Att köpa en 4K-skärm: de bästa modellerna att överväga

0 Shares

Säg att denna typ av bildskärm gör att du kan njuta av den bästa bildkvaliteten. Så, antingen för att du jobbar mycket med datorn eller för att du helt enkelt vill ha en skärm som erbjuder en 4K-upplösning för att piffa upp dina favoritspel, kan du inte missa den här sammanställningen som vi har förberett åt dig.

Hur man väljer en bildskärm med 4K-upplösning

4K-skärm: de bästa modellerna

Säg det när köpa en bildskärm som erbjuder 4K-upplösning du måste ta hänsyn till ett antal detaljer. Det första och viktigaste är att veta hur du vill använda den. Mer än något annat eftersom en spelmonitor inte är detsamma som en modell som är orienterad för foto- och videoredigering.

Främst för att beroende på vilken användning du vill ge den kommer du att vara mer intresserad av en eller annan modell. Till exempel, spelmonitorer kännetecknas av att de erbjuder mycket låga svarstider (normalt mellan 1 och 3 millisekunder) för att få ut det mesta av dina favoritspel. Å andra sidan behöver en modell orienterad för fotografisk och videoredigering inte mycket mindre så låga svarstider, eftersom de till och med är skadliga.

Så det är väldigt viktigt att du vet hur du ska använda din 4K-skärm för att välja den modell som bäst passar dina behov. Och var försiktig, det är mycket viktigt att grafikkortet på din dator kan överföra signalen i denna upplösning, eftersom om inte kommer du inte att kunna njuta av den bästa bildkvaliteten.

Modeller att överväga

Nu när allt du behöver veta när du väljer en bra 4K-skärm att använda i din vardag har förtydligats, missa inte denna sammanställning där vi har gjort ett urval med olika modeller som mer än kommer att möta dina förväntningar. Vi har också valt bildskärmar som är inriktade på att spela och perfekta lösningar för att fungera i din vardag. Låt oss se de olika alternativen som vi har valt åt dig.

AGON AG353UCG Monitor

Monitor AGON AG353UCG

Vi börjar den här sammanställningen med en sann odjur som mer än kommer att möta förväntningarna hos de mest krävande användarna. Till att börja med har denna 4K-skärm från AOC en uppdateringsfrekvens på 200Hz, vilket är mer än tredubbla industristandarden. Tack vare detta kommer du att kunna njuta av dina spel i bästa kvalitet. Och se upp, vi står inför en böjd monitor , så känslan av fördjupning kommer att överraska dig.

HP DreamColor Z31x

HP DreamColor Z31x

Den amerikanska tillverkaren är ett riktmärke när det kommer till att köpa alla typer av komponenter till din dator, så vi kunde inte missa möjligheten att rekommendera denna HP DreamColor Z31x övervaka. Vi pratar om en modell som erbjuder 4K-upplösning och med en svarstid på 20 millisekunder, vilket gör den till en bra modell för att arbeta eller titta på film.

Samsung Odyssey G9

Samsung Odyssey G9

Utan tvekan är en av de stora referenserna när man köper en spelmonitor familjen av lösningar från den Seoul-baserade jätten. Och det imponerande Samsung Odyssey G9 är en av dess stora exponenter. Deras vapen? Den har en böjd design för att uppnå den bästa känslan av nedsänkning, samt en bildkvalitet bortom allt tvivel och alla typer av teknologier för att få den bästa användarupplevelsen.

LG 38GL950G-B

LG 38GL950G-B

Var försiktig med denna LG 38GL950G-B, eftersom det är en annan av de bästa 4K-spelmonitorer som du kan köpa. Till att börja med har den en svarstid på 1 millisekunder, samt stöd för teknologier som NVIDIA G-Sync så att du kan njuta av dina favoritspel i bästa kvalitet.

BenQ SW271C

BenQ SW271C

Vi vänder oss till BenQ, en annan av tungviktarna i branschen, för att rekommendera dess BenQ SW271C 4K-skärm . En produkt designad för proffs inom fotovärlden och som har en design som har skapats för att du ska kunna retuschera foton och videor på det bekvämaste sättet. Lägg till alla typer av tekniker för att redigera under de bästa förhållanden och du har en perfekt produkt.

AOC Agon AG352UCG6

AOC Agon AG352UCG6

Vi fortsätter med den här sammanställningen med de bästa 4K-skärmarna som du kan köpa, och vi vill rekommendera dig denna andra perfekta modell för videospelälskare. Vi räknar redan med att böjd design av AOC Agon AG352UCG6 tillsammans med sin 35-tumsskärm kommer att tillfredsställa behoven hos de mest krävande användarna. Och till ett mycket attraktivt pris!

EIZO ColorEdge CS2740

EIZO ColorEdge CS2740

Den japanska tillverkaren är ett av de första svärden för fotografiälskare tack vare en katalog utom allt tvivel. Och den här 4K-skärmen
EIZO ColorEdge CS2740 är en hög produkt. Deras vapen? Det skryter utsökt kontrast och färg, vilket gör den till en perfekt modell för att redigera foton och videor med bästa resultat.

BenQ PD3220U

BenQ PD3220U

Vi går vidare till denna BenQ PD3220U eftersom den är en b. Den här produkten har 4K-upplösning, förutom alla typer av anslutningsmöjligheter så att du kan använda den med alla typer av enheter.

Samsung U32H850

Samsung U32H850

Den senaste modellen från den asiatiska tillverkaren som vi vill rekommendera är Samsung U32H850, en av de mest kompletta 4K-skärmarna i sin prisklass. Med en svarstid på 4 millisekunder, en ljusstyrka på 250 cd/m² och en skärmdiagonal på 32 tum är denna modell en perfekt lösning för spel eller arbete.

EIZO FlexScan EV3285

EIZO FlexScan EV3285

Vi avslutar den här sammanställningen med de bästa 4K-skärmarna som du kan köpa och rekommenderar en annan modell från EIZO-företaget. I det här fallet vill vi rekommendera EIZO FlexScan EV3285 , en mycket kompakt produkt trots sin 32-tums diagonal så att du kan placera den var du vill.

0 Shares