AT&T Black Friday 2015-erbjudanden

De som letar efter några av de bästa Black Friday 2015-erbjudandena vill överväga att gå in i en transportör som AT&T. Tidigare denna vecka tillkännagav operatören några imponerande Black Friday-, Cyber ​​Monday- och december-semesterdeals du inte vill missa.

Den här veckan gjorde Verizon, T-Mobile och Sprint alla meddelanden för Black Friday, varav många har ganska bra alternativ. AT&T avslöjade också några erbjudanden, men många av dem är inte lika bra som tävlingen. Med detta sagt vill de på AT&T leta efter en ny Galaxy Note 5, en smartwatch eller andra besparingar läsa vidare.

Läs: T-Mobile Black Friday 2015-erbjudanden

T-Mobile ger användarna obegränsad 4G LTE i tre månader, Sprint ger bort 24-tums HDTV med köp av LG G4 och mer. AT & T: s erbjudanden för Black Friday 2015 är dock i bästa fall genomsnittliga, men ändå värda att titta på, särskilt för dem som redan har AT&T.

AT&T

Black Friday är alltid en spännande tid på året där konsumenter kan få galna erbjudanden till skillnad från någon annan tid på året. Samtidigt ser vi liknande erbjudanden på tillbehör året runt. Det är något sant med AT&T i år, eftersom de bara erbjuder några utvalda saker för att få kunder i sitt nätverk istället för tävlingen.

Tidigare denna vecka släppte AT&T ut sina semesterbesparingar, med en $ 1 smartwatch, $ 99 flygande drönare och mer. Här är vad köpare behöver veta.

AT&T verkar främst erbjuda massor av tillbehör till en liten rabatt, samt stora besparingar på artiklar från Samsung. Det är huvudfokus för Black Friday 2015.

Läs: Galaxy Note 5 Review

Köpare kan få Samsung Galaxy Note 5 i guld (eller vilken färg som helst) eller Galaxy S6 Active för $ 0 ned med ett avtal för AT&T Next. Istället för att spendera $ 99 eller mer, gör sedan månatliga betalningar, telefonerna är gratis ut genom dörren, och användare kommer att betala de vanliga $ 25-29 månadsbetalningarna med AT&T Next.

Få Samsung Galaxy View 18,4-tums Android-surfplatta med 64 GB lagringsutrymme och 4G LTE för endast $ 99 när du registrerar dig för DirecTV i två år. AT&T äger nu DirecTV, och med den här affären får användare ett fantastiskt TV-paket som finns tillgängligt året runt och en enorm 18,4-tums surfplatta som låter dig titta på någon av DirecTV-kanaler medan du är på språng. Galaxy View kostar vanligtvis $ 599 (sjönk till $ 499 idag) men kan vara din för bara $ 99 med en DirecTV-prenumeration. Endast tillgängligt via AT & T-butiker.

Dörrbussare & tillbehör

Även om AT & T: s erbjudanden inte är lika bra som T-Mobile eller Sprint, har de fortfarande några låga priser på några av de mest populära tillbehören i butiken. Från Samsung Gear S smartwatch för $ 0,01 med ett nytt 2-årskontrakt, till LG Tone Pro Bluetooth-hörlurar för 40% rabatt och mer.

AT&T kommer att ha tillbehör från LG, Braven BRV-1 Bluetooth-högtalare, BodyGuardz skärmskydd, Belkin hem- och billaddare, Otterbox-fodral, Pelican-fodral, ZAGG-skärmskydd, högtalare och bärbara laddare och mer till 20-40% rabatt från och med 26 november i butiker.

Skärmdump 24-11 2015 kl 11.23.02

Sedan den 1 december kommer AT&T att erbjuda ännu fler tillbehör hela semesterperioden till stora besparingar för jul eller strumpa. Tillbehör som Goal Zero Torch 250, Plantronics BackBeat Fit, LifeProof-fodral, LG Tone Active, Bose Soundlink och mer mellan $ 10 och 40% rabatt också.

Det ser inte ut som att AT&T går ut på erbjudanden i år, men många andra butiker och operatörer har mycket att erbjuda. För fler erbjudanden och besparingar, besök vår Black Friday 2015-portal.

Relaterade Artiklar

Back to top button