ha en egen lasergraveringsmaskin för att gravera på trä, läder och andra material? Möjligheten finns nu med marknadsföringen av Aufero Laser 1, som bara kostar 1 250 R$, läs mer om den och enheten nedan.

Aufero Laser 1 Kampanj med rabatt

Vanligtvis tenderar lasergraveringsmaskiner att komma till ett mycket högt pris, på grund av all deras teknik. Aufero Laser-maskiner kan nå upp till R$ 2 000,00. Men nyligen med lanseringen av Aufero Laser 1 erbjuds en hel del, från priset av BRL 1 264.

Även när du använder kupongen AUFEROAL1, får du en rabatt på upp till 11,00 R$. Avresa för cirka R$1 251,00 (räknade redan frakt), missa inte detta erbjudande genom att klicka här.

Det är viktigt att betona att när man går in på sidan, för att få det belopp vi talar om i Brasilien, måste leveransalternativet vara till Kina. Lägg produkten i varukorgen och ange kupongen som kommer att gälla för de första 50 köpen. Kampanjperioden har redan börjat och pågår till den 17 november kl. 05.00.

Om du är osäker på om denna produkt är värd att investera i, låt oss lära oss mer om den nedan.

Aufero Laser 1 lasergraveringsmaskin

Skapa dina skulpturer med Aufero Laser 1

Människors största oro när de köper en sådan maskin är om alla kommer att veta hur de ska hantera och använda den på rätt sätt. Var säker, Aufero Laser 1 fungerar i Plug and Play-metoden, du behöver bara slå på den och använda den. Hon är extremt lätt och även vänlig för dem med noll kunskap.

Om du är osäker kan du konsultera instruktionsvideon genom att klicka här, det är möjligt att slå på och justera maskinen på 1 minut. Om du har fler frågor kan du rensa bort dina tvivel med de drygt 20 medlemmarna i Facebookgruppen som företaget har.

När du kommer in på hemsidan ser du att det finns tre olika moduler för maskinen. Priset vi såg är baserat på den mest grundläggande modulen. Se var och en av modulerna nedan.

  • LU2-2: Även om det är den mest grundläggande modellen är dess laser kraftfull och exakt, ljushålan är mindre, vilket kan ta ännu längre tid.
  • LU2-4 20w SF: Detta är mellanmodellen som kan vara dyrare, den är lika kraftfull som tidigare, men dess hålighet tillåter bättre skärning i material som kan vara hårdare.
  • LU2-4 20w LF: Detta är den dyraste, som har en större hålighet som möjliggör högre hastighet och djupare, mer perfekt skärning.

Nu när du är bekant med modulerna blir det lättare att välja vilken du ska använda. Kom ihåg att priset vi lägger fram är för den billigaste modellen. Med modulerna redan specificerade, låt oss lära oss ännu mer om de tekniska specifikationerna.

Tekniken i Aufero Laser 1

Maskinen är komplett och enkel

Aufero laser 1 har ett 32-bitars moderkort, tekniken är avancerad, vilket säkerställer en intelligent hantering som möjliggör ett perfekt snitt. Mjukvaran som driver maskinen är Ortur Laser 1.8, med den läggs en gråskala som gör det lättare för maskinen att utföra skärningarna.

Drivrutiner är lätta att uppdatera och ibland tillför Aufero Laser 1 fler funktioner, som lätt stöd och beskärning. DE maskinen går på 24V, och du kan vara säker på energin den förbrukar, allt hanteras på ett intelligent sätt med kopplingen mellan mjukvara och hårdvara.

Skydd och stöd

Var säker med maskinen

Många är oroliga för att ha en lasermaskin, kan det på grund av säkerheten inträffa olyckor? Aufero Laser 1 har många smarta funktioner för att säkerställa ditt skydd, om maskinen låser sig eller lämnar den konfigurerade vägen, stängs den av för att undvika olyckor.

Om maskinen och datorn kraschar under processen stängs den också av så att inget går fel. Många skyddskläder följer också med produkten. Om motorerna går sönder eller det blir problem stängs själva maskinen av automatiskt.

Den har även en brandsensor och nödknappar som stoppar hela processen beroende på vad som händer. Aufero Laser 1 har också en enkel strömkontroll för att stänga av maskinen.

Ta reda på vilken modul som är bäst för dig

En punkt att lyfta fram, för att garantera säkerheten, är de material som produkten accepterar. Du kan använda lasern på material som: Glas, trä, mat, metall, järn, sten, keramik, papper, akryl med mera. Med dessa material kan skulpturer och många saker skapas med din kreativitet.

En annan skillnad är all support du får efter att du köpt maskinen. Som vi redan har pratat om finns det ett stort community som erbjuder hjälp och hjälp med maskinen. Webbplatsen själv erbjuder service varje dag i veckan under 24 timmar.

Nu när vi vet mer om maskinen, dess teknik och även supporten kan vi se att det är värt att investera i produkten. Berätta nu för oss gillade du kampanjen som erbjuds? Kommer du att köpa produkten? Låt oss veta i kommentarerna.

0 Shares