AT&T Moto X Lollipop Review

0 Shares

AT&T Moto X Lollipop -versionen levererade Android 5.0.2 till vår 2014 Moto X nyligen och efter att ha testat uppdateringen här är vad du behöver veta om Android 5.0 på nya Moto X på AT&T.

Även om det finns rapporter om Moto X Lollipop-problem från vissa användare på andra operatörer eller tidigare versioner, ger Moto X Android 5.0.2 Lollipop-uppdateringen en gedigen upplevelse efter 10 dagars regelbunden användning.

Här är vår djupgående titt på AT&T Moto X Lollipop-uppdateringen som vi hoppas kommer att svara på frågan, “Är AT&T Moto X Lollipop värt att installera?”

Här är vad du behöver veta om AT&T Moto X Lollipop -uppdateringen.

Här är vad du behöver veta om AT&T Moto X Lollipop -uppdateringen.

Android 5.o Lollipop -uppdateringarna började i november, och det är äntligen tillgängligt på AT&T Moto X. Uppdateringen rullar långsamt ut till olika enheter och bärare, och även om du såg problem med tidigare uppdateringar är det viktigt att veta att AT&T Moto X Lollipop -uppdateringen är Android 5.0.2, vilket innebär att den innehåller fler korrigeringar.

Det här är vad du behöver veta om AT&T Moto X Lollipop -uppdateringen från installation till prestanda, problem, appar och slutligen om du skulle installera Android 5.0.2 -uppdateringen på din AT&T Moto X 2014.

Android Lollipop Installation

AT&T Moto X Lollipop -installationen var snabb och smidig. Ibland kan sådana här uppdateringar stanna i avsnittet om uppdateringsappar, men så var inte fallet och inom cirka 20 minuter körde Android 5.0.2 Lollipop på min AT&T Moto X 2014.

Se till att du säkerhetskopierar dina foton och andra viktiga data före uppgraderingen eftersom det alltid finns en chans att något kan gå fel med processen.

Var noga med att avsätta 30 minuter för att slutföra uppdateringen efter att du har laddat ner filen från AT&T. Det är osannolikt att du kommer att behöva allt, men det lönar sig att ha tiden avsatt om det tar längre tid. Du kan inte använda telefonen i 5-10 minuter av uppgraderingsprocessen.

AT&T Moto X Android Lollipop Review

Efter att ha använt AT&T Moto X Lollipop -uppdateringen i 10 dagar är det klart att denna programvara är optimerad för Moto X 2014 och stryker ut många problem som vi hört talas om från tidigare Lollipop -uppdateringar. Tänk på att din upplevelse kan variera något. Det är mycket osannolikt att vi använder samma appar, tillbehör och användningsfall, vilket kan förändra prestanda och stabilitet.

Detta är en allmän guide till AT&T Moto X Lollipop -uppdateringen, som hjälper dig att avgöra om du ska uppgradera från Android KitKat till Android Lollipop.

Appar

Appar och funktioner fungerar bra på AT&T Moto X Android 5.0.2 -uppdateringen.

Appar och funktioner fungerar bra på AT&T Moto X Android 5.0.2 -uppdateringen.

Jag håller ett stort antal appar installerade på Moto X 2014. Alla fungerar fin efter uppdateringen, men jag behövde starta om innan Runkeeper fungerade och visade ikonen. Ibland efter uppdateringen kommer en ikon att visa en standard Android istället för den riktiga ikonen, men det här problemet varade inte länge.

Jag använder främst Moto X 2014 för produktivitet inklusive e -post, uppgiftshantering och sociala medier. Facebook och Instagram fungerar perfekt efter installationen av AT&T Moto X Lollipop -uppdateringen och andra appar som Chrome och Gmail är fantastiska.

Lollipop batterilivslängd

Android 5.1 -uppdateringen kommer enligt uppgift att fixa några Android Lollipop -batteritidsproblem, men än så länge behöver jag inte den rättelsen. AT&T Moto X Lollipop -batterilivslängden räcker för att vara en hel dag, även om jag inte pratar hårt i telefon, vilket kan påverka batteriets totala livslängd. Jag spelar inte heller många spel på den här enheten.

WiFi, mobildata och Bluetooth

Uppdateringar kan orsaka stora problem för anslutning på enheter, men så är inte fallet med AT&T Moto X Lollipop -uppdateringen. Efter installationen av denna uppdatering förblir AT & T 4G LTE -anslutningen solid och snabb. WiFi ansluter fint till flera nätverk och Bluetooth fungerar perfekt.

Fel och problem

Efter 10 dagars användning finns det inga större AT&T Moto X Lollipop -problem på min telefon. Ibland kan problem uppstå efter utökad användning, så jag kommer att fortsätta att övervaka eventuella Lollipop -buggar och problem, men hittills är detta en gedigen uppdatering.

Hastighet

Det finns en ny ficklampa genväg och många nya Android Lollipop funktioner.

Det finns en ny ficklampa genväg och många nya Android Lollipop funktioner.

AT&T Moto X Lollipop -prestandan är fantastisk. Telefonen går väldigt snabbt med animationer som flyger och appar som öppnas snabbt. En del av denna hastighet kan bero på den nya Android Runtime, eller helt enkelt enhetens kraft och optimeringar för att skräddarsy denna uppdatering för Moto X 2014 -modellen.

Ska du installera AT&T Moto X Lollipop -uppdateringen?

AT&T Moto X Lollipop -uppdateringen är värd att installera för de flesta användare. Om du är redo att hoppa till Lollipop och du inte kör specialiserade appar för arbete som måste testas för att fungera med uppdateringen, fortsätt och installera den nya Android 5.0.2 -uppdateringen på AT&T Moto X 2014.

Det finns många nya funktioner, buggfixar och ett nytt utseende på viktiga områden som gör den här uppdateringen till en vinnare på AT&T Moto X. Du kan kolla in det här diagrammet över vad som är nytt i AT&T Moto X Lollipop -uppdateringen och se vad som är nytt i Android Lollipop nedan.

Android 5.0 vs Android 4.4 Walkthrough: Vad är nytt i Lollipop

Android 5.0 vs Android 4.4 – Låsskärm

Android 5.0 vs Android 4.4 - Låsskärm

Med Android 5.0 Lollipop har Google förbättrat låsskärmen något. Det finns nu en genväg till uppringaren genom att svepa från vänster till höger, och aviseringar är mer användbara och interaktiva. Visas direkt på låsskärmen kan de svepas bort, skjutas ned för att expandera eller trycka två gånger för att omedelbart låsa upp direkt i den appen eller aviseringen. Allt är enkelt och smidigt, och vi har fortfarande helskärmsalbum på låsskärmen medan vi spelar musik.

De snabba genvägarna och förbättrade aviseringarna kommer till nytta för alla användare.

0 Shares