Anslut till Senaste Tekniska Nyheter, Bloggar, Recensioner

ATI All-in-Wonder 9700 Pro

Idag ger vi oss ut på den andra delen av vårt All-in-Wonder 9700 Pro-äventyr. Du följde oss genom förhandsvisningen, nu är det dags för en praktisk titt på grafikkortet som kommer att ha många dreglande.

I slutet av september fick vi möjligheten att ge dig en djupgående förhandstitt på en produkt som visade sig vara väldigt spännande. Det lovade att erbjuda den snabbaste stationära 3D-grafiken som finns tillgänglig, avancerade spelfunktioner och ett kraftfullt multimediapaket inklusive en TV-tuner och stöd för komponentutgång. Den har kallats framtiden för datorgrafik, men du känner den förmodligen som All-in-Wonder Radeon 9700 Pro.

Ungefär en månad har gått sedan vår förhandsvisning av All-in-Wonder 9700 Pro och under den tiden kunde vi få tag på en slutprodukt. Även om vår förhandsvisning var omfattande, baserades den på en ganska kort endagsupplevelse av produkten i en miljö utanför vårt labb. Idag kan vi uppdatera vår ursprungliga förhandsvisning av produkten och svara på några av frågorna som ställs där: nämligen vilka fördelar erbjuder All-in-Wonder 9700 Pro jämfört med den redan branschledande All-in-Wonder 8500DV?

All-in-Wonder 9700 Pro förhandsvisning som publicerades i slutet av september behandlar många av de tekniska aspekterna av kortet, inklusive vad som har uppdaterats hårdvarumässigt, vad det nya mjukvarupaketet erbjuder och hur mycket av tekniken bakom kortet Arbetar. Vår recension idag är tänkt att komplettera det, inte ersätta det. Med det i åtanke, om du inte redan har läst vår All-in-Wonder 9700 Pro förhandsvisning eller sedan dess har glömt vad det står starkt föreslår att du gör det innan du fortsätter här. Se den här recensionen som del två av All-in-Wonder 9700 Pro.

Så, med en förståelse för vad All-in-Wonder 9700 Pro tillför bordet och vilka våra höga förväntningar på produkten var, låt oss gå in på de formella testerna som vi utförde på kortet. Följ oss när vi tar en tur genom ATI:s nya Multimedia Center 8.0, visar en del av funktionerna som endast finns tillgängliga på All-in-Wonder 9700 Pro och svarar på frågan som alla tänker: är ATI All-in-Wonder 9700 Pro värd dess 449 $ MSRP?

Testet

Innan vi kommer till några av våra resultat bör vi snabbt visa dig vilket system vi testade All-in-Wonder 9700 Pro i.Windows XP Professional testsystem

Hårdvara

CPU(er)

Pentium 4 2,5 GHz

Moderkort
Minne

512MB PC2100

Hårddisk

IBM Deskstar DPTA-372050 20,5 GB 7200 RPM

CD-ROM

Philips 48X

Videokort

ATI All-in-Wonder 9700 Pro

Ethernet

Linksys LNE100TX 100Mbit PCI Ethernet-adapter

programvara

Operativ system

Windows XP Professional SP1

Video drivrutiner

ATI 7,76