Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

Atria, Key+, LendMyPhone 4 och mer…

Jailbreak-gemenskapen pumpar kontinuerligt ut spännande nyheter och jailbreak-tweak-utgåvor, och det är en av anledningarna till att vi kommer till dig varje söndag med en dedikerad sammanfattning precis som denna.

I veckans utgåva av Jailbreak Tweaks of the Week visar vi dig alla de senaste jailbreak-tweak-utgåvorna och jailbreak-centrerade nyheter från måndagen den 3 maj till söndagen den 9 maj.

Som vanligt kommer vi att börja med att prata om våra favoritsläpp först, och sedan avslutar vi med en översikt över allt annat i slutet. Så utan vidare, låt oss komma igång!

Våra favoritsläpp den här veckan

Atria – GRATIS

Anpassade startskärmslayouter är något av ett kännetecken för jailbreaking-upplevelsen, och det är en anledning till att vi ser minst en jailbreak-tweak för varje säsong som ger den här möjligheten till pwned-telefoner.

Atria är den senaste av denna härstamning, och den är gjord speciellt för begagnade iOS 14-enheter. Med den kan du anpassa din hemskärms layout på sätt som är ofattbara på en lagerenhet, och den spelar till och med bra med iOS 14:s widgetsystem.

Du kan lära dig mer om Atria och hur det fungerar i vår fullständiga recension.

Key+ – 0,50 USD

De flesta skriver så mycket på sina iPhones att det aldrig är en fråga att uppgradera standardtangentbordet med kraftfunktioner, utan snarare något som drar intresse från frekventa textare och textredigerare.

Knapp+ är en tweak som fyller denna nisch fint genom att erbjuda en uppsjö av olika uppgraderingar för det inbyggda tangentbordet i iOS 14. Det lägger till konfigurerbara genvägar längst ner på tangentbordet som har designats för att göra din mobila skrivupplevelse bättre på mer än ett sätt.

Du kan lära dig mer om Key+ och hur det fungerar i vår fullständiga recension.

LendMyPhone 4 – $3,99

Hatar att iOS inte har ett inbyggt gästläge som macOS har? Jag med.

LendMyPhone 4 är en jailbreak-tweak som ger detta på iOS 14 genom att låta gäster som du väljer att logga in på din enhet med begränsade möjligheter. Du kan ställa in ett anpassat lösenord speciellt för den användaren, och när tweaken upptäcker att det konfigurerade lösenordet användes, utlöser det gästlägesupplevelsen istället för din naturliga all-access-upplevelse.

Du kan lära dig allt om LendMyPhone 4 och hur det fungerar i vår fullständiga recension.

SafariTabs14 – GRATIS

Stora applåder hände när vi meddelade det SafariTabs14 släpptes, och det berättar hur viktig en tweak detta är för många jailbreakers.

Precis som namnet antyder, tar denna tweak surfning i iPad-stil till webbläsaren Safari på jailbroken iPhones. Vissa iPhones stöder redan surfning med flikar i liggande riktning, men inte i stående riktning, och den här justeringen löser det klagomålet.

Du kan lära dig mer om SafariTabs14 och var du kan få det i vår fullständiga recension.

Sjöstjärna Beta – $2,49

Sjöstjärna är en omarbetad hemskärmsupplevelse för jailbroken iPhones som syftar till att göra gränssnittet mer lättillgängligt och estetiskt tilltalande på samma gång.

Med snygga nya animationer, ett uppriktigt användargränssnitt och spännande funktioner visar Starfish dig mer av det som betyder något på ett ögonkast och tar den nya bilen lilla till samma tråkiga hemskärm som du har använt i mer än ett decennium.

Starfish är för närvarande i beta, och du kan lära dig mer om vad tweaken kan göra i vår fullständiga recension.

Andra släpp denna vecka

ChatWall: En tweak som låter jailbreakers ändra bakgrunden för Messages-appen (free via Packix repository – recension)

Villkorlig: Tillåter att begränsa vilka appar som har åtkomst till mobilnät och/eller Wi-Fi (free via Packix repository – recension)

Filza kompilator: En tweak som gör att paket kan kompileras i Filza-appen, användbar för kodare på väg ($1,30 via Twickd-förrådet)

GrabberEX: Visar tiden och smetnivån på Control Center-grabbern (free via Twickd repository – recension)

GrabberInApps: Visar Control Center-grabbern i appar som YouTube, Plex, VLC och andra liknande dem (free via Twickd repository – recension)

HardRespring: Tillåter jailbreakers att tvinga fram en återfjäder med hårdvaruknapparna (free via BigBoss repository)

InfuseDoubleTapPlayPause: Dubbeltryck i Infuse-appen för att spela upp och pausa media (free via Brend0ns arkiv)

Musikbakgrund: En snygg ny estetik för Now Playing-gränssnittet för olika appar för musikstreaming ($0,69 via Twickd-förrådet – recension)

NoNotifs: Tar bort alla aviseringsmärken från startskärmen oavsett omständigheterna (free via jezwalmsley repository)

QQLessInform: Förhindra QQ-appen från att lägga till “@” i inmatningsfältet när du svarar till någon annan (free via BigBoss repository)

screendumpfix14: Stöder en Linux VNC-server på din iOS 14-enhet (free via torrekie repository)

Sonyfy: Aktiverar brusreduceringsläget för vissa Sony-märkta hörlurar att slå på eller av via Control Center (free via Packix repository – recension)

TikTokOpenInBrowser: Öppnar länkar från TikTok-appen i din telefons standardwebbläsarapp (free via level3tjg repository)

Vibin: Eliminerar praktiskt taget alla distraktioner under musikuppspelning på din egen iPhone (free via Packix repository – recension)

Watusi 3 för WhatsApp: En allt-i-ett-tweak för WhatsApp Messenger-appen (free via BigBoss repository)

Ytterligare viktiga jailbreak-tips

iOS & iPadOS 14.4.2 osignerad: Apple slutade signera iOS & iPadOS 14.4.2 samma dag som iOS & iPadOS 14.5.1 släpptes.

Ersättare uppdaterad: Sam Bingner uppdaterade Substitute tweak-injection-metoden till version 2.0.12 med optimering av hastighet och minnesanvändning.

Det avslutar det här med veckans sammanfattning, men vi är tillbaka nästa söndag med en jailbreak-orienterad sammanfattning precis som den här, om än med uppdaterat innehåll som återspeglar allt vi ska dela med dig från och med imorgon.

Missade du förra veckans sammanfattning? Mochi, ProKeys och mer…

Vilken var din favoritversion av jailbreak-tweak eller jailbreak-centrerad nyhetsbit från den senaste veckan? Var noga med att meddela oss i kommentarsfältet nedan.